עבור לתוכן

מה לפי דעתכם צריך לעלות בגורלה של המחבלת המתאבדת שניתפסה לא מזמן

Featured Replies

פורסם

מסכים ומחזק

אבל תאמת אני לא מוכן לקבל איברים של מחבל

זה מחליא אותי המחשבה הזותי

• תגובות 85
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואללה תשמעו, אתם צריכים להרגע קצת ולחזור למציאות כמה שיותר מהר.

יש פה רעיונות שעצם זה שהעלתם אותם מעלים לי כמה וכמה שאלות לגבי החברה שמסתובבים פה בפורום.

הרי כולכם דיבורים, אתם זורקים דברים שברור מהשניה הראשונה שהם לא פרקטיים ולא הומניטריים.

לא השתלת איברים.

לא אונס.

לא גדיעת איברים.

לא ולא ולא...

אני בתור ימין-אמצע חושב שאין מקום לקיצוניות, לא ימינה ולא שמאלה.

אני רואה את הפגנות ה"שמאל" בת"א נגד המלחמה בצפון, עלק שמאל, ערבים בוגדניים ואנשים תמהוניים מהסוג שהולך לרשתות זרות ומפיץ רעל נגד המדינה שלו. בא לי לקרוע אותם. איך הם לא מתביישים?

מצד שני אני רואה למשל פה תגובות, איך נגיד בעדינות, לא בדיוק חכמות.

תחשבו רגע פרקטי, שום דבר ממה שהזכרתם חוץ מגזר דין מוות לא יעלה על הדעת. ויגידו אנשים, כן אבל היא גם ככה מוכנה למות, אז נכון, אבל היא לא תיקח איתה עוד 20-30 אנשים שהיא תשתרר מהכלא ותנסה לעשות סיבוב נוסף.

זה הרעיון, לא הרתעה, מניעה.

כי עם חיות אפשר להתנהג כמו חיות, עיינו ערך התגובות הקודמות, או שאפשר להתנהג בשכל.

לא תרתיעו אותם בצורה הזאת, כי אנחנו נצא החיות פה, אנחנו גם ככה עומדים חייל על טנק מול ילד עם אבן בעיני העולם. אסור לנו ליפול לידיים שלהם.

הרבה יותר קל למכור את ההמסכנות שלהם, מאת הקושי שלנו להיות מותקפים כל יום על ידי מנהיג ערבי אחר עם שגעון גדלות.

אז גזר דין מוות, במשפט לא פתוח לתקשורת, בלי יותר מידי בלאגן מסביב, בשקט בשקט, ניקח את החיים של כל מי שמנסה לקחת את החיים שלנו.

פורסם

להחליף אותה תמורת שבוי שלנו.

די כבר עם ההרג השינאה והאלימות, זה לא עוזר לאף אחד ואתם יורדים לרמה של חיות צמאות דם, איכס.

אני לא מבין,אלימות?

אני סך הכל ממלא את אחת ממשאלותיה

לאנוס אותה אם היא כוסית-זה פיצוי על זה שהיא היתה מתאבדת-הרי בנים מקבלים 72 בתולות,אבל בנות לא מקבלות 72 בתולים,אז צריך מישהו שייתן סיפוק מיני,לא?

והזריקה מהמטוס-גם זה עונה למשאלותיה-הרי היא רצתה לעלות לשמיים,הלא כך?

פורסם

ראיתי תמונה שלה בynet אבל עם פנים מצונזרות

יש לה גוף!

יאלה אני הולך לחקור אותה

פורסם

סתם בשביל הרקורד...אני הייתי בכוח שתפס אותה :)

פורסם

סתם בשביל הרקורד...אני הייתי בכוח שתפס אותה :)

אולי תענה לבני 4 אם היא כוסית או לא כדי שכולנו נדע איך להעניש אותה :)

פורסם

חח לא ימצאו איתה מידע בכלל ... כמו שאמרו לתלוא אותה במרכז הארץ :xyxthumbs:

פורסם

דבר ראשון טוב מאוד שתפסו אותה ובכך מנעו פיגוע קשה בת"א.דבר שני צריך להוציא ממנה מה שיותר מידע על משלחיה ועל מקומות ייצור חומרי הנפץ.לאחר מכן צריכים לתלות אותה במרכז ת"א ולהרוס את ביתה.

פורסם

תנו לי אותה אני יחנך אותה כמו שצריך

תמיד רציתי לפוצץ בן אדם על שלט רחוק!

פורסם

אתם יודעים למה כל הערבים טרוריסטים?

כי הם באים מבתים הרוסים

שמעתי את זה היום וזה העלה בי חיוך :)

פורסם

אתה בשב"כ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים