פורסם 2006 ביולי 2219 שנים טוב נפלו פה (כרמיאל) כמה קטיושות לפני איזה חצי שעה-שעה ואבא שלי החליט לנסוע לאיפה שהוא. ואני לא רוצה להשאיר את הכלב שלי לבד פה. אז מישהו מכיר פנסיון טוב באיזור הצפון שלא יקר? תודה רבה לעוזרים
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים גבע כרמל זה רחוק מדי בשבילך?כי אם לא יש שם את הפנסיון הכי טוב שאני מכיר תמיד בחופשות הכלבה שלי שם כיף לכלבים שם לאללה והאנשים נחמדיםמומלץ!
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים מחבר אפשר פרטים בבקשה? אבא שלי אמר שהמיקום שלו יכול להיות טוב.אז טלפון,פרטים.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים מחבר דופוס, בטלפון בכתובת שהבאת עונה ילדה אחת שלא יודעת מתי ההורים שלה יחזרו...(אבל זה כן פנסיון)
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אני לא מבין את האנשים העלובים האלו שמשאירים את הכלב מאחור!!!!שאתם מאמצים כלב זה כמו עוד ילד בבית וכמו שלא משאירים את הילד גם את הכלב לא משאיריםבמיוחד במצב כזה שכל הפיצוצים והצפירות האלו יכולים להיות מאוד טראומטים לכלבאתה עוד יחסית בסדר כי אתה רוצה להשאיר אותו בפנסיון ולא סתם לזרוק אותו ברחובכמו כל המנובלים האלו שאמן יפול להם טיל ישר על הבית ולא יהיה להם לאן לחזור הזבלים האלואבל הכלב צריך להיות איתכם במיוחד במצב כזה וממש לא להישאר ב"קו האש"!
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים נו אז בוא תשכנע את מנהל בית המלון או האכסנייה להכניס את החיהתחסוך לו כסף על לשים בפנסיון
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים היתי נשאר עם הכלב שלי גם ברחוב אם היתי צריךוגם כל הפחדנים האלו שבורחים מהצפון הם בדיחהאני גר בחיפה וגם מתאורר כל בוקר על צפירות במקום שעון מאורר
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים גם לי יש כלב וגם אני הייתי נשאר איתו עם כל הפיצוצים למרות שאין אצלי פיצוצים עדייןאבל אבא של בעל הדיון רוצה בכל מקרה לנסוע
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אני לא הייתי נוטש את הכלב שלי גם אם לא יודע מה...אבל רק שתדע שכדאי מאוד מאוד לראות את הפנסיונים כי יש טובים אבל יש כאלה שהכלבים הגדולים רבים אחד עם השני וכולם מסתובבים ככה הקטנים עם הגדולים....לא מומלץ להשאיר את הכלב בפנסיון בעיקרון.(שלא תפרש מזה חס וחלילה שצריך להשאיר אותו לבד בבית או יותר גרוע ברחוב!)
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים היתי נשאר עם הכלב שלי גם ברחוב אם היתי צריךוגם כל הפחדנים האלו שבורחים מהצפון הם בדיחהאני גר בחיפה וגם מתאורר כל בוקר על צפירות במקום שעון מאורר בדיחה?אני לא חושב שהם בדיחה.נכון זה לא טוב כי אנחנו נשברים ללחץ של המחבלים,אבל הם לא בדיחה הם בסה''כ אנשים שחוששים לחייהםנ.ב:סליחה על הדאבל פוסט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.