עבור לתוכן

קניית מניות.

Featured Replies

פורסם

אני לא מבין למה לקנות עכשיו? כמו שאמרתי כל דבר קטן שקורה והכל נופל!

פורסם

יפה כול החוכמה זה שאני עכשיו מחכה שיפלו המחירים כלומר לקנות מניות טובות בזול

ואז שהם יעלו עוד חצי שעה - שנה הזמן שיקח אני ימכור אותם ויקבל כסף

למשל קניתי עכשיו 20 מניות ב400 דולר

אני מוכר אותם עוד שנה ב650 מה רע ?

פורסם

שממדובר ב-400דולר זה בסדר אבל שמשקעים כמו אמא שלי ב 80,000 אז לא עושים דברים כאלה

פורסם

כן אבל שמע זה סה''כ הימור תמיד היו האלה שיהמרו על הבית ויקחו את כול הקופה ותמיד היו את אלה שיפסידו הכול ויממנו לנו תזכיות

בגלל זה כול דבר בין אם זה בבורסה או בין אם זה אצל הבוקי מהמרים בקטן ועל דברים בטוחים

פורסם

אני קניתי פעם ראשונה לפני שנתיים בערך מניות של טבע ב5000 שקל דרך הבנק ויום למחרת המנייה עלתה ב10%, אחרי שבועיים מכרתי, ומאז לא קניתי. מקווה שגם לך יהיה מזל של מתחילים :xyxthumbs:

פורסם

תגידו עוד שאלה מאיזה גיל אפשר לקנות מניות ?

וכמה מניות קניתה ב5000 שקל ? המנייה של טבע שווה משהו כמו 20 דולר ? חחח מה קניתה 200 מניות ?

פורסם

אני קניתי פעם ראשונה לפני שנתיים בערך מניות של טבע ב5000 שקל דרך הבנק ויום למחרת המנייה עלתה ב10%, אחרי שבועיים מכרתי, ומאז לא קניתי. מקווה שגם לך יהיה מזל של מתחילים :xyxthumbs:

אפשר לקנות ולמכור ישר (גם אחרי שעות/ימים)?

פורסם

כן

פורסם

אני לא מבין למה לקנות עכשיו? כמו שאמרתי כל דבר קטן שקורה והכל נופל!

תפסיק לדבר שטויות, המנייה של אינטל לא יורדת בגלל המלחמה בלבנון :kopfpatsch:

פורסם

היא יורדת כי הרוויחה הרבה פחות מבדרך כלל...

פורסם

תפסיק לדבר שטויות, המנייה של אינטל לא יורדת בגלל המלחמה בלבנון :kopfpatsch:

זה תלוי גם במשקיעים זרים. למרות שהם לא נבהלו כלכך מהמצב כמו הישראלים. (בשוק המניות כמובן...)

פורסם

אם אתה רוצה דרך האינטרנט אז תחפש forex.. אבל תיזהר יש הרבה חברות רמאיות..

זה בכלל לא קשור... Forex = Foreign Exchange, כלומר סחר במט"ח.

בכל מקרה, יש אתרים שמאפשרים לסחור במניות און ליין (ובפרט, לקנות מניות) ויש סכום מינימלי שצריך להשקיע כדי להשתמש בשירותי האתר.

ואגב, יש מצב שאם אתה רוצה לקנות באופן חד פעמי ולא "לסחור" יהיה יותר זול וחכם ללכת לברוקר ;)

(למשל, לבנק שלך)

פורסם
  • מחבר

לא, לא חד פעמי.

בגלל זה אני מחפש כמה דרכים נוחות.

ובאמת שמעתי שיש דרך לעשות את זה דרך האינטרנט אז הופתעתי כשלא שמעתי את זה כאן בפוסט הראשון.

ואפילו לא באתר הבנק שלי. אלא אתרים פשוט.

אז למעשה, יש עוד אתרים כמו forex?

אם יש עוד אתרים - תוכלו לתת לינקים/שמות?

אני פשוט מחפש עוד דרכים עד שאמצא את הדרך הנוחה ביותר בשבילי.

פורסם

זה תלוי גם במשקיעים זרים. למרות שהם לא נבהלו כלכך מהמצב כמו הישראלים. (בשוק המניות כמובן...)

אבל מה קשורה אינטל העולמית למצב במזרח התיכון ? ::)

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לFOREX ושום רישום מינימום דורש 250$, כרגע אין לי סכום כזה, בניתי על משו יותר לכיוון ה200.

אז כשיהיה לי אני אוכל להשתמש בזה.

בינתיים האופציות שלי זה אתר הבנק, הבנק עצמו, ואם יש אתרים נוספים/דרכים נוספות שיש לכם בראש, אני מאוד אשמח לשמוע.

תודה רבה לכל העוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים