עבור לתוכן

איזה מים אתם שותים?

איזה מים אתם שותים? 1,281 הצבעות

1. 1. איזה מים אתם שותים?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

חומים

• תגובות 188
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי תהום - עמק יזרעאל

פורסם

כולי אושר, סופסוף יצא "נביעות +" בטעמים. בארץ אין למצוא מים בטעמים. בחו"ל יש לך מסדרון שלם כזה בסופר עם מים מינרליים במגוון טעמי פירות. מה שטוב בהם זה שהם לא משעממים כמו סתם מים, עם זאת הם לא גורמים לתחושה של דביקות בפה כמו הרבה מיצים ומשקאות קלים.

פורסם

תגידו,כל יומיים דיון סקר? מה עוד אתם רוצים לדעת,מה הגובה שלי,מעשן לא מעשן,מה האורך של הזין שלי?!

פורסם

מה אתה משחק אותה אתה פה כולה 3 שבועות

וחוץ מזה אתה לא חייב להשתתף בסקרים האלה אם הם מפריעים לך

פורסם

צודק ב100%

OMER.IL אם זה לא מוצא חן בעיניך אז פשוט תלך

פורסם

האמת גם אני לא מת על הסקרים ("ישנם 3 סוגי שקרים: שקרים, שקרים מתועבים וסטטיסטיקה" פעם אמר בריטי אחד)

אז אני פשוט לא משתתף בהם

פורסם

פיי ליאור אני נידאם מכמות ההודעות שלך

יש בעולם 2 סוגים של בני אדם או 3 בנים בנות ומה שבינהם :silly:

מה זאת אומרת מים בטעמים יענו מים מינרלים שמיתווסף להם מיץ ?

פורסם

כולי אושר, סופסוף יצא "נביעות +" בטעמים. בארץ אין למצוא מים בטעמים. בחו"ל יש לך מסדרון שלם כזה בסופר עם מים מינרליים במגוון טעמי פירות. מה שטוב בהם זה שהם לא משעממים כמו סתם מים, עם זאת הם לא גורמים לתחושה של דביקות בפה כמו הרבה מיצים ומשקאות קלים.

על איזה חו"ל אנחנו מדברים פה? אם זה חו"ל מהסוג של לונדון אז לא ראיתי שם שום דבר כזה, רק מים מינרליים במחירים מופרזים (6 שקל לליטר וחצי)

פורסם

תוסיף עוד אפשרות .. כל סוגי המים! העיקר מים :D

פורסם

ממה שראיתי יצא רק בטעם תפוח ותאמת זה מגעיל תנשמה זה כמו תפוח רק חלש מאוד ועם מרקם של מים תפל כזה

קיצר גועל נפש

מה שיש בחו''ל באמת טעים יצא לי שם לשתות מים בטעם תפוח וזה עולם אחר

ועם כבר מדברים על תפוחים, אז בירה תפוחים זה הדבר הכי טעים שיש!

פורסם

^^

חבל שהדיון פה הוא על מים ולא על בירה כי אז היה איזה 200 עמודים (שלא נדבר על דיון של וודקא)

אבל זה מים

אני אישית לא שותה מים מהברז .... אבל מה זה משנה כל השאר זה אותו הדבר אין טעם למים

חוץ מלדבר החדש הזה עם התפוחים :x אבל זה כבר לא נחשב מים יותר ..

פורסם

מה עם כל סוגי המם האחרים ? יצא בארץ בימיוחד בצנרות חלודות מים בטעמים חח סליחה על העתקה

טעם חלודה טעם בוץ והטעם האהוב טעם אבנית יש עוד אבל זה לעט עתה

בירה תפוח ? עם זה מוגז זה בין זונה אני מתאר את זה :silly:

פורסם

אממ כן זה טיפה מוגז וזה גן עדן פעם ראשונה שתיתי את זה באנגליה, ובארץ חיפשתי את זה ומאצתי ובחצי חינם תבירה הזותי

לא אותה חברה אבל כמעט אותו טעם

חבל''ז לאוהבי התפוחים

פורסם

עזוב תתפוח אני רוצה תבירה :silly::smile1: סתם

תאמת בירה זה לא משהו אני אוהב רק סטלה מריס חח

איפה זה בערך בחצי חינם ? כמה עולה ? ליפעמים אנחנו נוסעים לשמה

יש להם מיבצעים טובים על כל הרדבולים ו XI XL SHARK כל הדברים האלה למיניהם אני גם מת על זה

ניקנה שישיה לא אתאכזב ?

מקסימום התואר ה 4 של הכלב שלי יעשה תעבודה שתית בירה בגסות עם השפרצות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים