עבור לתוכן

כתבה מצויינת, מפי שמאלני (די קיצוני) בתגובה להתלהמות הקיצוניים כנגד המלחמה

Featured Replies

פורסם

אכן כתבה מעולה,קול שפוי(או שמא פיקח?) מתוך המון חולה

פורסם
  • מחבר

זה מאוד מעודד לראות שחלקו הגדול של השמאל בארץ אינו הזוי ומנותק מהמציאות לחלוטין, כפי שנוטים להציג אותו כאן לפעמים. כמובן, יש עדיין את אלה שכן, אבל הם מיעוט שבמיעוט, ואני שמח על כך :xyxthumbs:

פורסם

תבינו - זה שמאל.

אתם מתייגים כשמאל כל אדם שהוא "בוגד".

השמאל האמיתי זה העבודה ומפלגות דומות לה, השמאל האמיתי חותר לשלום, מאמין בשלום ורוצה בשלום.

אך השמאל האמיתי גם יודע מתי היא השעה למלחמה, השמאל האמיתי יודע מתי אין עם מי לדבר והשמאל האמיתי יודע שאין לנו ארץ אחרת.

אני מחשיב עצמי אדם שמאל ואני גאה בכך, ולראות את ההפגנה הזו הרתיח אותי, אדם שאני מכיר אף הזמין אותי להפגנה הזו והתחלתי איתו ויכוח אידיאולוגי, תוך שהוא זורק לי סיסמאות כמו "זאת מלחמת יש ברירה" - אני רציתי לבוא לשם עם דגל ישראל אבל לצערי היו לי התחייבויות קודמות =/

אני חולם על שלום, אבל חי מלחמה - זו המנטרה שלי בשלמותה, והמנטרה של השמאל האמיתי.

פורסם

אנחנו לא מתייגים אדם שמלאני כבוגד חס וחלילה... אלה גם כהומו ו\או ערבי ! (במקרה של בחורה אז היא תהיה ערביה ו\או לסבית)

ולראיה הסרטון בכתבה הבאה :

(אם המרואיין הראשון בכתבה לא עונה בשלמות להגדרה של שמאלני הומו אז לא יודע כבר מה כן ::) )

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3279822,00.html

לעזאזל אנחנו במלחמה והם משתפים פעולה עם האויב ! (וכן ערביי ישראל הם בוגדים לא כולם אבל רובם) אין לכם מושג כמה חוגגים על התמונות האלה בעולם

וכמובן שהם לא יספרו שמדובר בקומץ שרובם הוא מתרוממים\ערבים

פורסם

במובן מסוים אני שמח שאנחנו נמצאים במלחמה הזו, כי זה הוכיח להרבה מאוד אנשים עד כמה הסטיגמות שלהם היו מטופשות (שמאלמרט, שמאלני=בוגד וכו'). ארגוני קיצון תמיד היו ותמיד יהיו, אבל אין לתת להם את תשומת הלב אותה הם מבקשים.

פורסם

במובן מסוים אני שמח שאנחנו נמצאים במלחמה הזו, כי זה הוכיח להרבה מאוד אנשים עד כמה הסטיגמות שלהם היו מטופשות (שמאלמרט, שמאלני=בוגד וכו'). ארגוני קיצון תמיד היו ותמיד יהיו, אבל אין לתת להם את תשומת הלב אותה הם מבקשים.

שמאלני לא = בוגד?

לא נראה לי!

שמאלנים תמיד יהיו "חיים בבועה" ועוורים.

בוגדים, לא חייב במתכוון, אבל תוקעים

סכין בגב ובלב לאומה שלמה שכואבת

על הטרור שמשליטים בנו כאן בני דודנו

כבר יותר מחצי מאה.

אז מתי לעזאזל תתעורר ותבין ששמאלני

זה כן בוגד וכן אהבל עם משקפיים ורודות

שחי בעולם משל עצמו?

הטרור הזה מופנה כלפינו מכל החזיתות האפשריות:

- האו"ם (בינלאומי)

- חיזבאללה (צפון)

- עזה (דרום ומערב)

- שכם, ראמאללה ( דרום מזרח)

עוד חסר שפתאום יבואו עוד מוסלמים מהחלל ויתקפו אותנו.

ואז מה השמאלנים יגידו אז?

"אל תהרגו מוסלמים מהחלל, כבשנו להם את מאדם

עם עמוס 1, דמם נשפך"

שימשיך להשפך דמם, עד שהצדק לא יעשה ונראה את הראש של נאסראללה, אחמדינאג'ד, ז'אק שיראק וקופי ענן

מושחלים על שיפוד בכיכר המדינה!

פורסם

לדשעתי בזמנים כאלה צריך להתאגד מסביב למפלגת כ"ך ולהביא אותה לשלטון..אם לא אז לפחות ליישם את המצע שלה (להעיף את הערבים לים במכולות ענק, טרנספר ומה לא) :yelclap::xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני מעולם לא קראתי לשמאלני בוגד... יש את התמימים (רוב השמאל) שפשוט גורמים למעין מטוטלת בחיי המדינה, לתוך אשליית שלום, משם למלחמה וחוזר חלילה, כשבאמצע יש את הטמטום שנקרא "עימות מוגבל". ויש את הממש טיפשים, שאני אישית לא אצעק אם ייקראו בוגדים - אותם מטומטמים אטומים שהיו בהפגנות שהזכרתי בלינק מקודם...

כמובן, יש להם לגיטימציה מוחלטת מצידי, להגיד שאני תמים, טיפש וכו'...

אבל לי אישית אין צל של ספק שבויכוחים כאן ידם של הימניים על העליונה (ואני מדבר על איכות, תוך ברירת הטיעונים הכי משכנעים, והתעלמות ממתלהמים משני הצדדים).

אמנם זה בעיקר בזכות איסתרא, אבל גם אני תרמתי קצת :lol:

ואגב, גם אני שואף לשלום - ובעבר (כבר הזכרתי את זה כאן) הצבעתי מרץ... כמובן, מאז התפכחתי ונוכחתי לדעת באיזו מטוטלת אנחנו נמצאים, ושאי אפשר להמשיך ככה וכו'... וזה לא שאי אפשר היה לדעת את זה קודם, פשוט לא למדתי היסטוריה ;)

(למרות שאין ספק שאהוד ברק הביא לתקדימים מלאי תובנה על הצד הערבי, כאשר מצידם אלה תקדימים שמוכיחים כמה אנחנו מוכנים לוותר כשלוחצים עלינו באמצעות אלימות ::) ).

ועוד תוספת קטנה: קריאות ה"בוגד" לגבי שמאלנים מקבילים בדיוק לקריאות ה"פאשיסט" לגבי הימניים...

פורסם

BLA, קבל עוד כתבה של שמאלני לא קיצוני, שמתנגד למלחמה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3279707,00.html

אני אצטט את התגובה שלי לכתבה הזו:

. הרביצו לך?

שמאלנים פציפיסטים, מרביצים? משהו פה לא מסתדר לי... אנשים שתקועים בבועה ולא יודעים עשירית מפרטי המצב יוצאים להפגנות אנטי ישראליות רק כדי למשוך תשומת לב... ואני לא מדבר על ספרד, לצערי גם בארץ לא חסר כאלה!

מה אתה כל כך מתפלא שהתנפלו עליך? חברים שלך לא עשו את אותו הדבר לרמטכ"ל? או לחיילי צה"ל שמאבטחים את הגדר שנועדה לשמור על התחת שלך ושל שאר הישראלים? השמאל כבר ממש לא אותו השמאל שהייה פעם! גם אני בעד שלום וביטחון, אבל לא על רפסודה בלב ים, שאותה נקבל בחסד מהאוייבים שאיתם צריך לעשות שלום, אם נעשה את השלום בתנאים שלהם!

ממש כואב לי ששכחתם שהמולדת היא מעל לכול וחיי ישראלי כן שווים יותר מחיי כל אדם אחר.

להחזיר את החטופים , בכול מחיר!

פלצפני משהו, אבל הייה לי חצי שעה פנוייה והייה משעמם :P

השמאל בארץ משום מה מסרב להבין שהעולם לא מושלם ושיש מצבים שבהם אי אפשר להימנע ממלחמה, ואם כבר מלחמה אז הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות במלחמה זה לפרוש באמצע. הם מסרבים להבין את העובדה ששמירה על זכויות אדם מסויימות דורשות הפרה של זכויות אחרות, ושגוף שאנשים מסויימים משלמים לו ומבטיחים את המשך קיומו (הממשלה והכנסת) מחוייב בראש ובראשונה לאותם אנשים (אזרחי המדינה), ולא לאנשים שכל הטרת הקיום שלהם זה פגיעה באותו גוף והרג האזרחים.

אם כבר מפלגות, אז בארץ הדבר הכי קרוב לשמאל זה ליברמן (ביבי סתם אידיוט). היום העבודה ו"קדימה" זה פשוט שמאל פנאטי וקיצוני שעד שלא הביאו להם את המלחמה ודחפו להם אותה לגרון הם לא עשו שום דבר כדי להגן על אזרחי המדינה. ומי שחושב שהם כן עשו, אז המצב היום, "מבחן התוצאה", מראה שהם עשו מעט מידי, ומאוחר מידי. שלא לדבר על הצורה העקומה והמעוותת שבה הם "עשו" את מה שהם עשו.

bla, לא קראתי את התגובה האחרונה שלך לפני שליחת ההודעה הזו... אני אגיב עליה מאוחר יותר...

תוספת: קריאת ה"פאשיסט" הרבה יוצר לא מוצדקת והרבה יותר קשה מקריאת ה"בוגד"... פאשיסטים משולים לרוצחים ופושעי מלחמה בכללי, בוגדים לא...

פורסם

אני מעולם לא קראתי לשמאלני בוגד...

למה לא?

הם כל הזמן קוראים לנו כובשים, רוצחים ונאצים.

כשאני אומר "לנו" אני אומר את זה בתור חייל לשעבר ואזרח ימני.

לדשעתי בזמנים כאלה צריך להתאגד מסביב למפלגת כ"ך ולהביא אותה לשלטון..אם לא אז לפחות ליישם את המצע שלה (להעיף את הערבים לים במכולות ענק, טרנספר ומה לא) :yelclap::xyxthumbs:

זאת אמורה להיות עקיצה לגבי דבריי?

אמנם דבריי מעט קיצוניים, אבל אני בסך הכל מאוד מתוסכל מהמצב שלנו כרגע, הנה ממש לפני שעה נחתו עוד 2 קטיושות

בחיפה, אחת מהן גררה אזעקות גם באיזור שבו אני מתגורר :(

מצב מתסכל שבינתיים לא מקבל תגובה הולמת מספיק.

נאסראללה עדיין חי וסוריה ואיראן עדיין לא קיבלו בראש.

נכנסנו רגלית לתוך לבנון שזה הדבר שהכי חששתי שיקרה וכרגע

יש לנו יותר אבדות של חיילים אמיצים שחרפו את נפשם.

ואגב, גם אני שואף לשלום - ובעבר (כבר הזכרתי את זה כאן) הצבעתי מרץ... כמובן, מאז התפכחתי ונוכחתי לדעת באיזו מטוטלת אנחנו נמצאים, ושאי אפשר להמשיך ככה וכו'... וזה לא שאי אפשר היה לדעת את זה קודם, פשוט לא למדתי היסטוריה ;)

(למרות שאין ספק שאהוד ברק הביא לתקדימים מלאי תובנה על הצד הערבי, כאשר מצידם אלה תקדימים שמוכיחים כמה אנחנו מוכנים לוותר כשלוחצים עלינו באמצעות אלימות ::) ).

אני לא רוצה שלום כבר מזמן, אין עם מי לדבר שם.

זה כמו לנסות לדבר עם מנהיגי האינקוויזיציה במאה ה-15 שזה שאישה

יש לה שיער שחור, לא אומר שהיא מכשפה.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה שלום כבר מזמן, אין עם מי לדבר שם.

יש הבדל בין "לא רוצה" ל"לא מאמין שזה יקרה".

בכל מקרה, גם אני לא מאמין שזה יקרה. אני חושב שהפלסטינים צריכים לספוג מכה כל כך קשה, שהם יתחננו לשלום, ולא ינסו לראות כל פעם אם הם יכולים לקבל "עוד קצת" או ינסו למשוך את הזמן עוד קצת, כדי שהמצב הדמוגרפי בתוך מדינת ישראל יחמיר, והם יוכלו לקבל את פלסטין השלמה "בחינם".

אין ספק שהמצב לרעתנו, כל עוד יימשך המחדל (וכן, "מלחמת אין ברירה", היא בדיוק תוצאה של מחדל - והוא ממשיך וימשיך אחריה, להערכתי).

ואגב, אם מדברים על התפכחות שמאלנים - אז הנה אחד שחשב בתמימותו שההפגנות במדינות אירופה כנגד ישראל נעשות בהגינות מוחלטת ע"י אנשים נאורים שבסה"כ יבינו שהם טועים אם יסבירו להם בהיגיון... אז לא, שמאלניי היקרים... אלה הפגנות של הסרטן המוסלמי שמכה קשות באירופה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3279707,00.html

פורסם

יש הבדל בין "לא רוצה" ל"לא מאמין שזה יקרה".

אם אתה שואל אותי האם הייתי רוצה לחיות בשלום בשקט

לא לפחד בבית שלי ולא לפחד לעלות על אוטובוסים בת"א, כמובן שאני

מעדיף את האפשרות הזאת.

אבל אי אפשר להשיג אותו אלא על ידי לחימה אינטנסיבית בטרוריסטים, שזה

גם אומר לפגוע בחפים מפשע שהם בני ערובה לטרור.

וכמה שיותר אנשים יבינו את זה, יותר מהר, יהיה לנו יותר טוב כאן.

פורסם
  • מחבר

ומה אני, עז :P

רק עכשיו שמתי לב לתגובה שלך :smile1:

בכל מקרה, אני מסכים עם כל מילה... ואגב, הצבעתי ליברמן... :xyxthumbs:

תוספת:

עוד תגובה מצויינת של אריאנה מלמד לחומסקי וחבריו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3280498,00.html

עוד מישהו רוצה לקחת את חומסקי כדוגמה למה אנשי השמאל הכי חכמים...? ::)

(אם כבר, הייתי לוקח את אריאנה מלמד ושכמותה, למרות שאני מן הסתם לא מסכים עם הטענה הזאת)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים