פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מישהו מכיר חנות טובה באיזור המרכז ( ראשון/ת"א).. שיש לה אתר אינטרנט שמתמחה במתנות לגבר... :s05: ואל תגידו ג'נטלמן 10X...
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים אחת מהשאלות המטומטמות מה זה לעזאזל "מתמנות לגבר" זה בערך כמו לשאול איפה יש בארץ חנות שמתמחה ב"מתנות למזרחים" או "מתנות לכורדים"
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים חחח מזה השטיות האלהתחליט מה אתה רוצה לקנות ואז תחפשרוצה לקנות לו mp3 לך לחנוית מחשבים נועה,פנדה,זיגזג,לוגיק וכ'ורוצה לקנות לו בושם ? לך לסופרפארם,ניו פארם וכ'ורוצה לעשות לו מנוי לאיזה מגזין טוב כמו בלייזר ? לך לסטימצקי קנה גליון אחד ותעשה לו מנוי לשנה רוצה לקנות לו מכונת גילוח יש לך שקם אלקטריק ומחסני חשמלרוצה לקנות לו סכין יש לך למטייל.ריוקושט וכ'ו!$@#@#$@#$
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים רק שמתנות לגבר זה באמת תחום שיש לו חנויות יעודיותלפי התיאור שלך,גם חנות מחשבים היא חנות מתנות לגבר.
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מחבר לכל הקשקשנים פה..stfu... זה כל הקטע שאני לא'דע מה אני רוצה לקנות לבנאדם ורציתי לבדוק... ואיפה אפשר להסתכל .. נו איפה באמת איפה... .... קפיש... בל אופן הזכרתם פה את החנות בשם "Happy tie"... לא מצאתי לגביה איזכור כלשהו באינטרנט ... אז רציתי לדעת איפה החנות ממוקמת? see ya..
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים יש האפי טיי בקניון ערים בכפר סבא. אני חושב שיש גם ברננים.בכל מקרה, אני כמעט בטוח שלא ככה כותבים את זה באנגלית.
פורסם 2006 ביולי 2419 שנים מחבר וואי וואי כ.סבא זה רחוק בשבילי... רננים זה רעננה או שאני טועה ?!?!יש להם אתר אינטרנט ?
פורסם 2006 ביולי 2519 שנים יש להפי טיי גם סניף במרכז עזריאלי(ת"א) והשם ה"אמיתי" שלהם זה HappyTie(מחובר, יעני עניבה שמחה )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.