עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בפנדה ירידת המחירים של AMD נכנסה לתוקף וקונרו הגיע לחנות

Featured Replies

פורסם

אם אני משיג E6600 בסביב ה1000 ש"ח, אני מניח שאין לי מה לחשוב אפילו לשניה נכון ?

.

בטח שיש לך על מה לחשוב...על לתת לי לינק או מספר כדי שאני גם אזמין...

• תגובות 114
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תאמינו לי שבעקבות ההורדת מחירים הרבה אנשים שינו את דעתם ולקחו AMD במקום קונרו.. צעד חכם מאוד מצד AMD. (מה גם שהצעד היחיד שהיה להם לעשות לטווח קצר.)

פורסם

^^

אכן

בהחלט השפעה פסיכולוגית מוצלחת מצד AMD

פורסם

היתרונות של AMD כרגע:

1. מחיר מעבדים נמוך.

2. מחיר לוחות נמוך.

היתרונות של INTEL כרגע:

1. מעבדים שמציגים ביצועים עדיפים.

2. צריכת הספק נמוכה - מעבדים טובים ל OC (המהרה).

השאלה הגדולה כאן לדעתי היא האם הלוחות הקיימים יאפשרו בוודאות תמיכה בדור הבא של המעבדים, כלומר מרובעי ליבות? לדעתי עדיף ללכת על תמיכה עתידית במצב הקיים, גם במחיר של לוחות קצת יקרים (ובמקרה של אינטל - כל הלוחות יקרים כרגע).

חוץ מזה, רציתי לדעת האם הבעיה הזו של T1 ו T2 עדיין קיימת עם זיכרונות ה DDR2 וסוקט AM2 במעבדים של AMD או שזה כבר נפתר/לא רלוונטי? האם יש בעיות נוספות/חדשות עם המעבדים לסוקט AM2 או שהכל בסדר? נראה שכולם התעסקו עם הקונרו ושכחו שיש עוד חברה במשחק הזה...

אני שואל כיוון שאני שוקל לקנות מחשב חדש, וחשבתי ללכת על ה E6300, אבל השינוי במחיר, וכמובן מחירי הלוחות הנוכחיים עבור מעבדי אינטל, גורמים לי לשקול לקנות דווקא את ה X2 3800 של AMD (המחיר ירד מ 1700 ש"ח לסביבות ה 1000 ש"ח).

תאמינו לי שבעקבות ההורדת מחירים הרבה אנשים שינו את דעתם ולקחו AMD במקום קונרו.. צעד חכם מאוד מצד AMD. (מה גם שהצעד היחיד שהיה להם לעשות לטווח קצר.)

זה כבר עבד עלי...

פורסם

Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2=985 NIS

ASUS M2N-E AM2=690 nis!!!!!!!!!!!!!!!!

AT NOACOMP!!!!!!!!!!!!!! :o :o

פורסם

היתרונות של AMD כרגע:

1. מחיר מעבדים נמוך.

2. מחיר לוחות נמוך.

יש עוד יתרון:

AMD אמרה גם שהדור הבאה של המעבדים שלה (AM3) יתמוך בלוחות אם AM2 כך שכל מי שברשותו לוח AM2 יוכל לקנות בעתיד את המעבדים החדשים של AMD.

פורסם

יש עוד יתרון:

AMD אמרה גם שהדור הבאה של המעבדים שלה (AM3) יתמוך בלוחות אם AM2 כך שכל מי שברשותו לוח AM2 יוכל לקנות בעתיד את המעבדים החדשים של AMD.

אני מניח שמעבדי ה AM3 יעבדו עם זיכרון DDR3, ואז השאלה היא - האם בקר הזיכרון במעבד יתמוך בשני סוגי הזיכרון (DDR2 ו DDR3)? אם כן - זה מצויין.

אם לא - השידרוג יצריך החלפת זיכרון (וגם זאת בהנחה שזיכרון ה DDR2 וה DDR3 עובדים באותו סוקט ובאותם מתחים), אבל כיוון שזיכרון DDR3 כנראה יהיה מהיר יותר, הלוח למעשה יגביל אותך, ואז תצטרך להחליף לוח, ובעצם לא עשית כלום...

יותר מדיי הנחות ויותר מדיי לא ברור...

פורסם

אני אומר שכדאי לחכות עד 2007 יצאו גם המרובעי ליבה של INTEL ואני חושב גם של AMD

אלה שירצו מחשב חדש יקנו אותם ואלה שלא רוצים ממש חזק יקנו את המעבדים שיש עכשיו רק הרבה יותר זולים..

(גם המחירים של הלוחות אם ירדו די משמעותי

פורסם

ידוע כבר על כמה וכמה לוחות שתומחים במרובעי ליבה...

פורסם

ידוע כבר על כמה וכמה לוחות שתומחים במרובעי ליבה...

אמת , אני רק מקווה שזה נכון

פורסם

על האינטל BAD,על הMSI 975X ונידמה לי שגם על האינפיניטי הריצו מרובעי ליבות והם תמכו 'ישר מהקופסא' (שינוי ביוס לאינטל אם אני זוכר נכון) .

מבחינת היצעה הלוחות לקונרו היום.. מדובר על אחוז משמעותי :smile1::lol:

פורסם
  • מחבר

כל לוח תומך קונרו, תומך גם בקנטספילד.

פורסם

על האינטל BAD,על הMSI 975X ונידמה לי שגם על האינפיניטי הריצו מרובעי ליבות והם תמכו 'ישר מהקופסא' (שינוי ביוס לאינטל אם אני זוכר נכון) .

מבחינת היצעה הלוחות לקונרו היום.. מדובר על אחוז משמעותי :smile1::lol:

רק על חלק מהלוחות כתוב שיש תמיכה במרובי ליבות

אז מה זה אומר ? שערכות השבבים 965 ו-975 אין להם תמיכה אטומטית במרובי ליבות , ומה "התוספת" שכן מאפשר תמיכה ?

או שפשוט על חלק מהלוחות שכחו לציין את זה ?

פורסם

אני אומר שכדאי לחכות עד 2007 יצאו גם המרובעי ליבה של INTEL ואני חושב גם של AMD

אלה שירצו מחשב חדש יקנו אותם ואלה שלא רוצים ממש חזק יקנו את המעבדים שיש עכשיו רק הרבה יותר זולים..

(גם המחירים של הלוחות אם ירדו די משמעותי

מי שצריך מחשב עכשו, לא יחכה עד 2007...

דבר נוסף - מחירי לוחות ומעבדים לא יורדים עם הזמן - המחיר יורד פעם, פעמיים, מקסימום 3 פעמים ואז הם פשוט "נעלמים" מהחנויות. לוחות ומעבדים "יקרים" תמיד יהיו יקרים, ככה שלא ניתן לצפות שמחירם יירד עם הזמן והם יהיו "שווים לכל נפש". כל מעבדי ה FX לדורותיהם, לדוגמא, תמיד יהיו יקרים, ומעבדים ישנים יותר בסידרה, כמו ה FX-55, אף פעם לא עלו 1000 ש"ח או אפילו 2000 ש"ח, אלא הרבה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.