פורסם 2006 ביולי 2319 שנים איראן אומרת שהם ימחקו אותנו.אז מה אתם חושבים על האיום הזה?מה אתם מתכוונים לעשות?
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים אני חושב להתגייס כמה שיותר מהר ולהראות למחבל הזה מה קורה שמתעסקים עם יהודי עצבני ומאיים על קיומו ועל אדמתו אנחנו לא מפריעים לאף אחד ולא יוצאים למחלמות סתם כמו ארה''ב בשביל נפט או כמו רודנים חולי נפש למינהםאנחנו יוצאים למלחמה אך ורק מתי שיש איום ממשי על מדינתו ועל חיינו ואני חושב להכניס לו ת m4 עד הסוף לתחת ולרוקן לו מחסנית בפנים
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים חשבתי על זה אבל זה לא יצליחלמה לא ? דרך זולה לברוח...כמובן שאם ייתנו לי רובה צלפים, כדורים חודרי שיריון וטנק..נראה לי אני אסתדר..לפחות לכמה זמן..
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים חופר בונקר ומסתגר בפנים עם קרבין, 50 בקת"בים תוצרת בית ו1000 פחיות שימורים
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים למה לא ? דרך זולה לברוח...כמובן שאם ייתנו לי רובה צלפים, כדורים חודרי שיריון וטנק..נראה לי אני אסתדר..לפחות לכמה זמן..כי יתפסו ויגרשו אותך מקפריסין.
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים ככל הנראה יסתגר במקלט עם המסכה וככל הנראה ימות...אבל אם אני יגמור צבא לפני אני לא יהיה פה... תוכלו למצוא אותי בארה"ב עם האזרחות האמריקאית שלי
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים אף-אחד כאן לא מקוריציפיתי שלפחות מישהו *אהמ* *אהמ* יגיד "מגדל זקן" או "לומד ערבית למתחילים"
פורסם 2006 ביולי 2319 שנים במקרה של מלחמת עולם שלישית זה הדבר האחרון שיענין אותם עוד פליט למה אתה חושב ככה?אתה רציני חושב שמלחמת עולם תהיה רק עם איראן וסוריה?גם עם כן למה אתה חושב שקפריסין יתערבו?לא שלדבר גם עם כן אז הם ינסו כמה שיותר להגן על עצמם וזה כמובן כולל את הגבולות שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.