עבור לתוכן

למה LEADTEK יותר טוב ? הצעות למקומות לקנות

Featured Replies

פורסם

בכוונתי לקנות כרטיס מסך GF4 ואני מתכוונן לעבר 4200. פה באתר ממליצים על LEADTEC - רציתי לדעת למה ?. (הוא הכרטיס הכי יקר בקטגוריה). ומה רע כל כך ב ASUS או GAINWARD.

משהו יכול להמליץ לי על מקום לקנות עדיף לא באינטרנט (מניסיון מר ביותר) אלא בחנות רגילה באזור ראשל"צ - רחובות - תל אביב.

פורסם

איכויות בנייה ותמונה מעולים

פורסם

גנוארד לא רעים בכלל ואני מחשיב אותם באותה הרמה של הלידטק, מה שבהחלט קשה לי להגיד על אסוס... ::)

פורסם

ה GAINWARD הוא כרטיס מצויין ואפילו יותר טוב מהלידטק

ה asus סתם יקרים בלי סיבה

פורסם

עוד כמה חברות ששוות בדיקה:

MSI

SUMA

TRIPLEX

פורסם

GainWard לא יותר טובים מלידטק,במיוחד ב4200 שבא עם מאורר טורבינה קטן ומרעיש...

והפילטרים המעולים של לידטק,כבר הוכחו להיות הטובים ביותר,לא בהבדל גדול מGainWard אבל בהחלט קיים.

כמו כן כל הכרטיסים של לידטק מסדרת הGF3 ומעלה מגיעים עם היטסינק מאסיבי,שנהפך להיות אחד מסימני הזיהוי של החברה...

עריכה:ועוד גורם אחד חשוב מאוד,המחיר,Gainward מאוד יקרים בארץ יחסית ללידטק,ההבדל במחיר נראה במיוחד ב4400,4600...

ועוד דבר אחד חשוב 2: הכרטיסים של לידטק הם בין הזולים בארץ,ה4200 שלהם עם 128MB והMyViVo,עולה 1050~ בחלק מהחנויות האיכותיות בארץ...

פורסם

מבחינת איכות תמונה Leadtek מבחינת איכות בניה Leadtek מבחינת אוברקלוק leadtek מבחינת מחיר Leadtek

מבחינת ביצועים לא תרגיש הבדל אם תיקח MSI,ASUS או GainWard. אני לא מכיר מישהו שיכול להבדיל בין

פריים אחת פחות לבין שתיי פריימים יותר.

פורסם

יש ב[צונזר - אין פרסום חינם] leadtek a250le 128mb myvivo שזה gf4ti4200 ב 1060 ש"ח... שזה יותר זול מכל כרטיס 4200 128mb שיש נדמה לי... ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים