פורסם 2002 באוקטובר 1122 שנים שאלה לי אל כולכם תגידו מה כדאי המארז של ANTEC החדש שיש בפנדה שאין בו חלון או את המארז של chiptec שיש בו חלוןהשאלה שלי היא מבחינה של ביצועים תודה
פורסם 2002 באוקטובר 1222 שנים המארזים מבוססים על אותו המבנה, לכן אתה אמור לקחת מה שנראה לך יותר יפה...
פורסם 2002 באוקטובר 1222 שנים אני הייתי לוקח את הצ'יפטק אם החלון (בעצם אני לוקח, בעוד 8 ימים), האנטק סתם יקר ואין לו יתרונות על הצ'יפטק.
פורסם 2002 באוקטובר 1222 שנים מעוניין להסב את צומת לבכם, למארז נאה שראיתי, שהוא זול יותר מהצ'יפטק, ומגיע עם ספק מובנה.הוא מחברת Compucase.מגיע גם עם מאוורר 120 מ"מ מקדימה בעל חיישן. מאוורר 120 מ"מ מאחורה. פילטר מקדימה. חיבור USB/FireWire/Sound מקדימה.2 מקומות למאווררי 80 מ"מ מאחורה.תשקלו גם את המארז הזה..מצטער, אין לי אפשרות לתמונה/קישור משום שאי אפשר להכניס קישורים של הדובים/ או תמונות מהאתר שלהם.
פורסם 2002 באוקטובר 1522 שנים הANTEC יותר איכותי אבל יותר יקרתשאל את החנות אם הם מוכנים לתת לך את הפאנל עם החלון לANTECהם לא מרכיבים חלון אלא מחליפים את הפאנל לאחר שמגיע עם חלון מהחברהתבקש בצבע של הANTEC(שחור)אני לא חושב שהם יעשו בעיות.
פורסם 2002 באוקטובר 1522 שנים ביצועים? מארזים לא נותנים ביצועיםעדיף צ'יפטק לדעתי... יותר יפהאפשר לומר שהם נותנים, מחשבי P4 צריכים מקום ענק שלא יהיה חם, ביננו מארזים גדולים טובים גם לOC'S!
פורסם 2002 באוקטובר 1522 שנים ביצועים? מארזים לא נותנים ביצועיםעדיף צ'יפטק לדעתי... יותר יפהאפשר לומר שהם נותנים, מחשבי P4 צריכים מקום ענק שלא יהיה חם, ביננו מארזים גדולים טובים גם לOC'S!מה זה אמור להגיד? שמעבדי AMD לא צריכים מארז גדול? אף מעבד לא זקוק למארז ענק כמו אנרמקס (באמת לא כלכך ענק), פשוט למארז הגדול יש יתרון קירור על המארז הקטן והמצ'וקמק הדחוס ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.