עבור לתוכן

נבחרת ישראל השתדרגה

Featured Replies

פורסם

יש יש יש יש יש יש יש!!!!!!!!!!!

עכשיו שאבייר יישאר אצלנו זה הכי חשוב...וגם לנבחרת ישראל כמובן...

השר לא עמד בלחץ!

חיכיתי לזה..

פורסם
  • מחבר

יש יש יש יש יש יש יש!!!!!!!!!!!

עכשיו שאבייר יישאר אצלנו זה הכי חשוב...וגם לנבחרת ישראל כמובן...

השר לא עמד בלחץ!

אז תסיימו בטוח במקום השני, לא ביג-דיל. עדיין התקציב של בית"ר כפול משל חיפה

פורסם

נחיה ונראה, את זה כבר אמרו שנה שעברה.

פורסם
  • מחבר

שנה שעברה שחקנים הגיעו רק באמצע העונה, גאדיימק נכנס לבית"ר במחזור השני, נכון, אבל התחיל להביא שחקנים רק בסביבות המחזור ה-10, וגם החליפו 4 מאמנים במהלך העונה כמו שאתה יודע, אז חכה.

פורסם

תקציב שמא תקציב - יש הוכחות בשטח 5 אליפויות ב 6 שנים מתוכן 3 ברציפות .

שלד שממשיך כמעט כל שנה עם שינוים קלים , השוער מספר אחד בארץ ,הקשר אחורי הכי טוב בארץ - דירסאו ועכשיו הקרוב משפחה שלו מצטרף אליו - אנדרסון (יש להם אותו שם משפחה שאבייר או חאבייר והם כבר אמרו שהם קרובי משפחה )

הישראלי הכי טוב בליגה משחק במכבי חיפה - יניב קטן ומי שירצה לחשוב אחרת רק יכול להביט בסכום שרצה לתת לו גאיידמק ולהבין שהוא הכי טוב בליגה 800 אלף דולר והוא נשאר בשביל 500 אלף בבית - שחקן נשמה .

החלוץ הכי טוב בארץ - קולאוטי.

הכשרונות הצעירים הכי טובים משחקים בחיפה - ארביטמן , מליקסון , רפאלוב , בן בסט ,חמד ויש עוד .

מה יש בבית"ר - קורנפיין שהוא יציב אבל לא שוער ברמה לאליפות ,הגנה איטית כי גרשון צריך איזה סוס שייסחוב אותו ,אמסלם מעבר לשיא ,זיו ואפק לא מגינים טבעיים .

הקישור חדש לגמריי ולצעירים אין מקום בו וייקח לכולם זמן להתאקלם שם ועוד משהו זנדברג זה הפלופ הכי גדול בכדורגל הישראלי - שחקן שבקושי מצליח לרוץ חצי שעה ומשלמים לו משכורת עתק בשביל שלא יישב על הספסל במכבי חיפה - הוא יישב על הספסל של בית"ר .

פורסם

שנה שעברה שחקנים הגיעו רק באמצע העונה, גאדיימק נכנס לבית"ר במחזור השני, נכון, אבל התחיל להביא שחקנים רק בסביבות המחזור ה-10, וגם החליפו 4 מאמנים במהלך העונה כמו שאתה יודע, אז חכה.

התכוונתי גם למכבי גרמניה תל אביב גם...

תקציב שמא תקציב - יש הוכחות בשטח 5 אליפויות ב 6 שנים מתוכן 3 ברציפות .

שלד שממשיך כמעט כל שנה עם שינוים קלים , השוער מספר אחד בארץ ,הקשר אחורי הכי טוב בארץ - דירסאו ועכשיו הקרוב משפחה שלו מצטרף אליו - אנדרסון (יש להם אותו שם משפחה שאבייר או חאבייר והם כבר אמרו שהם קרובי משפחה )

הישראלי הכי טוב בליגה משחק במכבי חיפה - יניב קטן ומי שירצה לחשוב אחרת רק יכול להביט בסכום שרצה לתת לו גאיידמק ולהבין שהוא הכי טוב בליגה 800 אלף דולר והוא נשאר בשביל 500 אלף בבית - שחקן נשמה .

החלוץ הכי טוב בארץ - קולאוטי.

הכשרונות הצעירים הכי טובים משחקים בחיפה - ארביטמן , מליקסון , רפאלוב , בן בסט ,חמד ויש עוד .

מה יש בבית"ר - קורנפיין שהוא יציב אבל לא שוער ברמה לאליפות ,הגנה איטית כי גרשון צריך איזה סוס שייסחוב אותו ,אמסלם מעבר לשיא ,זיו ואפק לא מגינים טבעיים .

הקישור חדש לגמריי ולצעירים אין מקום בו וייקח לכולם זמן להתאקלם שם ועוד משהו זנדברג זה הפלופ הכי גדול בכדורגל הישראלי - שחקן שבקושי מצליח לרוץ חצי שעה ומשלמים לו משכורת עתק בשביל שלא יישב על הספסל במכבי חיפה - הוא יישב על הספסל של בית"ר .

אתה מזלזל... הביאו זרים איכותיים, בוטאנג שחקן ממש ממש איכותי..

נראה מה יהיה היום במשחק אימון נגד מיורקה... למרות שזה משחק אימון שכל השחקנים מוחלפים..

פורסם

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

חלום!!!!! חוץ מהקטיושות ליד הבית שלי יום חלומי...!!!!!

הרכב האלופה!!!

דווידוביץ

מגרשווילי קינן אולארה חרזי/משומר

דירסאו אנדרסון קטן מסודי בוקולי

קולאוטי..

איןןןןן הרכב פ--צצצצ-צצצצ-הההההההה!!!!

עם הספסל אפשר לקחת אליפות

חרזי קייסי סואן ארבייטמן(שחקני נבחרת ישראל!!-ספסל!!) מליקסון בן בסט רפאלוב גזל(אולי) סגל מטורף!!!

יאלה היום מבחן ברמה של מוקדמות אלופות נירמברג קבוצה מאוד מאוד חזקה..רק שלא נתפרק מולם..ניצחון או תוצאה טובה תתן טונות של ביטחון..

שבית"ר ינצחו קבוצות דייגים מרומניה ואנחנו נעשה מבחן אמיתי.

פורסם
  • מחבר

ברוב השנים האלו פניג'ל היה היושב ראש, ולבית"ר לא היו שחקנים טובים. השלד השנה נפגע די קשה אחרי ששחקנים מרכזיים וטובים כמו בנאדו,זנדברג וטל עזבו. דירסאו הוא הכי אובר ריאטד, אנסומבו לא היה פחות טוב ממנו, ועכשיו בנתניה נמצא הקישור האחורי הטוב בארץ (אנסומבו ובנין). בנוגע לכישרונות - ארבייטמן שחקן די טיפש בהתנהגות המשחק שלו, מוכשר אבל גם מוערך יתר על המידה - סטייל ווין רוני בפריימר ליג. מליקסון לא עשה כלום בבית"ר במשך 4(!) עונות, שב-3 מתוכם הוא היה שחקן לגיטימי בהרכב או בסגל. אם אני לא טועה, יש לו בערך 5 גולים ב-3 שנים. רפאלוב, בן-בסט וחמד שחקנים חביבים, אבל טוטו תמוז, ברק יצחקי ועמית בן שושן טובים מהם. קורנפיין שוער ברמה לאליפות, אם הספקת לשכוח לפני שנתיים הוא כנראה הציל את בית"ר בעצמו מירידה לליגה השנייה. גרשון ובן-יוסף מהווים את צמד הבלמים הטוב ביותר בארץ ללא ספק, שניהם בטוח בסגל של נבחרת ישראל, שאחד על הספסל ואחד בהרכב, משחק לצד טל בן-חיים. אמסלם אולי מבוגר אבל העונה הוא השתפר משמעותית, ולהשתפר בגיל 34 זה די מבטיח. אפק וזיו אולי התחילו כקשרים, אבל זיו הציג את העונה רמת המשחק הגבוהה ביותר שלו והוא טוב יותר כמגן, וכנ"ל גם אפק. על הספסל אל תשכח יש את רוני גפני ואמסלם (אפק,בן-יוסף,גרשון וזיו ישחקו בהרכב). הקישור מעולה - קשרים אחוריים - נבחרת גאנה ששיחק במונדיאל באומטנג וגל אלברמן. בנוסף בקישור יש לך את מיכאל זנדברג שהוא אחד הקשרים הישראלים הטובים בארץ וכמעט בטוח שחקן הרכב בנבחרת, יש את פרננדז שהספיק להיות מלך הבישולים של בית"ר למורות שבא באמצע העונה, יש את ברוכיאן - כישרון ענק, ועוד זר ברמה גבוה מאוד, אולי יתגלה כאחד הטובים בארץ - ומירוסוביץ'. חלוצים - יש לבית"ר בעיקר שחקנים צעירים ומוכשרים שרוצים להוכיח את עצמם לנבחרת ישראל ולמתג את עצמם לשנים הבאות כחלוצים מובילים בארץ, והם יהיו - טוטו תמוז, ברק יצחקי ועמית בן שושן. אליהם צריך להוסיף עוד חלוץ זר ברמה גבוה - ז'ואנה פינטו.

ההרכב של בית"ר שנה הבאה:

קורנפיין

אפק,בן-יוסף,גרשון,זיו

בואטנג,זנדברג,מרוסוביץ',פרננדז

תמוז,פינטו

הספסל (!): ברק יצחקי,גל אלברמן, אבירם ברוכיאן, דוד אמסלם, רוני גפני, עמית בן-שושן, עידן מליחי ואלירן דנין.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

רפאלוב, בן-בסט וחמד >טוטו תמוז, ברק יצחקי ועמית בן שושן אם כל הכבוד... אם הייתי מדרג דירוג כללי:

תמוז

רפאלוב

בן בסט

בוזגלו, ששכחת

יצחקי

חמד

עמית בן שושן

גרשון ובן יוסף??!?!?! מי מהם בדיוק משחק לצד טל בן חיים בנבחרת, זה בנאדו חביבי...

קורנפיין כבר אחרי השיא מזמן... הוא לא משתווה לניר...

עד שבוטאנג יוכיח את עצמו דירסאו הקשר האחורי הטוב בליגה ולדעתי גם השחקן הטוב בליגה, ואנסומבו לא מגיע לא לקצה של הציפורן בבוהן ברגל שמאל.

זנדברג ופרננדס על אותה משבצת וזה אומר שאחד מהם יישב על הספסל ואני מאמין שזה יהיה זנדברג מכיוון שפרננדס מציג יכולת מעולה לפי הדיווחים.

קולאטי החלוץ הכי טוב בארץ לפחות עד שיוכח אחרת...

יניב קטן הישראלי הכי טוב בארץ ואף אחד גם לא מתקרב איליו כל כך...

יהיה מלחמה שנה הבאה, אבל אני אומר שהקבוצות פחות או יותר שוות בערכן או שלמכבי חיפה יש סגל טוב יותר...

בכל מקרה יהיה מעניין גם מכבי נתניה לא רעים..

פורסם

זה דיון נבחרת ישראל או מכבי חיפה?

בתור אוהד מכבי תל אביב,לדעתי השנה תהיה ליגה קשה.לדעתי חיפה נחלשה מאוד השנה וביתר תחגוג אליפות סוף סוף.

פורסם
  • מחבר

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

רפאלוב, בן-בסט וחמד >טוטו תמוז, ברק יצחקי ועמית בן שושן אם כל הכבוד... אם הייתי מדרג דירוג כללי:

תמוז

רפאלוב

בן בסט

בוזגלו, ששכחת

יצחקי

חמד

עמית בן שושן

גרשון ובן יוסף??!?!?! מי מהם בדיוק משחק לצד טל בן חיים בנבחרת, זה בנאדו חביבי...

קורנפיין כבר אחרי השיא מזמן... הוא לא משתווה לניר...

עד שבוטאנג יוכיח את עצמו דירסאו הקשר האחורי הטוב בליגה ולדעתי גם השחקן הטוב בליגה, ואנסומבו לא מגיע לא לקצה של הציפורן בבוהן ברגל שמאל.

זנדברג ופרננדס על אותה משבצת וזה אומר שאחד מהם יישב על הספסל ואני מאמין שזה יהיה זנדברג מכיוון שפרננדס מציג יכולת מעולה לפי הדיווחים.

קולאטי החלוץ הכי טוב בארץ לפחות עד שיוכח אחרת...

יניב קטן הישראלי הכי טוב בארץ ואף אחד גם לא מתקרב איליו כל כך...

יהיה מלחמה שנה הבאה, אבל אני אומר שהקבוצות פחות או יותר שוות בערכן או שלמכבי חיפה יש סגל טוב יותר...

בכל מקרה יהיה מעניין גם מכבי נתניה לא רעים..

בנאדו היה בהרכב הפותח, הוא כ"כ גרוע שאפילו אתם לא רציתם אותו, בעוד שאת בן-יוסף אספניול ובארגה רצו. בן-בסט, חמד ורפאלוב לא הוכיחו כלום, אתה לא אוביקטיבי בגרוש, שלושתם ביחד הכניסו 5 גולים בקריירה (!), ברק יצחקי וטוטו תמוז - רק בעונה האחרונה - הכניסו 19 גולים, כמעט פי 4 ממה שהכניסו שלושת השחקנים של חיפה לאורך כל הקריירה שלהם. מלבד זאת, גנק רצתה לקנות את ברק יצחקי, ואספניול רצתה את טוטו תמוז - שניהם בבית"ר. לא שמעתי שאפילו קבוצה בליגה השנייה בבלגיה התעניינה בשחקן של חיפה מאלו שהבאת.

קורנפיין נתן עונה טובה, גם ניר - שניהם לא נתנו עונה מיוחדת. אניימה ושטראובר היו טובים משניהם העונה, אבל דבידוביץ' לא יותר טוב מקורנפיין. בואטנג יותר טוב מדירסאו ללא ספק, שחקן שהתמודד בכבוד מול קשרים כמו פירלו,נדבד וקאקא (ואם אתה רוצה גם דונובן) במונדיאל חייב להיות טוב. והקישור של גאנה מעולה ברמה עולמית (אסיין, קופור ואפייה שם), ככה שאם הוא היה על תקן שחקן חמישי (שיחק 3 משחקים) כקשר, הוא חייב להיות ברמה גבוהה מאוד, מה שגם שהוא הראה במונדיאל שהוא ברמה טובה מאוד, הוא יותר טוב מדירסאו ללא ספק. בקשר לפרננדז וזנדברג - במשחקי אימון הם כבר שיחקו ביחד בהרכב הראשון, אפשר להסתדר עם זה. בקשר לקולאוטי - שוב שטויות. הוא טוב, אבל בעונה האחרונה שי הולצמן הבקיע 18 גולים בעוד שקולאוטי הבקיע 13, זה לא קרוב. אסולין היה רק עם אחד פחות מקולאוטי - 12גולים. טוטו תמוז הבקיע 11, והוא צעיר ומשתפר כל שנה, ככה שלו יש עתיד לצמוח לחלוץ יותר טוב מקולאוטי, והוא אכן יהיה כזה. יניב קטן שחקן חזק, עם טכניקה טובה, אבל אם הוא לא מספיק טוב בשביל להיות שחקן מס' 15-16 בווסטהאם (מחליף כמעט קבוע או כל משחק שני), הוא לא טוב מספיק בשביל להחשב הישראלי הטוב בארץ.

פורסם

בטח שבנאדו פתח כל השנה בנבחרת איפה אתה חיי?!?!?!?

ובנאדו עזב כי הוא לא אוהב את רוני לוי...זה הכל...

ואת הצעירים שלנו אני מכיר מגיל צעיר, בוזגלו שאני מקווה מאוד שישאר סחב את כל נבחרת הנוער על גבו בלבד.

אתה לא יכול להגיד שהצעירים של מכבי חיפה לא הוכיחו את עצמם ולכן הם פחות טובים ולהגיד שבוטאנג יותר טוב מדירסאו שהוא לא הוכיח כלום אצלנו, מי הכיר אותו לפני המונדיאל בכלל?!?!

ואל תשכח שאצלנו הצעירים על הספסל אצלכם הם בהרכב הראשון.

בן יוסף באמת תותח ואם בנאדו היה בגיל שלו גם הוא היה מבוקש בחו"ל תהיה בטוח.

בקשר ליניב, אתה באמת חושב שיש שחקן ישראלי יותר טוב ממנו בליגה הישראלית, אם כן תגיד לי....

רק זה שגאידמאק הציע 800 אלף דולר זה מראה שהוא הכי טוב, מי יותר טוב ממנו? מי?!?!

ותראה לי ישראלי שלא היה שחקן 4 בווסטהאם בתפקיד שלו שיש את כל השחקנים המעוים לפניו והביאו עוד רכש הגדול של הקבוצה בכל הזמנים על המשבצת שלו..

אתה מסתמך על שחקנים שבעתיד יהיה מעולים אבל כרגע הם רק בגדר שחקנים טובים, אם הבטחה לעתיד.

פורסם

תגידו,מתי מתחילה ליגת העל?

הלוואי שהשנה בית"ר לוקחת!!

פורסם
  • מחבר

בטח שבנאדו פתח כל השנה בנבחרת איפה אתה חיי?!?!?!?

ובנאדו עזב כי הוא לא אוהב את רוני לוי...זה הכל...

ואת הצעירים שלנו אני מכיר מגיל צעיר, בוזגלו שאני מקווה מאוד שישאר סחב את כל נבחרת הנוער על גבו בלבד.

אתה לא יכול להגיד שהצעירים של מכבי חיפה לא הוכיחו את עצמם ולכן הם פחות טובים ולהגיד שבוטאנג יותר טוב מדירסאו שהוא לא הוכיח כלום אצלנו, מי הכיר אותו לפני המונדיאל בכלל?!?!

ואל תשכח שאצלנו הצעירים על הספסל אצלכם הם בהרכב הראשון.

בן יוסף באמת תותח ואם בנאדו היה בגיל שלו גם הוא היה מבוקש בחו"ל תהיה בטוח.

בקשר ליניב, אתה באמת חושב שיש שחקן ישראלי יותר טוב ממנו בליגה הישראלית, אם כן תגיד לי....

רק זה שגאידמאק הציע 800 אלף דולר זה מראה שהוא הכי טוב, מי יותר טוב ממנו? מי?!?!

ותראה לי ישראלי שלא היה שחקן 4 בווסטהאם בתפקיד שלו שיש את כל השחקנים המעוים לפניו והביאו עוד רכש הגדול של הקבוצה בכל הזמנים על המשבצת שלו..

אתה מסתמך על שחקנים שבעתיד יהיה מעולים אבל כרגע הם רק בגדר שחקנים טובים, אם הבטחה לעתיד.

פתח, בדרך כלל עם גרשון במערך של 5 בלמים, אבל אתה יודע שאין לו עתיד, אין סיבה לבנות עליו ליורו 2008, עדיף לבנות על בן-יוסף, גרשון ובן-חיים. ובנאדו עזב כי כשהוא ראה את הכסף הגדול שיש בשוק (גרשון מקבל 400,000 דולר לעונה, בנאדו קיבל 95,000. גרשון לא טוב מבנאדו בכזה יחס), הוא התחיל לדרוש יותר, ושהוא לא קיבל (כמה הציעו לו? 110? 120? משהו כזה), הוא נעלב והחליט שהוא עוזב. אף קבוצה אחרת לא הסכימה לשלם על הכרטיס שלו וגם את המשכורת שהוא רצה, אז הוא חזר לחיפה עם הזנב בין הרגליים. כנראה. אצלנו הצעירים היו בהרכב כי היה מגיע להם, הם טובים מאוד, לשלכם פשוט לא היה מגיע. ויצחקי למשל הוכיח את עצמו הכי טוב. מליקסון ממש לא, אז אתם לקחתם אותו, אם הוא לא מספיק טוב לבית"ר אז הוא טוב למכבי חיפה? בקשר לקטן - עידן טל היה יותר טוב ממנו לדעתי, שחקן יותר מגוון. האמת אני גם מחזיק יותר מוואליד באדיר. אבי נמני ללא ספק יותר טוב ממנו (גם לדעת בניון) אבל הוא כבר קצת מעבר לשיא, למורות שבפעם האחרונה שהוא שיחק במשך עונה שלמה (בבית"ר), כקשר, הוא היה מלך השערים. בטח יש עוד. והוא באמת שחקן לא רע, אבל זה בעיקר בגלל שהשלוש שיותר טובים ממנו בחו"ל. טוטו תמוז יגדל להיות שחקן טוב ממנו, בגיל 19 קטן לא היה ברמה שבה תמוז היום. הבעיה של קטן שהוא משחק על משבצת התקפית מאוד (חלוץ או קשר התקפי מהאגף), אבל בקושי כובש.

הייתי בלונדון באפריל, במשחק של ווסטהאם מול מנצ'סטר סיטי באפטון פארק. היה משחק חלש (קצת ביאס אותי, אבל האווירה הייתה טובה :cool2:). בניון באמת היה רמה אחת מעל כולם, היה רחש בקהל כל פעם שהוא קיבל את הכדור. גם אח של פרדיננד שמשחק בווסטהאם היה טוב. אבל בנוגע לקישור, מלבד בניון, כולם הציגו משחק חלש - הרבה איבודי כדור ומסירות לא מדויקות. קטן ועוד 3 שחקנים התחממו בחוץ החל מהדקה ה-50, שלושת השחקנים האחרים נכנסו, קטן לא. זה רק הראה לי כמה לא בונים עליו. בנוגע להבטחות - אני לא מדבר על מליקסון, שתמיד היה הבטחה. גם לא ברוכיאן האמת. תמוז הוכיח את עצמו במשך עונה שלמה, הוא כישרון שקטן על הליגה הישראלית, עוד עונה של 11-12 גולים ואין סיבה שלא ייצא לאירופה. גם יצחקי כאמור הוכיח את עצמו. בן-שושן, בעונה הראשונה שלו, קיבל זימון לנבחרת עד גיל 21 וכבש שם די הרבה גולים (ויש שם כישרונות בהתקפה בלי סוף. שכטר, ארבייטמן,בן-בסט). חוץ מזה זאת הדרך, גם של חיפה, למורות שקצת בגדתם בה בזמן האחרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים