פורסם 2006 ביולי 2619 שנים קיבלתי אי מייל נחמד והחלטתי לחלוק (מקווה שלא פורסם כבר).איך לפתור את בעייתנו?מה לעשות כאשר אתה נקלע לשיחה, בה אחד מ"יפי הנפש" התורן, בדברו על מתקפת הטרור, אינו מאמין שיש צורך בתגובה נמרצת כנקמה?1. כנס לשיחה ותשאל האם תגובה צבאית מקובלת עליו?2. כאשר יגיד "לא", שאל "למה לא?"3. חכה עד שיאמר משהו בנוסח "... מכיוון שהדבר יביא לאלימות נוספת ולהסלמה...".4. כאשר יגיע למחצית המשפט הכה בו בפניו.5. כאשר תראה שהוא מנסה להחזיר מכה, עורר את תשומת לבו והסבר לו, שזו תהיה שגיאה גסה מצדו, המנוגדת לכל הערכים שלו להרביץ בחזרה, כי הדבר יכול להביא לאימות נוספת ולהסלמה.6. חכה עד שיסכים לטיעון הזה, והסכים לא לבצע אלימות נוספת.7. הכה בו שוב, והפעם ביתר שאת.8. חזור על שלבים 5 עד 8 עד אשר יבין שלפעמים יש צורך וגם חובה להכות בחזרה!
פורסם 2006 ביולי 2619 שנים ישן, פרסמו את זה פעם פה בתוך ת'רד, וגם הגבתי על זה, אבל זה מצחיק כל פעם מחדש.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מה לא... ככה אתה מוכיח שהוא צבוע!!!!מה לא מציאותי בזה?שאתה לא יכול ללכת ולהרביץ לאנשים סתם ככה בלי סיבה!זה שהוא שמאלני, לא אומר שצריך להרביץ לו...לפחות לא בעבודה,כאשר על אלימות יכולים לפטר אותך.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מה לא... ככה אתה מוכיח שהוא צבוע!!!!לא מוסרי ולא נכון.אדם שיעשה דבר כזה פשוט מראה שלא ניתן לתת בו אמון וההשקפות שלו אידיוטיות, יחד עם זאת אופן ה"הוכחה" אידיוטי.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים מה לא מציאותי בזה? שאתה לא יכול ללכת ולהרביץ לאנשים סתם ככה בלי סיבה! זה שהוא שמאלני, לא אומר שצריך להרביץ לו...לפחות לא בעבודה, כאשר על אלימות יכולים לפטר אותך. חחח רגע אתה חושב שאני ילך לכפכף את המנכ"ל ?
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים 8. חזור על שלבים 5 עד 8 עד אשר יבין שלפעמים יש צורך וגם חובה להכות בחזרה! או עד שהוא יתעלף :
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים ברור שאמיתי, תמיד ניתן ליישם זאת, אבל תצפה לכאפה חזרה חחח עלק כאפה חוזרת אני שם לו אחת לפנים הוא שוכח איך קוראים לן
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים יפי נפש גם ככה רוב הסיכויים שהם לא מחזירים, זה יפעל רק על שמאלנים חמומי מוח.
פורסם 2006 ביולי 2719 שנים זה הדבר הנכון לעשות וזה בדיוק כמו המצב שלנו עכשיו.להוריד להם איזו אחת טוב ונראה אם הם יחזירו. אבל הם כבר הוכיחו את הצביעות שלך בהפגנה בחיפה איך שהם זרקו אבנים על הימין והשתוללו וכן גם הם הביאו מכות, מעניין למה הם לא ניסו לדבר עם הימין- בדיוק מאותה סיבה שאנחנו לא מדברים עם החיזבאללה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.