עבור לתוכן

מינוציקלין - כדורי אנטיביוטיקה לטיפול באק�נה, השלכות על הכבד.

Featured Replies

פורסם

אני משתמש כבר שנה בערך בכדור הנ"ל, עשיתי בדיקת דם לפני יומיים בערך ותיפקודי הכבד נפגעו משמעותית... מאוד אפילו .. הרופאה שלי המליצה להפסיק את הכדורים וכמובן זה מה שנאי אעשה.. רק שאני חושש שמה הנזק גדול.. האם אנטיביוטיקה של 50 מ"ל [פעמיים ביום] יכולה לפגוע בכבד ולבצע נזק בלתי הפיך? או שאין לי מה לחשוש והפסקת השימוש תחזיר אותו למוטב ?

תודה רבה.

משתמש מודאג :-[

פורסם

ונגיד שמישהו פה היה עונה לך משהו כמו "זה מסוכן מאוד! תשתה מהר אקונומיקה לתיקון המצב!!!"

וברצינות, אתה חושב שיש פה מישהו עם דיפלומת רופא? כאלה דברים לא מפנים לפורם.. תתתייעץ עם רופא המשפחה שלך או עם רופאת העור שאליה הלכת.

רק בריאות..

פורסם
  • מחבר

ברור שלא, הייתי אצל הרופאה וכמובן המליצה להפסיק את הכדורים סתם חשבתי שיש כאן מביני עניין או אולי בעלי ניסיון יותר סביר להגיד שיכולים לתת חוות דעתם.

בכל אופן תודה לכם, כל תגובה תתקבל בברכה... בעזרת השם יהיה בסדר ! :)

פורסם

למה לקחת אותך מלכתחילה? הכדורים האלה פשוט הרסניים פוגעים בכבד בכליות וברקמות המעי הגס.

פורסם

איזה שטויות... פשוט יש אנשים שרגישים לכדורים האלו למרות שהם במינון מאוד חלש..

פורסם
  • מחבר

וזה אומר שיש לי סיבה לדאגה? או שפשוט עם הזמן זה יחלים ? ואגב, פגיעה במעי הגס יכולה להתבטא בטחורים ? [לא עלינו]

אני מודאג מאוד. :'(

פורסם

שנה זה המון זמן לקחת את זה!!!ברור שזה יגרום נזק אני לקחתי חודשיים-שלוש שנה שעברה ראיתי שירדה האקנה אז הפסקתי ועכשיו שוב חזר לי הנגע הזה אז חזרתי לקחת...אבל אל תתפלא שקיבלת תוצאות כאלו כי שנה ברציפות זה המון זמן...כבר היה עדיף לך לטפל בראוקוטן אני כמעט עשיתי אבל התעצלתי כי חשבתי שכבר נעלמו לי הפצעים אז כבר לא טיפלתי עם ראוקוטן ועכשיו שוב חזר סעמק :pissed:..דחוף תפסיק!!ודרך אגב אחרי שנה של שימוש לא היה שיפור במצב של האקנה?

וכן לדעתי הגוף אמור להגיע לסטביליזציה בסופו של דבר זה יעני ההומאוסטזיס לשמור על סביבה פנימית יציבה..

נ.ב הזכרת לי שאני צריך ליטול עכשיו :smile1:

פורסם
  • מחבר

כן זה הרבה זמן אין ספק... אני מאוד מקווה שאתה צודק והגוף ישמור על הומאוסטיס ע"י משוב שלילי כלשהו ויחזיר את הכבד למוטב...

אני יותר לא נוגע באנטיביוטיקה מסריחה לא מעניין אותי !

פורסם

חח לא ענית לי על השאלה,אחרי שלקחת את זה במשך שנה,מה מצב האקנה? האם הכדורים לא עזרו כלל?

פורסם

וזה אומר שיש לי סיבה לדאגה? או שפשוט עם הזמן זה יחלים ? ואגב, פגיעה במעי הגס יכולה להתבטא בטחורים ? [לא עלינו]

אני מודאג מאוד. :'(

לך קבל חוות דעת מרופא/ה נוסף, זכותך. אולי הוא יגיד לך שזה לא כ"כ חמור, תשאל גם אם זה הפיך או לא. אולי הוא יכול להגיד לך ממה זה (אולי זה לא בגלל האנטיביוטיקה, אולי משהו אחר שקרה לך), אולי הרופאה שלך טעתה מלכתחילה. לך קבל דעה נוספת בקיצור אם זה כ"כ מטריד אותך, אפילו 2 דעות נוספות.

פורסם

איזה שטויות... פשוט יש אנשים שרגישים לכדורים האלו למרות שהם במינון מאוד חלש..

אלא לא שטויות תשאל כל רופא משפחה בקשר לכדורים נגד אקנה הם רחוקים מלהיות בריאים, בגלל זה יש גם מיליון ואחד דברים שאסור לך כשאתה עליהם.

פורסם
  • מחבר

זה די עזר לאקנה.. אלב זה לא העניין הכבד הרבה יותר חשוב לי מן הסתם... אני מקווה שהוא יחזור למוטב עם הפסקת השימוש בעזרת השם !

פורסם

תתחדש

יש לך כבד של אלכוהוליסט

פורסם

תפסיק לקחת את הכדורים תוך כמה שנים הכבד יחזור למצבו הקודם , הוא מסוגל לשכם את עצמו.

פורסם
  • מחבר

תפסיק לקחת את הכדורים תוך כמה שנים הכבד יחזור למצבו הקודם ' date=' הוא מסוגל לשכם את עצמו.

[/quote']

שנים ?! קצת הגזמתם לא חושבים ?!

אתם אפילו לא יודעים מה חומרת הפגיעה למה סתם לזרוק הערות חסרות בסיס? [מתייחס בעיקר להערה של ניבידיה..]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים