פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים יש לי חלון גדול ויש עליו מלא סריטות חלקן גדולות וקטנות האם ישנה דרך או ספרי להעלים אותן? תודה מראש
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים נסה לשייף עם נייר זכוכית את כל החלון.אבל קודם תבדוק על פלסטיק דומה שזה לא עושה עוד יותר נזק.אפשר גם לצפות בלקה לא?
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים אני הייתי מנסה תכשיר שדווקא במקרה עזר לי פעם, ואני מדבר על ה-GS27 הידוע כל כך מערוץ הקניות להעלמת שריטות ממכוניות וכאלה, אצלי עשה פעם פלאים...
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים הgs27 הזה יכול להעלים גם שריטות ממארז אלומניום ?(ax-01sld)כי מתי שעשיתי את החורים במארז (120למעלה) נוצרו כמה שריטות שהם טיפה עמוקות :-\
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים מחבר תגידו החומר הזה יקר?אולי אפשר להישתמש במשהו של סנו?ולכם יש שריטות?
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים מחבר אני חושב שהוא מוריד רק שריטוט של המארז אצמו ולא של החלון?תגידו אפשר ליקנות דלת אם חלון בניפרדאני מיתכוון ליקנות קטודה כחולה ונגיד כשהיה תודלק השריטוט יראו אותן?
פורסם 2002 באוקטובר 1123 שנים תנסה את הפיתרון שלי, התוצאה תהיה יפה (גם אני שקלתי לעשות את זה, אבל מכיוון שיש לי רק שריטה אחת, וויתרתי.).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.