עבור לתוכן

אי אפשר להגדיר ADSL - אני ממש לא רוצה לפרמט

Featured Replies

פורסם

הייתה לי בעיה מסויימת עם ה-WIN XP באיזה משחק אז החלטתי להתקין מחדש את ה-WIN XP (לעשות Upgrade) - זה תמיד עוזר.

הבעיה באמת נפטרה (אני חושב) אבל נוצרה לי הבעיה הכי מעצבנת ומפריעה שיכולה להיות!:

באתי להגדיר מחדש את החיבור ל-ADSL מכיוון שהוא נמחק אז לחצתי על Create a new connection וכשאני לוחץ על Connect to the Network at my workplace ועושה next שתי האפשרויות מסומנות באפור ואי אפשר ללחוץ עליהן או על Next.

זה אומר שאי אפשר להתחבר לאינטרנט וזה בעיה מאוד רצינית בשבילי...

אחרי שחיכיתי 6 שעות בתור של 012 האלו לא הצליחו לעזור לי ואמרו לי להתקשר למייקרוסופט - כאילו שהם יצליחו...

ניסיתי להתקין את ה-XP כמה פעמים אחר"כ גם אחרי שהעפתי את ה-Norton Firewall וזה לא עזר...

בכל מקרה, למישהו יש פיתרון לבעיה חוץ מפירמוט (או רק מחיקת תקיית Windows)?

תודה.

פורסם

ואוו אותו דבר קרה לי בדיוק אתמול!, עשיתי reset וכשהדלקתי את המחשב הוא אמר לי שחסר קובץ, אז התקנתי מחדש עליו, ואחר כך ניסיתי להתחבר לאינטרנט וזה לא עזר אז ניסיתי להתקין מחדש את החיבור וקרה לי את אותו דבר, הבעיה הייתה שהתקנתי את windows הרגיל על ה-SP1 אז כשהתקנתי מחדש את ה-SP1 זה עבד, אז זה אולי יעזור לך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אחי!!!

אני אנסה עוד רגע!

You're a life saver man!!!

עריכה:

באסה, אני מוריד עכשיו 130 מ"ב... Network Installation זה מה שאני צריך נכון?

מעניין איך לא חשבתי על זה... כבר עמדתי לפרמט :'(

פורסם

חחח על לא דבר, איזה צירוף מקרים מוזר ;D .

פורסם
  • מחבר

דווקא לא כל כך מוזר.

בגלל מיקרוסופט אני מעריך שעכשיו למלא אנשים קרה את הדבר הלא נעים הזה וגם עם אחד ה-WIN הקודמים שלהם הייתה בעיה שאם התקנת אקספלורר חדש לא יכלת להתקין את המערכת הפעלה מחדש... (כאילו אם ניסית זה היה נתקע באמצע וחייב פרמוט)

ואתה יודע איך זה, עם המערכות הפעלה הקודמות שלהם היה צריך להתקין מחדש כל שני וחמישי...

Kill Microsoft! :bash:

(בסוף זה עוד לא יעזור - יש לי עוד 4 דקות לבדיקה) :'(

פורסם

עוד משהו(אני מקווה שזה לא יקרה לך) אחרי שהתקנתי את ה-SP1 המחשב נעשה איטי בצורה מחרידה, אז הייתי חייב לפרמט :P .

פורסם

lol :lol:

פורסם
  • מחבר

אחי אני מודה לך על זה שחסכת ממני להתקין את כל הדברים במחשב שלי מחדש שזה דבר שאני שונא במיוחד!

ואצלי זה פועל בסדר גמור ;)

ובאמת LOL! :lol:

פורסם

שמח לשמוע ;D .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים