עבור לתוכן

סוף סוף ראיתי את הסרט Apocalypse Now ו-אכזבה גדולה

Featured Replies

פורסם

ציפיתי לסרט בסיגנון להציל את טורי ריין כלומר סרט שגם יש בו חלקי פעולה יפים וגם הרבה רגש

מה שקיבלתי זה סרט שעוסק הרבה בפוליטיקה ולא רק זה הוא משעממם מאוד

אפילו תחלק אם הבנות פלבוי פיספסו ועם הצרפתיה פשוט נתנו לצופה לדמין מה קרה וחבל כי בסרט כל כך משעמם

קצת מין לא יזיק ביכלל

החלקים של הפעולה היו גם משעממים

והדבר היחיד הטוב בסרט מיבחינתי זה המוזיקה(כולל אפקטים של המוזיקה )

פשוט עשו את כל הקולות של המילחמה מצוין רעשים של מסוקים יריות וכו הכל מצוין בתחום הזה

וכן אני יודע שחלק יגידו שזה סרט גדול אבל מיבחינתי זה סרט משעמם שלא מגיעה לסוליה של ריין

פורסם

תזכור שרוב העולם ראה את אפוקליפסה שנים לפני שחשבו על ריאן וכשעוד הנושא של וויאטנם היה בוער להרבה אנשים ותבין מה ההתלהבות

נ.ב. אם אתה רוצה סרט מלחמה טוב תראה את Full metal jacket

פורסם
  • מחבר

תזכור שרוב העולם ראה את אפוקליפסה שנים לפני שחשבו על ריאן וכשעוד הנושא של וויאטנם היה בוער להרבה אנשים ותבין מה ההתלהבות

נ.ב. אם אתה רוצה סרט מלחמה טוב תראה את Full metal jacket

על מה Full metal jacket ?

פורסם

זה של קובריק (הבמאי של התפוז המכאני ועוד) גם כן על מלחמת ויאטנם

פורסם

עוד לא ראיתי את אפוקליפסה עכשיו, אבל, full metal jacket הוא סרט מצויין.

פורסם

לא אהבת ת'סרט? לך תקרא ת'ספר.

פורסם

בהחלט לא סרט שמתאים לכל אחד.

הוא מאוד פוליטי, אבל סרט טוב.

לא היה לך מספיק אקשן עם אותו הקולונל והיחידה שלו שתקפו את הכפר הויטנאמי???

אתה רוצה סרט ויטנאם עם אקשן אז תיראה את PLATOON

פורסם

עוד לא ראיתי את אפוקליפסה עכשיו, אבל, full metal jacket הוא סרט מצויין.

מחזק מאוד. סרט מעולה

פורסם

אפוקליפסה עכשיו הוא לא סרט פעולה, הוא סרט פוליטי-פילוסופי - בסרט באו להראות לאיזה תהומות בניאדם יכולים להגיע כשהם נטמעים יותר מידי בתוך המכונה.

אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי עד כה.

פורסם
  • מחבר

בהחלט לא סרט שמתאים לכל אחד.

הוא מאוד פוליטי, אבל סרט טוב.

לא היה לך מספיק אקשן עם אותו הקולונל והיחידה שלו שתקפו את הכפר הויטנאמי???

אתה רוצה סרט ויטנאם עם אקשן אז תיראה את PLATOON

אני פשוט לא אוהב סרטים פוליטים

אני אוהב רגש ופעולה ומדע בידיוני וקומדיות אבל סרטים פוליטים מאוד משעממים אותי

פורסם

אז למה בכלל צפית בו? זה סרט איכות שזכה בעשרות פרסים יוקרתיים (בינהם 2 אוסקרים, לא שזה באמת מדד ... אבל גם בפרסים איכותיים יותר) קצר מאות ואלפי שבחים וביקורות אוהדות, לומדים אותו בבתי ספר לקולנוע בכל רחבי העולם גם 26 שנה אחרי שהוא יצא, זה די ברור שהוא לא בשבילך

תשמע לי, תתמקד בסרטים של וין דיזל וסטיבן סיגל ועזוב אותך מכל הסרטים האינטיליגנטים האלה , יותר בריא לך .

פורסם
  • מחבר

אז למה בכלל צפית בו? זה סרט איכות שזכה בעשרות פרסים יוקרתיים (בינהם 2 אוסקרים, לא שזה באמת מדד ... אבל גם בפרסים איכותיים יותר) קצר מאות ואלפי שבחים וביקורות אוהדות, לומדים אותו בבתי ספר לקולנוע בכל רחבי העולם גם 26 שנה אחרי שהוא יצא, זה די ברור שהוא לא בשבילך

תשמע לי, תתמקד בסרטים של וין דיזל וסטיבן סיגל ועזוב אותך מכל הסרטים האינטיליגנטים האלה , יותר בריא לך .

הי תן לין דיזל תכבוד שלו

ואתה לא מבין אני אוהב מיגוון רחב של סוגי סרטים וציפיתי למשהו בסיגנון להציל את טורי ריאן רק בויאטנם

וראיתי כי הסרט נחשב לסרט חובה

להציל את טורי ריאן מאוד ריגש אותי והיו לו חלקי פעולה יפים

חוץ מיזה סרט אינטיליגנטי לא חיב להיות סרט משעמם

או במילים אחרות אני יגיד לך מה אני חושב על המושג אומנות מודרנית

אין לי בעיה אם זה שציור יגרום לך לחשוב אבל אני רוצה שהציור יהיה גם יפה לאנשים שלא רוצים לחשוב

בחומות של תיקווה בטח יש משמעויות שלא חשבתי עליהם שצפיתי בסרט אבל זה היה אחד מהסרטים הטובים שראיתי

אפוקליפסה פשוט היה משעמם ונימרח 3 שעות

פורסם

אני גם אוהב את וין דיזל, אבל וין דיזל זה פיצוחים, בזמן שאפוקליפסה עכשיו ופרנסיס פורד קופולה זה קוויאר, מבין? אם הסרט שיעמם אותך אתה כנראה לא מספיק בשל לסרט כזה, זאת המסקנה היחידה שלי בעניין ...

פורסם

אני גם אוהב את וין דיזל, אבל וין דיזל זה פיצוחים, בזמן שאפוקליפסה עכשיו ופרנסיס פורד קופולה זה קוויאר, מבין? אם הסרט שיעמם אותך אתה כנראה לא מספיק בשל לסרט כזה, זאת המסקנה היחידה שלי בעניין ...

מסכים ומחזק.

פורסם
  • מחבר

זה כמו שתגיד למישהו שלא אוהב מאכל מסוים שהוא לא מספיק בשל בישביל זה

או זה כמו שאני יגיד לך שSTAR WARS זה סרט ענק כי הוא מכר הרבה מאוד וקיבל הרבה פרסים

כל זה זה שטויות שמדובר בטעם

אני לא אוהב סרטים או סידרות פוליטיות -שאני רוצה פוליטיקה אני רואה חדשות או כותב בפורום

לאומת זה אני כן אוהב רגש וציפיתי לרגש ופעולה מהסרט אז תבין תאכזבה שלי

וכמו שאמרתי האנשים שאחרים למוזיקה עשו עבודה מצוינת ואני היתי נותן להם פרס על זה

דרך אגב גם STAR WARS לומדים או למדו בעבר (ועל תבין לא נכון אני לא יתן פרס על העלילה של STAR WARS

אבל בטרילוגיה הישנה זה ששיחק את בן קנובי הוא שחקן מעולה לדעתי) (כל היתר בינונים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים