עבור לתוכן

מד"א יגייס מתנדב בשביל 4 וחצי חודשים?

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 שאלות, ואני זוכר שיש כמה אנשים בפורומים שהתנדבו ומתנדבים במד"א ואולי הם יוכלו לענות לי (אני כמובן אנסה ליצור עם מד"א קשר מיד עם תחילת שבוע הבא:

1. האם מד"א מגייס מתנדבים בשביל 4 וחצי חודשים (אני מתגייס בנובמבר, ואני מעוניין להתנדב למד"א).

2. האם קורסי הכשרת מתנדבים עובדים גם בימים אלה? או שמירב המאמצים של מד"א מופנים לטפל בפצועים?

תודה לעוזרים :)

פורסם

אתה יכול ללכת להתנדב במד"א ולפרוש מתי שבא לך. אני אישית מכיר אנשים שעשו את הקורס ולא יצא להם להתנדב בכלל (בגלל סיבות אישיות שלהם).

בקשר לקורסים, בכל תחנה זה שונה. פשוט תבוא לתחנת מד"א הקרובה ושם יתנו לך תשובה.

פורסם

אז ככה:

1. לא משנה זמן הגיוס שלך, אתה תוכל להמשיך בזמן הצבא ( אם תוכל כמובן) או פשוט לסיים אותו אחרי הגיוס(אני מתכוון את ההתנדבות, לא הקורס)...

אצלנו למשל יש אחד שמתנדב פעם בשבוע (והוא עכשיו בצבא...) תלוי ביכולת שלך...

לדוג', אם אתה חוזר ביום חמישי הביתה, תוכל להתנדב ביום שישי...

2. לא. הם תמיד מכשירים עוד ועוד...גם בזמני לחץ... כי הרי הקורס הוא לא כל היום וזה לא מצריך את כל הצוות של התחנה...

מדריך אחד, לפעמים 2 אם צריך עזרה במכשירים...

אני למשל לומד באזור איילון (תחנת לוד) ויש לנו דיי הרבה קריאות ויש לי קורס כמעט פעמיים עד שלוש בשבוע!

אם המדריך הרגיל לא יכול אז מחליפים...

אם זה חובשים, אז ספק אם תספיק לסיים אותו עד הגיוס...

אם אני לא טועה אז קורס חובשים הוא בהיקף של 100 שעות והתחייבות להתנדבות של שנה אני חושב... או זה לפי שעות, אני לא ממש זוכר

אם יש עוד שאלות אני מוכן לנסות לעזור לך :)

לאיזה קורס אתה רוצה ללכת?

תבדוק באתר שלהם לגבי קורסים וכמה זמן כל קורס ותתאים לך את זה...

זה גם יכול להקצות לך מקום טוב בצבא בתור חובש קרבי (ממה שאני הבנתי אצלנו בתחנה, או שהבנתי לא נכון...)

אגב...

מומלץ! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים