עבור לתוכן

עזרה בקירור גז

Featured Replies

פורסם

מראש: אולי זה לא המקום לבקש. אם זה אכן לא, סליחה ושמנהלי הפורום יעיפו את זה מפה. ;D

אני התחלתי בפרוייקט של קירור גז (בעזרת שחר ואליאור, תודה לשניכם ;))

השגתי חלק ניכר מהרכיבים (למרות שבגלל ההפגזות היו עיכובים לא מתוכננים :'()

עכשיו אני צריך למצוא טכנאי קירור שיוכל:

להחליף שמן במדחס (משמן של R22 לשמן של R507, לרתך את החלקים, למלא גז, לוודא שאין נזילות ולעזור בנושא הבידוד. תאריך היעד שלי לביצוע הדברים האלה הוא בערך אמצע אוגוסט, אני עוד צריך לגרד תקציב לכמה דברים.

אם יש מישהו עד אזור ת"א (כולל) שיכול לתת לי הצעת מחיר ודרכי יצירת קשר, אפשר גם ב-PM (הודעה אישית), במייל או במסנג'ר.

תודה רבה מראש :hi:

(אה, ואליאור, אני אקח את ההצעה שלך אם לא יציעו לי שום דבר יותר אטרקטיבי, אבל זה יהיה באוקטובר בערך, כי אני אצטרך בשביל זה וואחד תקציב :smile1:)

תודה מראש ואשמח לפניות

פורסם

סליחה על הבורות, אבל מה בדיוק מונע ממך לעשות את מה שצריך? רכוש לפיד MAPP, כמה מוטות Brazing (עדיף מסוג הטוב, נחושת או כסף), משאבת וואקום, רצועות ארמפלקס, קצף בידוד וכו'...

פורסם
  • מחבר

::) ::) ::) ::) ::) ::)

1. הגיל

2. הנסיון

3. המחיר! אתה יודע כמה לא משתלם לקנות לפיד MAPP ומשאבת וואקום בשביל מערכת אחת או שתיים?

:hat:

פורסם

האמת שאם יהיה לי זמן אני אבוא לעשות לך את זה רק בשביל לראות את זה עובד וללמוד איך לבנות אחת כזאת לעצמי .

יש לי את כל הציוד הדרוש בבית החל ממשאבת ואקום ועד רתכת אם תרצה במקום ברנר .

תיידע אותי כשתהיה קרוב לתאריך היעד אני אנסה לשים איתך יד .

פורסם

אני גם שוקל בכובד ראש לבנות קירור כזה.

אני אשמח אם תפרט את כל הרכיבים שהשגת/קנית (או בעצם מה צריך לקירור גז), צירוף של תמונות יהפכו אותי למעריץ שלך. ;D

בעיקרון אבא שלי טכנאי מזגנים ואמור להיות לו רוב הציוד, מה שאין לו יהיה בר השגה יחסית בקלות.

אני יעזר בו לבנות את הקירור, אם אני יתחיל את המלאכה לפני התאריך שציינת אני יזמין אותך אלי (חיפה) לעבודה משותפת.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, גם אני חיפאי. אם יש לך מסנג'ר נוכל לדבר בחופשיות.

החלקים שאתה צריך: מדחס,קונדנסור,מאוורר לקונדנסור,פילטר,קפילר,סאקשן ליין,צינור גמיש,בלוק,צנרת נחושת,בידוד ארמופלקס,בסיס קשיח,מארז כפי בחירתך, גריז דיאלקטרי,PL2,לכה,מפסק ומערכת שתתאים את הבלוק לסוקט :smile1: וזה לפני שהתעסקנו באלקטרוניקה, צג טמפרטורה אם אתה רוצה וקישוטים קיטשיים {מודינג}

פחות קל ממה שזה נראה, נכון? והקטע הכי גרוע זה שכל החנויות בחיפה סגורות, כולל פריימן שירותי קירור, שהם בערך היחידים באזור שמוכרים את החומרים לקירור.

לגבי תמונות... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=186258.0

אם אבא שלך טכנאי מזגנים, הוא יוכל בהחלט לעזור בריתוך, גם במילוי גז וגם בהשגת החלקים {אולי הוא מכיר חנות שהיא כן פתוחה?}, אני טועה?

אם אנחנו רוצים לבנות מערכות זהות ביחד, אז נקודת הפתיחה הכי טובה היא שתיקח מדחס זהה לשלי. במקרה יש לי אחד, הם צריכים לעבור הסבה למדחס R507 אמנם, אבל לא אכפת לי שתיקח את השני בחינם אם אנחנו מרכיבים ביחד :}

פורסם

כן הבנתי שאתה חיפאי בגלל זה ציינתי שגם אני מחיפה.

עד כמה שידוע לי ספקי קירור בחוף שמן עובדים... אני לא בטוח שהם מוכרים לאנשים פרטיים.

ריתוך זה לא בעיה... מילוי גז כמובן שלא בעיה...

הבעיה היא השגת החלקים - פה אני מקווה שאמצא את הכל.

תודה על ההצעה של המדחס שלך. בעיקרון מדחס כבר השגתי, אבל אם שלך יהיה עדיף אולי באמת אקבל את ההצעה שלך.

הבעיה הכי גדולה שלי כרגע היא זמן.

בסוף החודש צריך להיות לי יותר מידע לגבי הימים הפנויים שלי בחודש הבא וכך אוכל לעדכן אותך לגבי הבנייה המשותפת אם תהיה.

עדכון

החלקים שאתה צריך: מדחס,קונדנסור,מאוורר לקונדנסור,פילטר,קפילר,סאקשן ליין,צינור גמיש,בלוק,צנרת נחושת,בידוד ארמופלקס,בסיס קשיח,מארז כפי בחירתך, גריז דיאלקטרי,PL2,לכה,מפסק ומערכת שתתאים את הבלוק לסוקט וזה לפני שהתעסקנו באלקטרוניקה, צג טמפרטורה אם אתה רוצה וקישוטים קיטשיים {מודינג}

מה שבצבע אדום כבר נמצא בבית. השאר אני מקווה שבוע הבא.

האם אלה כל הרכיבים שצריך? אין סיכוי שצריך עוד משהו?

יש תמונה לסאקשן ליין? לא ברור לי מה זה...

פורסם

אין לי מושג לגבי הלכה FeedMe רשם את זה.

הסאקשן ליין זה בעצם צינור גמיש, אפשרי להשיג את זה.

פורסם

בחו"ל הם מורחים לכה כחלק מתהליך הבידוד ללוח קודם ספריי אחר כך לכה ואז גריז וארמופלקס לא הכרחי אבל עוד קצת הגנה עוד לא הרגה אף לוח

פורסם
  • מחבר

^^

HAIL.

(אגב, עוד לא הבנתי איזה סוג של לכה בדיוק אני צריך??? לכה לעץ?? WTF@??@?@)

פורסם

לא, לציפורניים.

עדיף אדום או ורוד פאקאצה

פורסם
  • מחבר

אל תשכח שיש לך עסק עם פקאצה אמיתית :silly:

ועכשיו ברצינות, איזה לכה??

פורסם

מישהו יודע איזה מכשירים עובדים עם קונדנסור או רדיאטור שמתאים לקירור גז?

אני רוצה לפרק ממכשירים, אבל אני לא יודע איזה מכשירים עובדים עם רדיאטור שיתאים לקירור...

פורסם

מישהו יודע איזה מכשירים עובדים עם קונדנסור או רדיאטור שמתאים לקירור גז?

אני רוצה לפרק ממכשירים, אבל אני לא יודע איזה מכשירים עובדים עם רדיאטור שיתאים לקירור...

אם אתה מתכוון מבחינת גודל או הספק יהיה לך יותר פשוט לקנות אחד מוכן מאשר למצוא מכשיר ולפרק ממנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים