פורסם 2006 ביולי 2619 שנים הבנים שלנו שומרים עלינו ונלחמים למעננו - כולנו איתם.דואר ישראל בשיתוף מעריב, בנק איגוד, Cal, האגודה למען החייל וערוץ הילדים נרתמים למען חיילי צה"ל ומאפשרים לכולנו לשלוח להם בחינם חבילות עמוסות אהבה ודברים טובים! העיקר שיחזרו אלינו בשלום.http://web02.postil.com/soldiers.nsf/ad?OpenFormתרמו להם, מכל הלב.אני את החבילה שלי כבר שלחתי.
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים אני את החבילה שלי כבר שלחתי.אין מצב שהיא מגיעה בטעות לאיזה ג'ובניק מושתן בקריה, נכון?
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים דבר יפה אל גובניקים בכול מקרה זה מגיע רק לקרביים אנשי חזית אל=על, לא יכולתי להתאפק.ואם אנחנו כבר בנושא, ג'ובניקים הם בסדר, אבל אנשים שמורידים פרופיל על מנת ליהיות ג'ובניקים לא בסדר לטעמי.
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים לא כולם רוצים לסכן תחיים שלהם למען ראש ממשלה שמעדיף חיי אזרחים בשטח אויב שתומכים באויב על פני חיילו
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים הכוונה היתה לאוכלי החינם לחוצי הבית שגודשים את בסיס הקריה ובסיסים דומים אחרים.
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים למה אתם גוררים את הדיון לריבים מיותרים.כל חייל תורם-בעורף או בחזית. יאללה כולם שלחו חבילות מכל הלב!
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים לא כולם רוצים לסכן תחיים שלהם למען ראש ממשלה שמעדיף חיי אזרחים בשטח אויב שתומכים באויב על פני חיילו ממתי החיילים בוחרים אם לסכן את עצמם בגלל ראש הממשלה שלהם?הם עושים את זה גדים להגן על הארץ שלהם.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מחבר מספיק עם הויכוח העקר הזה.אני מניח שהחבילה מגיעה למי שהיא צריכה להגיע.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים ג'ובניקים הם בסדר, אבל אנשים שמורידים פרופיל על מנת ליהיות ג'ובניקים לא בסדר לטעמי.בדיוק
פורסם 2006 באוגוסט 1719 שנים אני יכול להגיד לכם שהרבה מאוד חבילות הגיעו מהמון תורמים וממש עזרו אם זה גרביים בוקסרים גופיות סבון שמפו או אפילו סתם ממתקים והכי חשוב מגבונים לחים היו עוד אנשים טובים שכמעט כל יום היו מגיעים ומחלקים דברים כמו פיצות סיגריות שתייה קרה ועוד דברים טובים תודה לכל מי שתרם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.