פורסם 2006 ביולי 2219 שנים שלום יש לי שאלה כזאת:ניקח שני אנשים שניהם בגיל X. בן אדם A שוקל Y ק"ג בן אדם B שוקל Y+50 ק"ג (מן הסתם B הוא גם שמן). שניהם הולכים לאותו חדר כושר ונתאמנים באותם מכשירים ואותו כמות שעות בשבוע. אחרי Z זמן מי יהיה יותר מפותח A או B?תודה רבה מראש
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים Aכי ה B שורף קודם שומן ורק אז השריר מתפתח ואילו A מפתח את השרירים אין צורך לשרוף שומן
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים מחבר Aכי ה B שורף קודם שומן ורק אז השריר מתפתח ואילו A מפתח את השרירים אין צורך לשרוף שומןואללה דווקא חשבתי ההפך... כי אני בן אדם יחסית רזה לגיל שלי אז חשבתי שאין טעם לעשות כושר (משהוא רציני כמו חדר כושר) כי יקח לי מלאא זמן עד אשני אפתח שרירים.. הייתי בטוח שהשומן הפוך לשריר לכן ל B יותר קל..תודה רבה לך.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים עודף שומן זה חומר תשמורת (גליקוגן) , הוא לא הופך לכלום חוץ מלאנרגיה בעת הצורך או במילים אחרות "נשרף"
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים שטיות במיץ כול מה שרשמתםאצל שתיהם היה שיפור ואצל שתיהם יגדלו השרירים אבל כמה זה כבר תלוי בעצימות אימוניםבתזונהגנטיקהאצל אחד יכולים לגדול השרירים אבל בגלל השומן שיסתיר תתוצאות לא יראו כלום אצל השני בגלל שהוא שחיף יראו יותר טוב תשרירים והוא יקבל מראה שרירי
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אני לא חושב שיש הבדל, מעבר לדבר אחד. אם ההבדל בין שני האנשים נובע מזה שלרזה יש חילוף חומרים מהיר יותר - אז מן הסתם הוא יבנה שרירים גם מהר יותר... אגב, בכל מקרה, לגידים ולרצועות לוקח הרבה זמן להתפתח יחסית, ולכן אולי יש ייתרון לשמן, שהגידים והרצועות שלו רגילים "לסחוב הרבה". אבל זה רק מבחינת בריאות. כלומר, מהסיבה הזאת אם שניהם מתאמנים "חזק" הסיכוי לפציעה קטן יותר אצל השמן... אבל זה באמת סתם ניחוש, לא בהכרח באמת לשמן יש מעמסה גדולה יותר על הגידים / רצועות ביום יום... בכל מקרה, תתאמן לאט ובטוח. הכי בריא לא ממהרים לשום מקום...
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים עצם זה שיש לו חילוף חומרים מהיר יותר זה לרעתו כי הגוף שלו לא יצליח לבנות תשרירים ולשמור עליהם מכיון שהוא היה זקוק לאנרגיה ויפרק תשריר בשביל לקבל אנרגיה
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים שטיות במיץ כול מה שרשמתםאצל שתיהם היה שיפור ואצל שתיהם יגדלו השרירים אבל כמה זה כבר תלוי בעצימות אימוניםבתזונהגנטיקהאצל אחד יכולים לגדול השרירים אבל בגלל השומן שיסתיר תתוצאות לא יראו כלום אצל השני בגלל שהוא שחיף יראו יותר טוב תשרירים והוא יקבל מראה שרירי צודק השומן באף מיקרה לא אופך לשריר השומן שאתם מדברים אליו או במילים אחרות שומן עודף הוא סוג של דלק לגוף חוץ מיזה יש תזונה מיוחדת למי שרוצה לפתח גוף ועוד דבר שומן יכול להסתיר תשרירים כי מיתחת לעור גם יש שומן וכמה שהשיכבה יותר עבה רואים פחות תשריריםאבל זה לא אומר שאין שרירים מיתחת לשומן
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים שאלה מעניינת לא פחות - למי יש פוטנציאל להיות בעל בריאות טובה יותר/שרירים גדולים יותר לאחר אימונים רבים.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים לא הבנתי מה רשמתה גם אתה מושפע מהחפירות של הדיון על "אתם חיים בסרט\מציאות מדומה"
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים שאלה מעניינת לא פחות - למי יש פוטנציאל להיות בעל בריאות טובה יותר/שרירים גדולים יותר לאחר אימונים רבים.בריאות זה קשור בהרבה מאוד דברים אחריםשרירים זה גם מאוד קשור בהרבה דברים אחרים אבל ברמת העיקרון בן אדם גדול יותר פיזית יש לו פוטנציל ליותר מסת שריר
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אדם גדול כלומר יש לו גנטיקה טובה לפיתוח של הגוף שרירים\עצמות\סחוסים וכ'וולכן אדם גדול כמוני יכול בכיף להתפתח בלי הרבה מאמץ
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אדם גדול כלומר יש לו גנטיקה טובה לפיתוח של הגוף שרירים\עצמות\סחוסים וכ'וולכן אדם גדול כמוני יכול בכיף להתפתח בלי הרבה מאמץ יתכוונתי לכמות הכוללת של מסת השריר כל אדם בריא יכול לפתח שרירים אבל שתיהיה לך מסה כמו של ארנולד בזמנים הטובים שלו צריך גוף גדול כבסיס מבחינת מראה בילבד זה לא משנה הגודל אבל אם אתה רוצה ידים ענקיות כמו של הוגן אתה צריך להיות גדול מהתחלה
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים תסלחו לי אדם שמן אם ירצה ביום אחד קוביות בבטן שנים הוא ינסה שנים לא היו לו קוביות אבל בן אדם רזה ללא שומן מיותר יצליח לקבל צורה של קוביות לאחר חודש של אימונים רצופים של כל יוםגם אם השמן הכי ירצה בעולם לא היו לואותו הדבר לגבי כל שאר השרירים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.