פורסם 2006 ביולי 2119 שנים גנבים הגיעו היום בצהריים לקיבוץ מעוז חיים שבעמק בית-שאן, פרצו לכלי רכב וגנבו מהם כסף, כל זאת בשעה שבעלי המכוניות שהו בבית העלמין בהלוויתו של לוחם יחידת מגלן, סמ"ר יותם גלבוע ז"ל.http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/452/749.html :-[
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים הם צריכים לקבל עונש חמור לא פחות משל המחבלת שרצתה להתאבד, אנשים פשוט מגעילים ומבחילים לא מגיע להם להיות בארץ הזאת.וכרגיל בית המשפט- 3 חודשי מאסר וקנס.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים הם צריכים לקבל עונש חמור לא פחות משל המחבלת שרצתה להתאבד, אנשים פשוט מגעילים ומבחילים לא מגיע להם להיות בארץ הזאת.וכרגיל בית המשפט- 3 חודשי מאסר וקנס.קצת מוגזם אתה לא חושב?
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים :2gunsfiring: :2gunsfiring: אני לא מאמין שיש למישהו כזה לב (אם יש לו בכלל) לעשות דבר כזה! מלא נפל קטיושה ורצו למקליתים אז גנבו.... אבל בהלוויה של חייל שנלחם על המדינה??? לא מגיעה לו להיות במדינה! תעיפו אותו שיסרק את נסראלללה!!!
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים הם גנבים מה ציפיתם?! לא אכפת להם מכלום הם גונבים מאנשים!!! בשבילם ההלוויה הזאת היא רק הזדמנות מצויינת לעשות בוחטה
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים קצת מוגזם אתה לא חושב?את האמת ממש לא. אין להם כבוד? חייל נלחם כדי שהם יוכלו לחיות בשקט והם מנצלים את זה שהוא מת כדי לגנוב כסף מהאנשים שבאו לעשות לו כבוד? זאת פשוט בושה, אני מצטער שאני לא מרחיב עד כמה אני מתבייש באנשים האלה פשוט באמת אין מילים לתאר את הבושה הזאת, באמת שכדי לתאר את מה שקה פה צריכים לא רק מילים חדשות אלה גם אותיות חדשות.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים את האמת ממש לא. אין להם כבוד? חייל נלחם כדי שהם יוכלו לחיות בשקט והם מנצלים את זה שהוא מת כדי לגנוב כסף מהאנשים שבאו לעשות לו כבוד? זאת פשוט בושה, אני מצטער שאני לא מרחיב עד כמה אני מתבייש באנשים האלה פשוט באמת אין מילים לתאר את הבושה הזאת, באמת שכדי לתאר את מה שקה פה צריכים לא רק מילים חדשות אלה גם אותיות חדשות. ^^^^^ מחזק מחזק! הם גנבים מה ציפיתם?! לא אכפת להם מכלום הם גונבים מאנשים!!! בשבילם ההלוויה הזאת היא רק הזדמנות מצויינת לעשות בוחטה הם גם בני אדם! ואתה יודע מה אני מצפה כצת כבוד, גנבים או לא גנבים!!!
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים לפעמים העונשים המוסלמים המסורתיים נראים לא רעים בכלל.לכרות להם את יד ימין שילמדו.
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים זה לא חדש -הזונות גונבים גם מתכות מאנדרטות ואותיות בקבריםלמה ציפיתםולצערי נותנים להם עונשים קלים
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים קצת מוגזם אתה לא חושב?ממש לא מוגזם. כשאתה בוחן עונש למעשה, אתה צריך להכניס למשוואה את רמת הזלזול הברורה של אותו בן אדם ב"זולת". אדם שמזלזל כל כך בזולת כדי לעשות דבר שפל כזה, כנראה שלא כדאי שיסתובב בחברה. להזכירכם, חלק משמעותי מהכליאה זה להוציא מהחברה אנשים ש"מסוכנים לה". ואנשים כאלה, בהחלט מסוכנים לחברה. אני מצביע ל-15 שנות מאסר (שזה בעצם 10, עם ניקוי שליש) בלי למצמץ בכלל. מצד שני, אין שום סיכוי בעולם שזה יקרה. אבל יש בהחלט מגמה חיובית ברמת הענישה של שופטים לאחרונה, אני מקווה שהמגמה תימשך...
פורסם 2006 ביולי 2219 שנים גועל נפשאבל זה לא הכול, יש פה בני זונות בזמן שיש אזאקעה אני רואה דמיות נכנסות לדירות של אנשים בקיבוץ יענו בזמן שכולם במקלטים הם נכנסים לבתים לבזוז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.