עבור לתוכן

הטבות לתושבי הצפון במרכז

Featured Replies

פורסם

נמאס מכל הסירנות והפיצוצים כל היום,אני זז למרכז אז רציתי לשאול לכל מי ששם אם אתם יודעים איפה יש מקומות שעושים

כל מיני הטבות למי שבא מהצפון כדי שנשכח מכל מה שקורה פה,תודה לכל מי שיעזור

פורסם

חחחחחחחחחחח ישראלי טיפוסי... רואים שאתה סתם רוצה לקבל כמה דברים חינם :P

עלק "בשביל שנשכח".... 20 ש"ח הנחה בקניית 4 ארוחות במק' יעשו לך את זה? :D

פורסם
  • מחבר

מה הקשר? בטח אתה יושב לך שם במרכז נהנה מהחיים במקום שבחיים לא יחשבו בכלל להפגיז אותכם או משהו

ועושה פוזות בוא תבוא לפה לא להרבה ליומיים סך הכל באמצע האקשן כמו שאומרים איפה שאתה שומע סירנות כל היום ושומע ורואה איך

בתים של חברים שךל נהרסים לך מול העיניים וחי בסרטים שזה מה שיקרה לך מחר או בזמן הקרוב..

אז בקיצור אם לא ידוע לך על איזשהן הנחות כי אני פשוט שמעתי שיש דברים כאלה לתושבי צפון שבאים למרכז..

אם אתהלא יודע על זה כלום אז ככה תגיד ובאמת שאתה יכול לחסוך ממני את הציניות שלך כי סך הכל שאלתי.. אתה לא יודע אתה יכול להגיד את זה ככה

פורסם

לא רק שלא עושים הטבות, מייקרים הכל (במיוחד בתי מלון, והשכרת דירות וחדרים)

פורסם

במשביר יש הנחות לתושבי הצפון...

אם אתה קונה ב2000 שח+ אז הנחה 0.05%... משהו ענק!

סתם... אבל היה משהו בTV

עריכה: KAPUT, לפי איך שאתה מתאר את זה אתה הוא זה שחי בסרט, או אפילו ערוץ אקשן! למשל YES5

פורסם
  • מחבר

בקיצור לכל המתיימרים שביניהם שיודעים מה זה ואיך זה מוזמן לצאת מהוילה שלו או מהבית הנוח שלו שהדבר היחיד שצריך לפחד ממנו בעיר שלו זה ג'וקים ודתיים שהורגים הומואים(בירושליים בעיקר)... בואו לפה.. בקיצור כל העושה צחוק ולא מתכוון ברצינות לענות על משהו פשוט ששאלתי

סך הכל מסקרנות מוזמן ביותר לא להסתכל על מה שרשמתי ולא לענות.. תודה ושיהיה לילה טוב ביי...

אה ועוד דבר קטן, לא מאחל לך שיהיה לך בשכונה את מה שיש לי פה.. אז כל ילד של אמא תלכו תשחקו באיזה לגו או דוקים כי אני רואה שאתם מבינים מעט מאוד מהחיים אז ילאה כמו שאמרתי לילה טוב לכולם..

פורסם

אל תיקח קשה...

סה"כ זה היה בצחוק :)

פורסם

KAPUT איפה אתה גר?

פורסם

KAPUT תרגע, גם אני גר בצפון ויש לנו סירנה כמעט כל יום וזה לא כל כך נורא כמו שאתה מתאר את זה (מלחמה גרעינית)

וכמו שאמרתי, יש במשביר

פורסם

איפה אתה גר בקו העימות?

אני גר בחיפה, ואני לא מרגיש כזה צורך גדול לברוח למרכז.

כן אז נופלות רקטות כל יום, סירנות מ-1-7:30 כל יום ככה 5-8 פעמים ביום.

כרגי אני בבית כל היום וזה מה שמבאס אז אני מבין אותך... אם אתה בקו העימות אני עוד יותר מבין אותך.

אני יכולתי שהתחילה המלחמה ועדיין יכול ליהיות עם אמא שלי ואחותי אצל דוד שלי בזכרון יעקוב שקט, שלווה ולאכול מה שבא לי, פשוט אני מרגיש שאני לא רוצה לעזוב את הבית שלי.

בכל מקרה גם אני שמעתי שמייקרים החארות האלו...

פורסם

אתה צריך ברצינות לסתום קצת ת'פה.

באמת ישראלי טיפוסי. העובדה שתקבל דברים חינם תשכיח את זה שמפגיזים לך את השכונה ואת העיר?

חברים נפגעים ומה שיעזור לך זה הנחות?

למה הישראלי תמיד ינסה להוציא את הכסף בכל מצב... לא קולט את הטמטום.

זה שמפציצים באזור שלך לא מקנה לך אף זכות יתר.

אני גר בצפון בחיפה וכל רבע שעה יש אזעקה, אני מכיר אנשים שנפגעו. אני לא סתם מדבר מת"א.

פורסם

תפסיק להגזים! כל רבע שעה עאלק!

יותר בכיוון של פעם בשעה בשעות היום במקרה הכי קיצוני...

6 פעמים בערך ליום...

וכן מגיע הטבות, בגלל שהמצב גורם לאנשים לא להגיע למקום העבודה שלהם או לבעלי העסקים להפסיד פול כסף.

פורסם

אני אישית לא מכיר אף אחד שגר בחיפה ולא עובד.

וביום שבת הייתה אזעקה כל פחות מרבע שעה.

פורסם

לא היתה פעם אחת, שהיתה אזעקה כל רבע שעה ליום שלם..אז היה רצף של 3 אזעקות עם הפרשים של רבע שעה אחת מהשנייה ועשית את זה כבר לנורמה אצלנו..

ומי לא עובד? צא החוצה ותגיד לי כמה חנויות פתוחות...פאבים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים