פורסם 2006 ביולי 2919 שנים כולי אושר, סופסוף יצא "נביעות +" בטעמים. בארץ אין למצוא מים בטעמים. בחו"ל יש לך מסדרון שלם כזה בסופר עם מים מינרליים במגוון טעמי פירות. מה שטוב בהם זה שהם לא משעממים כמו סתם מים, עם זאת הם לא גורמים לתחושה של דביקות בפה כמו הרבה מיצים ומשקאות קלים.
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים תגידו,כל יומיים דיון סקר? מה עוד אתם רוצים לדעת,מה הגובה שלי,מעשן לא מעשן,מה האורך של הזין שלי?!
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים מה אתה משחק אותה אתה פה כולה 3 שבועותוחוץ מזה אתה לא חייב להשתתף בסקרים האלה אם הם מפריעים לך
פורסם 2006 ביולי 2919 שנים האמת גם אני לא מת על הסקרים ("ישנם 3 סוגי שקרים: שקרים, שקרים מתועבים וסטטיסטיקה" פעם אמר בריטי אחד)אז אני פשוט לא משתתף בהם
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים פיי ליאור אני נידאם מכמות ההודעות שלך יש בעולם 2 סוגים של בני אדם או 3 בנים בנות ומה שבינהם מה זאת אומרת מים בטעמים יענו מים מינרלים שמיתווסף להם מיץ ?
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים כולי אושר, סופסוף יצא "נביעות +" בטעמים. בארץ אין למצוא מים בטעמים. בחו"ל יש לך מסדרון שלם כזה בסופר עם מים מינרליים במגוון טעמי פירות. מה שטוב בהם זה שהם לא משעממים כמו סתם מים, עם זאת הם לא גורמים לתחושה של דביקות בפה כמו הרבה מיצים ומשקאות קלים.על איזה חו"ל אנחנו מדברים פה? אם זה חו"ל מהסוג של לונדון אז לא ראיתי שם שום דבר כזה, רק מים מינרליים במחירים מופרזים (6 שקל לליטר וחצי)
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים כולי אושר, סופסוף יצא "נביעות +" בטעמים. בארץ אין למצוא מים בטעמים. בחו"ל יש לך מסדרון שלם כזה בסופר עם מים מינרליים במגוון טעמי פירות. מה שטוב בהם זה שהם לא משעממים כמו סתם מים, עם זאת הם לא גורמים לתחושה של דביקות בפה כמו הרבה מיצים ומשקאות קלים.ממה שראיתי יצא רק בטעם תפוח ותאמת זה מגעיל תנשמה זה כמו תפוח רק חלש מאוד ועם מרקם של מים תפל כזהקיצר גועל נפשמה שיש בחו''ל באמת טעים יצא לי שם לשתות מים בטעם תפוח וזה עולם אחר ועם כבר מדברים על תפוחים, אז בירה תפוחים זה הדבר הכי טעים שיש!
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים ^^ חבל שהדיון פה הוא על מים ולא על בירה כי אז היה איזה 200 עמודים (שלא נדבר על דיון של וודקא) אבל זה מים אני אישית לא שותה מים מהברז .... אבל מה זה משנה כל השאר זה אותו הדבר אין טעם למים חוץ מלדבר החדש הזה עם התפוחים אבל זה כבר לא נחשב מים יותר ..
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים מה עם כל סוגי המם האחרים ? יצא בארץ בימיוחד בצנרות חלודות מים בטעמים חח סליחה על העתקה טעם חלודה טעם בוץ והטעם האהוב טעם אבנית יש עוד אבל זה לעט עתה בירה תפוח ? עם זה מוגז זה בין זונה אני מתאר את זה
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים אממ כן זה טיפה מוגז וזה גן עדן פעם ראשונה שתיתי את זה באנגליה, ובארץ חיפשתי את זה ומאצתי ובחצי חינם תבירה הזותי לא אותה חברה אבל כמעט אותו טעםחבל''ז לאוהבי התפוחים
פורסם 2006 ביולי 3019 שנים עזוב תתפוח אני רוצה תבירה סתם תאמת בירה זה לא משהו אני אוהב רק סטלה מריס חח איפה זה בערך בחצי חינם ? כמה עולה ? ליפעמים אנחנו נוסעים לשמה יש להם מיבצעים טובים על כל הרדבולים ו XI XL SHARK כל הדברים האלה למיניהם אני גם מת על זה ניקנה שישיה לא אתאכזב ? מקסימום התואר ה 4 של הכלב שלי יעשה תעבודה שתית בירה בגסות עם השפרצות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.