עבור לתוכן

הודעות SMS שנשלחות דרך ה ICQ עולות כסף?

Featured Replies

פורסם

עכשיו חשבתי על זה לאחר שליחת הודעות לסין וקנדה בSMS דרך הICQ האם זה עולה לי כהודעה בICQ או שאני משלם תעריף שיחה לחו"ל ? :o כי אם כן אבא שלי נוראאאאאאאאאא יכעס :errr:

פורסם

חינם !

איך בדיוק אתה רוצה שיחייבו אותך ?

אם שלחת SMS למנוי ישראלי שנמצא בחול אז המנוי ישלם את ההפרש של השליחה מהארץ ליעד (בד"כ 25-45 אגורות תוספת).

פורסם

עכשיו חשבתי על זה לאחר שליחת הודעות לסין וקנדה בSMS דרך הICQ האם זה עולה לי כהודעה בICQ או שאני משלם תעריף שיחה לחו"ל ? :o כי אם כן אבא שלי נוראאאאאאאאאא יכעס :errr:

אני מתפלא עליך!?

איך בדיוק יחייבו אותך? דרך מי?

פורסם
  • מחבר

בזק אולי ? ::) על השליחה .... אוקיי הודעת הSMS נשלחה לאחת סינית שגרה בסין ושייכת לחברת CHINA TELECOM עכשיו גם היא שלחה לי SMS לפלאפון השאלה אם אני או היא נצטרך לשלם על זה משהו ?

פורסם

אתה שלחת לסין הודעה למנוי בחברה סינית- אם החברה תומכת בקבלת הודעה מהאיי סי קיו אז אתה לא תשלם אגורה

מנוי בחברה סינית שלך הודעה למנוי בחברה ישראלית-הרבה כסף (בערך שקל תלוי בחברה)

מנוי בחברה ישראלית/סינית שלך הודעה למנוי כלשהו באיי סי קיו (אין כל חשיבות למיקום הגלובלי)- מחיר הודעה רגילה בתוך הרשת

פורסם

אין לי טלפון סלולרי ואני לא מפסיק לשלוח הודעות SMS לכל הארץ. מי מחייב אותי ?

נוסטר תן לי את הטלפון שלך אני רוצה לשלוח לך SMS ....

:lol: :lol: :lol:

פורסם

רגע גם לי יש שאלה בקשר לזה

אני מנוי בסלקום ואם שולחים אליי הודעות מהאיי סי קיו אז יש סיכוי שסלקום יחייבו אותי על זה איזשהו סכום???

פורסם
  • מחבר

אין לי טלפון סלולרי ואני לא מפסיק לשלוח הודעות SMS לכל הארץ. מי מחייב אותי ?

נוסטר תן לי את הטלפון שלך אני רוצה לשלוח לך SMS ....

:lol: :lol: :lol:

:P LOL
פורסם

רגע גם לי יש שאלה בקשר לזה

אני מנוי בסלקום ואם שולחים אליי הודעות מהאיי סי קיו אז יש סיכוי שסלקום יחייבו אותי על זה איזשהו סכום???

לא נראה לי.

כל הקטע זה שהם נותנים את השרות הזה , בגלל שככה אנשים שולחים הודעות מהאיי סי קיו , ואלה עם בפלאפון ב99% מהמקרים , יחזירו הודעה!

ואז סלקום נגיד רק מרוויחה מזה , וגם האיי סי קיו שיש לה את האפשרות הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים