פורסם 2006 ביולי 2619 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3281799,00.htmlמתחילת הלחימה בגבול הצפון, לפני 15 ימים, נחתו בשטח ישראל 1,402 רקטות. 19 אזרחים נהרגו ו-1,262 בני אדם נפצעו, 46 מהם עדיין מאושפזים בבתי החולים השונים. כך מסר היום (ד') דובר המחוז הצפוני במשטרה. רבים מהפצועים היו נפגעי חרדה. וזה רק אזרחיםבחיילים שבועיים בדיוק לאחר חטיפתם של שני חיילי צה"ל בגבול הצפון. עד כה גבתה המערכה את חייהם של 24 חיילים + 100 ומשהו חיילים פצועים כנראה מחר יתווספו ההרוגים של התקרית היום בבית גביל ועוד ה30 פצועים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3281472,00.htmlמה אתם אומרים עד מתי נוכל להמשיך ? המספרים עולים ? גם של ההרוגים מן החזית והעורף וגם של הפצועים וגם הפגיעה במשק עד עכשיו הפסנדו מעל ל6 מילארד דולר, כול יום לחיצה של צהל עולה מליון וחצי דולרמה היה בעתיד?
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים זה ככה אין מה לעשות אם הייינו נלחמים בצבא מסודר אז הכל היה נגמר תוך כמה ימיםאבל אנחנו נלחמים בארגון טרור שלא מחפש לכבוש שטחים אלא להרוג אזרחים ולעשות רע למדינהנתנו להם 6 שנים לאסוף נשק ולהתארגן וזאת התוצאה
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מחבר למה התגובות שלכם מנסות לנחם אותי ? אני לא שם זין על מה שהולך פה גם לא אכפת לי העיקר הוא עד מתי העורף שלנו שמורכב מהרבה מאוד יפי הנפש יחזיק ולא ישבר ונתקפל והחיזבלה יצא עם היד על העליונה
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים למה נפגעי חרדה נחשבים כפצועים ??? אמורים להחשיב רק פגיעות פיזיות מה אתם אומרים עד מתי נוכל להמשיך ? המספרים עולים ? גם של ההרוגים מן החזית והעורף וגם של הפצועים וגם הפגיעה במשק עד עכשיו הפסנדו מעל ל6 מילארד דולר, כול יום לחיצה של צהל עולה מליון וחצי דולר אני שמעתי שזה עולה הרבה יותר צה"ל וכחצי מיליארד דולר למשק לכל יום.
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מחבר נפגע חרדה זה לא סתם "אוי אני מפחד" נפגע חרדה זה אחד שנכנס פתאום לטארנס ומתחיל לפרכס על הריצפה ולהתעלף ולצרוח ולהשתגע זה נפגע חרדהזה פגיעה לכול דבר
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים סיכום מלחמה?היא לא נגמרה עדייןואם כבר אתה עושה סיכום,למה לא לכתוב גם כמה אזרחים וערבושים מחבלים הרגנו להם?צריך קצת להעלות את המוראל.
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים מחבר התקשורת המזוינת שלנו לא מפרסמת כלום ומורידה לנו תמוראל זה הנתונים שישהחיזבלה אומר שאין להם נפגעים החיילים אומרים שהם הרגו מעל ל200 פעילי חיזבלה התקשורות לא אומרת כלוםמאיפה אני אמור לדעת ?
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים התקשורת המזוינת שלנו לא מפרסמת כלום ומורידה לנו תמוראל זה הנתונים שישהחיזבלה אומר שאין להם נפגעים החיילים אומרים שהם הרגו מעל ל200 פעילי חיזבלה התקשורות לא אומרת כלוםמאיפה אני אמור לדעת ? החיזבלה לא אומר שיש לו נפגעים ולכן אי אפשר לדעת אבל הם הורגים להם אל תדאג לצבא שלנו!!כבר היינו במצבים יותר קשים לא? לומי גרילה סופם למות.מסכים איתך!!זה בדיוק הכינוי שמתאים להם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.