פורסם 2006 ביולי 2419 שנים טוב המחשב שהוזמן הוא and3800 am2 dfi infinity pqi 1024 x1900xt antec p180 black hec520 וכו'.. עכשיו יש לי כמה שאלות. יש אפשרות לעשות סוג של מוד למארז (להחליף את הדלת לאחת שקופה..)? 17 אלף בdmark03 זאת תוצאה סבירה(הייתי שואל שנושא המתאים אבל אני מנצל את הנושא)? לגבי כניסה לביוס, המחשב עולה כל כך מהר שאני לא מספיק להיכנס לביוס מה עושים:? סקירונות שלי. קודם המארז היופי הוא עניין של טעם אבל מבחינת קירור והרכבה הוא פשוט מדהים מארז מעולה! לגבי הרעש לקח לי 5 דקות להבין שהמחשב פועל פשוט שקט בצורה מטורפת. כרטיס מסך פשוט מדהים מריץ הכל על פילטרים איכות תמונה מדהימה מרוצה עד השמיים.. והמעבד הוא יוחלף בעוד כמה חודשים עם כניסת ה65 ננו כפול ליבה של amd אבל אני חייב לציין שהוא טס, קריר מאוד ושקט..פשוט מעולה! לגבי הספק הוא לא אמור לעשות בעיות מיוחדת כי שמעתי מכמה אנשים שהספקים של hec זה לא משהו להתגאות בו..כרגע הספק מחזיק מעולה תמערכת אין לי ממה לפחד? תודה!
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים תתחדש קודם כל.. מחשב תותח אני רואה מודינג למארז אתה יכול לעשות מתי שאתה רוצה,אני רק ממליץ לך להתייעץ בפורום מודינג לפני זה. לגבי ה3DMAX אני לא כל כך מבין בזה תלחץ DEL ישר שאתה מדליק את המחשב והביוס יעלה לך
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים אחלא מארז, הרכבתי כזה ללקוח בעבודה, אחד הדברים הנחמדים שראיתי במארז הזה ושחסרונו בלט במארזים דומים זה הדלת(הקידמית) שנפתחת 270 מע' ולא נשארת תלויה באמצע שום מקום בזמן העבודה חוצמזה שגם בעיני הוא יפה חיצונית (לא מקושקש מידי) וגם מאוד נוח להרכבה.... תתחדש!
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים 1. תבדוק תוצאה ב 3DMARK05 2. מאיפה קנית? 3. למה אתה רוצה להחליף את המעבד שיגיע ה 65NM?
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים תעשה בדיקה ב3DMARK 05/06מחשב חזק ביותר!!! כמה עלה? אני אישית לא הייתי נוגעה במארז כמו 9180(חלום!) אבל אם אתה רוצה :-X
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים תתחדש, מחשב תותח על והמחיר בהתאם - לא מבין מאיפה כל-כך הרבה כסף לדברים כאלה.
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים תתחדש, מחשב תותח על והמחיר בהתאם - לא מבין מאיפה כל-כך הרבה כסף לדברים כאלה. כן אה? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.