עבור לתוכן

מה הסיכוי לחיות עד גיל 50?

Featured Replies

פורסם

או מה הסיכוי של אדם שנולד נגיד ב-1985 להגיע ל-2035?

פורסם

תלוי בהרבה משתנים..

פורסם

רוב הסיכויים, אלא אם כן תפול עליך קטיושה. :nixweiss:

פורסם

למה מי יקרה ב2035?

בכל מקרה אם תעשה ספורט, לא תעשן, תשמור על איכות הסביבה, לא תוכל מזון מהיר ולא תגור בחיפה, אז אתה תוכל גם להגיעה לגיל 53

פורסם

למה מי יקרה ב2035?

בכל מקרה אם תעשה ספורט, לא תעשן, תשמור על איכות הסביבה, לא תוכל מזון מהיר ולא תגור בחיפה, אז אתה תוכל גם להגיעה לגיל 53

:lol: :lol: :lol: יפה אמרת

פורסם

גם אם לא תעשה ספורט תעשן הרבה תזהם את הסביבה תוכל הרבה מזון מהיר ותגור בחיפה רוב הסיכויים שתגיע לגיל 50.... :yelclap:

פורסם
  • מחבר

2035 זה סתם. מעניין אם יש נתונים של כמה אנשים נולדו בעולם נגיד בשנת 1976 וכמה מהם עדיין חיים היום (בעולם - כדי לבטל השפעות הגירה). והמשתנים שיכולים להשפיע, ושרלוונטים גם אם אני אעשה ספורט, לא אשתה, לא אשמין, לא אעשן וכו' הם: תאונות דרכים (אם בשנה מתים כ-600 אנשים מאוכלוסייה של קצת יותר מ-7,000,000 אז הסיכוי הוא 1 ל-12,000 בערך, ואם אתה חי 60 שנה, אז 1 ל-200 למות מזה עד גיל 60, חצי אחוז), מלחמות (ויהיו עוד הרבה, כאלו עם אטומים כנראה), פיגועים, רצח (כתוצאה של שוד למשל), סרטן התקפי לב ואיידס, מגפות (אנתרקס, שפעת העופות, ואולי פעם יהיה משהו יותר רציני - סטייל המגפה השחורה), תאונות שונות (שריפה,טביעה,התרסקות מטוס, נפילה ממקום גבוה) ותאונות ביזאריות (כמו שמאיר אריאל מת מקרציה של כלב). נגיד, יותר או פחות מ-80%?

פורסם

82.3%

פורסם

תעשה ספורט

פורסם

אתה מודע לכך שאתה גר באחד המקומות הכי מסוכנים בעולם נכון ?

פורסם

נכון לעכשיו המקום בחתימה שלך הוא הכי מסוכן בעולם :lol: :lol: :lol: :lol: :smile1: :smile1: :smile1: :smile1:

פורסם
  • מחבר

אתה מודע לכך שאתה גר באחד המקומות הכי מסוכנים בעולם נכון ?

כן, לא יודע אם אחד המסוכנים, מסוכן. אבל כולם נראה לי לוקחים די מובן מאליו שאם תוחלת החיים היא 80, נגיע בטוח לגיל 75 ואז יהיה מסוכן למות מזקנה. אם יש סיכוי לא רע למות לפני זה, זה יכול לשנות לך קצת את תוכנית החיים. כמו שאם תדע שתחיה יותר מ-110 שנים התוכניות שלך יתשנו.

פורסם
  • מחבר

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%AA_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D_%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%95%D7%97%D7%9C%D7%AA_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D

דווקא אנחנו אחת המדינות הבטוחות, תוחלת החיים שלנו היא מהגבוה בעולם. מקום 9 בערך בממוצע (מתוך כ-210 מדינות).

פורסם

אם אני יגיע לגיל 75 אני יפתיע את עצמי ! :smile1:

כמובן שבמצב טוב ולא גיריאטרי

פורסם

תחיו את הרגע ואל תחיו בעתיד כי כשתגיעו לגיל 70 תבינו שהחיים עברו תוך כמה רגעים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים