עבור לתוכן

סוף סוף ראיתי את הסרט Apocalypse Now ו-אכזבה גדולה

Featured Replies

פורסם

עצם זה שאתה בא ואומר "אני לא אוהב סרטים וסדרות פוליטיות" מראה עד כמה את סגור ולא מוכן לראות סרטים כפי שהם

אי אפשר לבוא לסרט בציפייה שהוא יהיה כמו "טוראי ראיין" או כל סרט אחר זה ילדותי וטיפשי

אתה צריך לבוא לסרט עם ראש נקי בלי אוהב לא אוהב בלי הגדרות ובלי זאנרים ופשוט לראות

הסרטים הכי טובים זה אלה שפשוט מספרים סיפור בלי קטעי אקשן שלא קשורים למציאות או כל בולשיט אחר

סרטים כמו : החברה הטובים, נהג מונית, פני צלקת ועוד ועד זה סרטי איכות שפשוט באים לספר סיפור עם בימוי גאוני ותסריט מצויין

בקיצור כל מה שאני בא להגיד שכמו במוזיקה אסור להגדיר סרטים זה פשוט לעשות עוול לסרט כי כל היופי באומנות זה הגיוון והרב גוניות שבה והחוסר חוקיות שבה

תודה

פורסם
  • מחבר

עצם זה שאתה בא ואומר "אני לא אוהב סרטים וסדרות פוליטיות" מראה עד כמה את סגור ולא מוכן לראות סרטים כפי שהם

אי אפשר לבוא לסרט בציפייה שהוא יהיה כמו "טוראי ראיין" או כל סרט אחר זה ילדותי וטיפשי

אתה צריך לבוא לסרט עם ראש נקי בלי אוהב לא אוהב בלי הגדרות ובלי זאנרים ופשוט לראות

הסרטים הכי טובים זה אלה שפשוט מספרים סיפור בלי קטעי אקשן שלא קשורים למציאות או כל בולשיט אחר

סרטים כמו : החברה הטובים, נהג מונית, פני צלקת ועוד ועד זה סרטי איכות שפשוט באים לספר סיפור עם בימוי גאוני ותסריט מצויין

בקיצור כל מה שאני בא להגיד שכמו במוזיקה אסור להגדיר סרטים זה פשוט לעשות עוול לסרט כי כל היופי באומנות זה הגיוון והרב גוניות שבה והחוסר חוקיות שבה

תודה

אתה פשוט לא מבין אותי אני אישית לא אוהב תסרט אבל לא אמרתי שהסרט גרועה

פשוט הסרט לא מתאים למה שאני אוהב ואני דווקה כן חושב שאפשר לצפות

אם אני משחק בזלדה חדש יש לי צפיות מסוימות ומאוד גבוהות מהמישחק ואותו דבר בסרטים

לא ציפיתי לסרט פוליטי אלה לסרט בסיגנון אחר אז מאוד איתכזבתי כי היו לי צפיות מסוימות שהסרט לא אמד בהם (לא שהוא היה צריך לסיגנון שלו)

פורסם

הסרט לא עמד בציפיות שלך אה? אני מקווה שיהיו עדינים עם קופולה כשהוא יקבל את הבשורה, הוא עלול לא לשרוד את זה :smile1:

פורסם
  • מחבר

הסרט לא עמד בציפיות שלך אה? אני מקווה שיהיו עדינים עם קופולה כשהוא יקבל את הבשורה, הוא עלול לא לשרוד את זה :smile1:

עוד פעם אתה לא מבין

אני דיברתי על הסיגנון לא על האיכות

אני לא מבין גדול בסירטי פוליטיקה +פילוסופיה אז אין לי כלים לתת ביקורת לסרט מהבחינה הזות

אני פשוט ציפיתי לסיגנון שונה מאוד אז תפסיק ליכתוב כאילו אני מזלזל בסרט

פורסם

בשונה מסרטי אקשן-מלחמה כמו "להציל את טוראי ראיין" (שזה גם סרט מצויין לדעתי), סרטים כמו "אפוקליפסה עכשיו" ו-"Full Metal Jacket" אלה סרטים שלא שמים במרכז הסרט את העלילה אלא את הביקורת החברתית על המלחמה ולכן מי שמחפש את מנת האקשן שלו כל מספר סצינות לא ימצא אותה אך יקבל סיפוק פילוסופי רב (אלא אם כן זה בכלל לא מעניין אותו).

בכל מקרה, הצעה שלי לכל מי שאהב את אפוקליפסה ו-Jacket ויש לו קצת זמן לקרוא ספר בחופש - קראו את "במערב אין כל חדש" של אריך מריה רמרק. זהו ספר מרתק על מלחמת העולם הראשונה ומעביר ביקורת מרתקת על כל קונספט המלחמות (ויש גם קטעי אקשן ;D).

פורסם
  • מחבר

בה להציל את טוראי ראיין ירדו לי דמעות בסוף

והסרט גדול כי הוא שילב רגש ופעולה בצורה מצוינת

פורסם

סרטים כמו "אפוקליפסה עכשיו" ו-"Full Metal Jacket" אלה סרטים שלא שמים במרכז הסרט את העלילה...

אין חיה כזאת.

פורסם

אין חיה כזאת.

נכון

יש עלילה ודרכה מעבירים את המסר הפוליטי

פורסם

צודקים, לא הבהרתי את עצמי. הכוונה שלי הייתה שאחרי שאתה רואה את הסרט, לא תספר לחברים שלך על העלילה יותר מדי אלא תרחיב על הרעיון שהוא מעביר.

פורסם
  • מחבר

צודקים, לא הבהרתי את עצמי. הכוונה שלי הייתה שאחרי שאתה רואה את הסרט, לא תספר לחברים שלך על העלילה יותר מדי אלא תרחיב על הרעיון שהוא מעביר.

תאמת אני יגיד למי שישאל שלא אהבתי תסרט

ושזה סרט פוליטי פילוסופי שמתאים לאנשים שאוהבים תסיגנון אבל ביכלל לא מתאים לאנשים שאוהבים סרטים יותר סטנדרטים

פורסם

תמיד טוב לפתוח את הראש לדברים חדשים ;).

פורסם
  • מחבר

תמיד טוב לפתוח את הראש לדברים חדשים ;).

רק יש בעיה אחת שיש דברים חדשים כל כך מרדימים עד שהראש יכול ליכנס לקומה :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים