פורסם 2006 ביולי 2219 שנים ציפיתי לסרט בסיגנון להציל את טורי ריין כלומר סרט שגם יש בו חלקי פעולה יפים וגם הרבה רגשמה שקיבלתי זה סרט שעוסק הרבה בפוליטיקה ולא רק זה הוא משעממם מאוד אפילו תחלק אם הבנות פלבוי פיספסו ועם הצרפתיה פשוט נתנו לצופה לדמין מה קרה וחבל כי בסרט כל כך משעמם קצת מין לא יזיק ביכלל החלקים של הפעולה היו גם משעממיםוהדבר היחיד הטוב בסרט מיבחינתי זה המוזיקה(כולל אפקטים של המוזיקה )פשוט עשו את כל הקולות של המילחמה מצוין רעשים של מסוקים יריות וכו הכל מצוין בתחום הזה וכן אני יודע שחלק יגידו שזה סרט גדול אבל מיבחינתי זה סרט משעמם שלא מגיעה לסוליה של ריין
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים תזכור שרוב העולם ראה את אפוקליפסה שנים לפני שחשבו על ריאן וכשעוד הנושא של וויאטנם היה בוער להרבה אנשים ותבין מה ההתלהבותנ.ב. אם אתה רוצה סרט מלחמה טוב תראה את Full metal jacket
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים מחבר תזכור שרוב העולם ראה את אפוקליפסה שנים לפני שחשבו על ריאן וכשעוד הנושא של וויאטנם היה בוער להרבה אנשים ותבין מה ההתלהבותנ.ב. אם אתה רוצה סרט מלחמה טוב תראה את Full metal jacketעל מה Full metal jacket ?
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים בהחלט לא סרט שמתאים לכל אחד.הוא מאוד פוליטי, אבל סרט טוב.לא היה לך מספיק אקשן עם אותו הקולונל והיחידה שלו שתקפו את הכפר הויטנאמי???אתה רוצה סרט ויטנאם עם אקשן אז תיראה את PLATOON
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים עוד לא ראיתי את אפוקליפסה עכשיו, אבל, full metal jacket הוא סרט מצויין.מחזק מאוד. סרט מעולה
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אפוקליפסה עכשיו הוא לא סרט פעולה, הוא סרט פוליטי-פילוסופי - בסרט באו להראות לאיזה תהומות בניאדם יכולים להגיע כשהם נטמעים יותר מידי בתוך המכונה.אחד הסרטים הטובים ביותר שראיתי עד כה.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים מחבר בהחלט לא סרט שמתאים לכל אחד.הוא מאוד פוליטי, אבל סרט טוב.לא היה לך מספיק אקשן עם אותו הקולונל והיחידה שלו שתקפו את הכפר הויטנאמי???אתה רוצה סרט ויטנאם עם אקשן אז תיראה את PLATOONאני פשוט לא אוהב סרטים פוליטים אני אוהב רגש ופעולה ומדע בידיוני וקומדיות אבל סרטים פוליטים מאוד משעממים אותי
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אז למה בכלל צפית בו? זה סרט איכות שזכה בעשרות פרסים יוקרתיים (בינהם 2 אוסקרים, לא שזה באמת מדד ... אבל גם בפרסים איכותיים יותר) קצר מאות ואלפי שבחים וביקורות אוהדות, לומדים אותו בבתי ספר לקולנוע בכל רחבי העולם גם 26 שנה אחרי שהוא יצא, זה די ברור שהוא לא בשבילךתשמע לי, תתמקד בסרטים של וין דיזל וסטיבן סיגל ועזוב אותך מכל הסרטים האינטיליגנטים האלה , יותר בריא לך .
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים מחבר אז למה בכלל צפית בו? זה סרט איכות שזכה בעשרות פרסים יוקרתיים (בינהם 2 אוסקרים, לא שזה באמת מדד ... אבל גם בפרסים איכותיים יותר) קצר מאות ואלפי שבחים וביקורות אוהדות, לומדים אותו בבתי ספר לקולנוע בכל רחבי העולם גם 26 שנה אחרי שהוא יצא, זה די ברור שהוא לא בשבילךתשמע לי, תתמקד בסרטים של וין דיזל וסטיבן סיגל ועזוב אותך מכל הסרטים האינטיליגנטים האלה , יותר בריא לך .הי תן לין דיזל תכבוד שלוואתה לא מבין אני אוהב מיגוון רחב של סוגי סרטים וציפיתי למשהו בסיגנון להציל את טורי ריאן רק בויאטנםוראיתי כי הסרט נחשב לסרט חובה להציל את טורי ריאן מאוד ריגש אותי והיו לו חלקי פעולה יפים חוץ מיזה סרט אינטיליגנטי לא חיב להיות סרט משעמם או במילים אחרות אני יגיד לך מה אני חושב על המושג אומנות מודרניתאין לי בעיה אם זה שציור יגרום לך לחשוב אבל אני רוצה שהציור יהיה גם יפה לאנשים שלא רוצים לחשוב בחומות של תיקווה בטח יש משמעויות שלא חשבתי עליהם שצפיתי בסרט אבל זה היה אחד מהסרטים הטובים שראיתי אפוקליפסה פשוט היה משעמם ונימרח 3 שעות
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אני גם אוהב את וין דיזל, אבל וין דיזל זה פיצוחים, בזמן שאפוקליפסה עכשיו ופרנסיס פורד קופולה זה קוויאר, מבין? אם הסרט שיעמם אותך אתה כנראה לא מספיק בשל לסרט כזה, זאת המסקנה היחידה שלי בעניין ...
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים אני גם אוהב את וין דיזל, אבל וין דיזל זה פיצוחים, בזמן שאפוקליפסה עכשיו ופרנסיס פורד קופולה זה קוויאר, מבין? אם הסרט שיעמם אותך אתה כנראה לא מספיק בשל לסרט כזה, זאת המסקנה היחידה שלי בעניין ...מסכים ומחזק.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים מחבר אני גם אוהב את וין דיזל, אבל וין דיזל זה פיצוחים, בזמן שאפוקליפסה עכשיו ופרנסיס פורד קופולה זה קוויאר, מבין? אם הסרט שיעמם אותך אתה כנראה לא מספיק בשל לסרט כזה, זאת המסקנה היחידה שלי בעניין ...זה כמו שתגיד למישהו שלא אוהב מאכל מסוים שהוא לא מספיק בשל בישביל זה או זה כמו שאני יגיד לך שSTAR WARS זה סרט ענק כי הוא מכר הרבה מאוד וקיבל הרבה פרסיםכל זה זה שטויות שמדובר בטעם אני לא אוהב סרטים או סידרות פוליטיות -שאני רוצה פוליטיקה אני רואה חדשות או כותב בפורום לאומת זה אני כן אוהב רגש וציפיתי לרגש ופעולה מהסרט אז תבין תאכזבה שלי וכמו שאמרתי האנשים שאחרים למוזיקה עשו עבודה מצוינת ואני היתי נותן להם פרס על זה דרך אגב גם STAR WARS לומדים או למדו בעבר (ועל תבין לא נכון אני לא יתן פרס על העלילה של STAR WARS אבל בטרילוגיה הישנה זה ששיחק את בן קנובי הוא שחקן מעולה לדעתי) (כל היתר בינונים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.