עבור לתוכן

מחפש אכסניה זולה וסבירה באילת (מקסימום 600 לאדם ל4 ימים)

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליח למצוא מידע על אכסניות ואני יודע שגם עכשיו העלו מחירים באילת בגלל המצב בצפון.

אני מתכנן ללכת עם חברים קצת לאילת אבל יש קצת בעיה עם כסף לחלקם, זה לא צריך להיות משהו מפואר אבל כדאי שלא יהיה צריך ללכת חצי שעה בשביל להגיע בים. וזהו בערך...

תודה!

פורסם

לא נראה לי שתמצא משהו במחירים האלה בכלל וגם אין מקום אילת מפוצצת

תגיד גם מה אתה מחפש זתאמרת -רק לינה או גם ארוחות?

פורסם
  • מחבר

עדיף גם ארוחת בוקר, אבל נסתדר גם בלי.

אתה מכיר איזה מקום כזה?

פורסם

אין לך מצב להגיע לאילת עכשיו. גם כל הבתים שמשכירים מלאים, משלמים שם כ200 ש"ח למיטה.

המחירים מטורפים.

שאלה היא מתי אתם רוצים לסוע (אולי המצב ירגע טיפה)

וגם אם תסעו יהיה מגעיל שם, מלא משפחות, ילדים, בלאגן ורעש. לא ממש מומלץ, עדיף לדחות את זה

פורסם

זה מבאס לאללה המחירים..

במקום שהבתי מלון יבואו לקראת האנשים, הם פשוט מעלים את המחיר ומנצלים כל דבר, גועל נפש..

פורסם
  • מחבר

:\ איזה באסה.

אנחנו יכולים רק ממש בזמן הקרוב כי אחרי זה כולם שוב טסים לחו"ל :\

טוב נקווה שהמלחמה תגמר מהר ופתאום מסאראללה יעלם :P

פורסם

היינו לא מזמן בהולידיי אין אקספרס - 3 אנשים בחדר, 3 לילות = בערך 350 ש"ח לאדם, זה בערך 20 דקות הליכה מהטיילת ויש גם ארוחת בוקר סבירה ובריכה.

פורסם

אני כבר התייאשתי מלמצוא מקום באילת, וגם ממה ששמעתי באנשים הצפיפות שם פשוט כאילו אתה הולך בתוך מועדון, על הפנים.

אני אחכה לסוף חודש הבא בתקוה שכל הצוציקים יהיו כבר בבית ואז ננסה למצוא משהו נורמלי.

פורסם

אין לך סיכוי למצוא מקום באילת עכשיו,לפחות עד שתגמר המלחמה.

פורסם

אם אין לך עכשיו חדר אין לך מה לחשוב על אילת בשבועיים הקרובים ואולי יותר

הכל תפוס ומה שעוד לא תפוס נחטף במהירות הצ'ק והחיוב באשראי

פורסם

חח תתפלא לשמוע... אני וחבריי ירדנו ל"מלון" דליה באילת הגענו לאחר שכל פרטי התשלום נעשו... המקום פשוט זוועה ישר עזבנו והחלטנו למצוא מלון "על חם"

לילה ראשון היינו בהולידיי אין אקספרס [אחת הפקידות שגתה וקיבלנו פיצוי חצי מחיר לילה] אוקיי קיבלנו לילה אחד בלבד כי התחילה שם הפקה של 22+ יום אחרי שוב חיפושים בפול גז.. מצאנו מלון 4 כוכבים "הולידיי אין פאטיו" שני חדרים לאכלס 10 חבר'ה וואלה מצאנו 540 שקל לבנאדם + ארוחת בוקר [3 לילות סופ"ש].

אבל מה שכן מבדיקה מקיפה ביותר... באמת שסרקתי כל מלון ומלון באילת [אני מתכוון לזה] הכל ב100% תפוסה והמחירים עלו ב500 אחוז זה מטורף.

בהצלחה אניווי... :xyxthumbs:

אגב, באשר לאכסניה... יש המון.. בית החייל, הים האדום, עציון .. באמת שלא חסר תחפש אל תתעצל !

פורסם

אני מתכוון לקחת חדר בבית ספר שדה באילת....סוף החופש אני וחברים נוסעים לפסטיבל הג'אז...

פורסם

תעשה חופשה בצפון אחי מחירי ריצםה משהו כמו 40 שקל לילה לאדם + 3 ארוחות שווה גם יש אקשן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים