פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים לפני כמה זמן התחילה לפעול אצלי תוכנה מעצבנת שאני לא יודע את מקורה, שמה או איך לסגור אותה או להסיר אותה: לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לסגור אותה. התוכנה בעצם מציגה את מה שקורה באינטרנט (logged off, connecting, chacking password, connected)
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים אני לא יודע מה זאת התוכנה הזאתאבל אם אתה רוצה לסגור אותה תעשה את כך :תשיג תוכנית שמראה את התוכנות שרצות אצלך, תמצא שם את התוכנית הזאת ותעשה לה killועוד משהו, איך זה בדיוק מופיע? על הstart up או ברגע שאתה מתחבר?
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים מחבר קודם כל תודה על התגובות המהירות.תשיג תוכנית שמראה את התוכנות שרצות אצלך, תמצא שם את התוכנית הזאת ותעשה לה killועוד משהו, איך זה בדיוק מופיע? על הstart up או ברגע שאתה מתחבר?א. אתה יכול לתת לי דוגמא לתוכנה כזאתב. זה מופיע ברגע שאני לוחץ על "התחבר" בחייגןיש לך מודם adsl - usb ? כןזה הwelcome screen של הicq לא נראה לי כי גם שה icq לא פועל הדבר הזה מופיע
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים א. אתה יכול לתת לי דוגמא לתוכנה כזאתב. זה מופיע ברגע שאני לוחץ על "התחבר" בחייגןא. http://www.xmlsp.com/pview/PrcView.zipב. החייגן של חלונות?
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים מחבר כן, החייגן של חלונות עריכה: הורדתי את התוכנה שנתת לי והיא מראה לי כל מיני שמות של תוכנות שאני מפחד לגעת בהן כדי לא להרוס משהו במחשב אז: למישהו יש רעיון מהי התוכנה?
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים אההםאוקיינראה לי זה בגלל שיש לך מודם usbולפי מה שהבנתי עדיף שתשאיר את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.