עבור לתוכן

"עד כמה נמוך אפשר לרדת?!"

Featured Replies

פורסם

גנבים הגיעו היום בצהריים לקיבוץ מעוז חיים שבעמק בית-שאן, פרצו לכלי רכב וגנבו מהם כסף, כל זאת בשעה שבעלי המכוניות שהו בבית העלמין בהלוויתו של לוחם יחידת מגלן, סמ"ר יותם גלבוע ז"ל.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/452/749.html

:-[

פורסם

הם צריכים לקבל עונש חמור לא פחות משל המחבלת שרצתה להתאבד, אנשים פשוט מגעילים ומבחילים לא מגיע להם להיות בארץ הזאת.

וכרגיל בית המשפט- 3 חודשי מאסר וקנס.

פורסם

הם צריכים לקבל עונש חמור לא פחות משל המחבלת שרצתה להתאבד, אנשים פשוט מגעילים ומבחילים לא מגיע להם להיות בארץ הזאת.

וכרגיל בית המשפט- 3 חודשי מאסר וקנס.

קצת מוגזם אתה לא חושב?

פורסם

:2gunsfiring: :2gunsfiring: :eek2:

אני לא מאמין שיש למישהו כזה לב (אם יש לו בכלל) לעשות דבר כזה! מלא נפל קטיושה ורצו למקליתים אז גנבו.... אבל בהלוויה של חייל שנלחם על המדינה???

לא מגיעה לו להיות במדינה! תעיפו אותו שיסרק את נסראלללה!!!

פורסם

הם גנבים מה ציפיתם?! לא אכפת להם מכלום הם גונבים מאנשים!!! בשבילם ההלוויה הזאת היא רק הזדמנות מצויינת לעשות בוחטה :pissed:

פורסם

קצת מוגזם אתה לא חושב?

את האמת ממש לא. אין להם כבוד? חייל נלחם כדי שהם יוכלו לחיות בשקט והם מנצלים את זה שהוא מת כדי לגנוב כסף מהאנשים שבאו לעשות לו כבוד? זאת פשוט בושה, אני מצטער שאני לא מרחיב עד כמה אני מתבייש באנשים האלה פשוט באמת אין מילים לתאר את הבושה הזאת, באמת שכדי לתאר את מה שקה פה צריכים לא רק מילים חדשות אלה גם אותיות חדשות.

פורסם

אתה משווה משהו שיכל להגמר בהרג לגנבה(מכל סוג שהיא),לי זה עדין נראה מוגזם.

פורסם

את האמת ממש לא. אין להם כבוד? חייל נלחם כדי שהם יוכלו לחיות בשקט והם מנצלים את זה שהוא מת כדי לגנוב כסף מהאנשים שבאו לעשות לו כבוד? זאת פשוט בושה, אני מצטער שאני לא מרחיב עד כמה אני מתבייש באנשים האלה פשוט באמת אין מילים לתאר את הבושה הזאת, באמת שכדי לתאר את מה שקה פה צריכים לא רק מילים חדשות אלה גם אותיות חדשות.

^^^^^ מחזק מחזק!

הם גנבים מה ציפיתם?! לא אכפת להם מכלום הם גונבים מאנשים!!! בשבילם ההלוויה הזאת היא רק הזדמנות מצויינת לעשות בוחטה :pissed:

הם גם בני אדם! ואתה יודע מה אני מצפה כצת כבוד, גנבים או לא גנבים!!!

פורסם

מה כולם מתפלאים?

גנב פה גנב שם הם לא מתשים ממקום למקום :-\

פורסם

לפעמים העונשים המוסלמים המסורתיים נראים לא רעים בכלל.

לכרות להם את יד ימין שילמדו.

פורסם

צריכים לחתוך להם. משהו.

שפלות נפש כזאת לא ראיתי הרבה זמן.

פורסם

זה לא חדש -הזונות גונבים גם מתכות מאנדרטות ואותיות בקברים

למה ציפיתם

ולצערי נותנים להם עונשים קלים

פורסם

קצת מוגזם אתה לא חושב?

ממש לא מוגזם. כשאתה בוחן עונש למעשה, אתה צריך להכניס למשוואה את רמת הזלזול הברורה של אותו בן אדם ב"זולת". אדם שמזלזל כל כך בזולת כדי לעשות דבר שפל כזה, כנראה שלא כדאי שיסתובב בחברה. להזכירכם, חלק משמעותי מהכליאה זה להוציא מהחברה אנשים ש"מסוכנים לה". ואנשים כאלה, בהחלט מסוכנים לחברה. אני מצביע ל-15 שנות מאסר (שזה בעצם 10, עם ניקוי שליש) בלי למצמץ בכלל. מצד שני, אין שום סיכוי בעולם שזה יקרה. אבל יש בהחלט מגמה חיובית ברמת הענישה של שופטים לאחרונה, אני מקווה שהמגמה תימשך...

פורסם

צריכים פשוט להצניח אותם לאיראן, ניתצן להם להתעלל בהם.

פורסם

גועל נפש

אבל זה לא הכול, יש פה בני זונות בזמן שיש אזאקעה אני רואה דמיות נכנסות לדירות של אנשים בקיבוץ

יענו בזמן שכולם במקלטים הם נכנסים לבתים לבזוז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים