עבור לתוכן

אז מזה בעצם קטיושה?

Featured Replies

פורסם

בערוץ 10 אומרים רקטות מסוג קטיושה ובערוץ 22 אומרים טילי קטיושה....אז מזה בעצם קטיושה טיל או רקטה ומה ההבדל בינהם???

פורסם

קטיושה זה צינור עם כנפיים ומנוע הכנפיים מייצבות אותה ויש לה מנוע שנותן לה התקדמות ממושכת, רק מכוונים אותה ויורים והיא טסה למטרה.

פורסם

יש לה ראש נפץ במכיל בדרך כלל TNT או MEKP במשקל של בין 15 ל 25 קילו + גולות שהוסיפו החיזבלה על מנת שאפקט הרסיסים היה קטלני יותר

רוב ההרוגים מהקטיושות נפגעו מהגולות שעפות לכול כיון אחרי הפגיעה

פורסם

אולי זה המקום לשבור מיתוס: טילים בקונפיגורציה של קטיושות סובייטיות לא מגיעות לטווחים כאלה של חיפה וסביבתה. מדובר על טילים יותר דומים למערכת ה"גראד" משודרגת (היינו תוספת של 30 קילו כדוריות, שהערבים החליטו לתת לה שם ערבי הולם "פאג'ר").

פורסם

רק ראש ערבי [או בקיצור-השטן] יכל להמציא קטיושות כמו אלו שהחיזבאללה משתמש בהן...קטיושות הטרור עם הגולות בפנים.

פורסם

את האמת שהמציאו את זה עוד לפני, זה עובד על טכניקה של רימון רסס, כשמו כן הוא "רסס" הוא לא נועד להרוג מהפיצוץ, הרסיסים שלו הורגים ואת זה גם רוב הפצצות עושות, הרסיסים שלהם הורגים יותר ממה שההדף הורג.

פורסם

אני רק מחכה להניח תיידים שלי על פעיל חזבלה לפוצץ עליו איזה קילו של תריאצטון עם 200 גולות בתוך חדר סגור

פורסם

אל תשכחו שגם לנו יש משהו דומה..

אומנם האו"ם או משהו בסגנון דרש שלא להשתמש בו..

זה נקרא "פלשט", טיל עם אלפי "מסמרים עם כנפיים" שעפים לכל עבר..

נשק השמדה המוני

לדעתי כמה כאלה והערבים לא יצאו מהבתים..

פורסם

רק ראש ערבי [או בקיצור-השטן] יכל להמציא קטיושות כמו אלו שהחיזבאללה משתמש בהן...קטיושות הטרור עם הגולות בפנים.

הם לא המציאו אותם

אלה פצצות סוביטיות וסיניות

פורסם

אתה יודע שגם בתים לא יעזרו להם במקרה שאנחנו מפילים כמה כאלה

פורסם

הם לא המציאו אותם

אלה פצצות סוביטיות וסיניות

פשיסטים בקיצור.

פורסם

939623gg1.jpg

תמונה שמצאתי..

זה רק חתך.. אל תשכחו שהמסמרים הם לכל היקף הפגז..

פורסם

אלה עם הגולות זה בכלל סורי וזה לא קטיושה... :-\

פורסם

אני חושב שמה שהבאת בתמונה זה מקלע של תותח (מנתץ?)

וHOLY אל תשכח גם הסוריים מעורבים ביצור הרקטות האלה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים