עבור לתוכן

מה לפי דעתכם צריך לעלות בגורלה של המחבלת המתאבדת שניתפסה לא מזמן

Featured Replies

פורסם

טריאצטון ו MEKP ו TNT מתפרקים באדמה לאחר שבועים משהו כזה שלא נזכיר ש MEKP וטריאצון יתפוצצו בגלל האלקים שיש פה בארץ לאחר זמן מסוים

• תגובות 85
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צריך לשים אותה לבד בחדר אטום עם משפחה שאחד (או יותר) מבניה נהרג על ידי מחבל, למשך 5 דקות. :-*

פורסם

מה שצריך לעשות זה להרוג אותה ולקבור את הגופה שלה עם חזיר ככה הערבים יבינו שאין מנוס והגיע הזמן להפסיק להתאבד כי זה רק יחלל את כבוד המתים שלהם .

חוץ מזה כל מחבל שמתפוצץ צריך לעשות לו את זה רק מה במדינה שלנן יש שלטון של פחדנים .

זה עבד לבריטים וזה יעבוד גם לנו.

כיסוי מוסלמי בחזיר לאחר מותו מונע ממנו לעלות לשמיים ולפגוש את ה-70 בתולות שהוא מצפה להם.

עד כמה שידוע לי הסיבה שלא עושים את זה היא הדתיים בארץ שלא מסכימים (אין לי מושג למה).

פורסם

*חתמו על העצומה עכשיו! אל תחכו אפילו רגע אחד!

תרמו שקל אחד בלבד, אם נגיע למספר תרומות מספיק- נוכל לממן ל PurePro טיפול פסיכולוגי. אז למה אתם מחכים?

חייגו עכשיו*

קראתי את כל התגובות שלך בדיון. דיברו פה על השתלות מוח, אני מציע שתשקול אחת ברצינות. אף אחת מהתגובות שלך לא הייתה שקולה, הגיונית או ראציונאלית אפילו טיפה, אתה פשוט פולט את המחשבה (הקיצונית) הראשונה שקופצת לך לראש.

ובקשר לשאלה של הדיון-

לדעתי- פשוט להגלות. להעיף אותה ללבנון או משהו

ואני לא מבין למה ישראל לא משחררים אסירים. שישחררו, אבל כל עוד זה לא בשטחנו. ככה גם לא צריכים להאכיל אותם ולבזבז מליונים מתקציב המדינה, וגם מקבלים פחות רוצחים על אדמת ישראל.

פורסם

קודם כל , אני לא יודע עד כמה קבורת החגורה עם הגופה תעזור..

אם אין להם כבוד מינימלי לחיי אדם, לא יהיה אכפת להם להוציא את הגופה ("בשם אללה") לקחת את חגורת הנפץ.. ווואלה! לא רק שאנחנו יצאנו קיצוניים בעיני התקשורת (כי ברור שהתקשורת בארץ תסלף הכל לטובת העם המסכן שהכובשים האכזריים רומסים לו את הצורה) אז גם יש להם עוד חגורת נפץ.

להרוג אותה אי אפשר, כמו שאמר מישהו לפני, זה נחשב פשע מלחמה , אם היא לא אזרחית המדינה.

(לא שזה הפריע לנו בעבר, כשהיתה ראש ממשלה עם ביצים - גולדה מאיר ששלחה קבוצת מתנקשים להוריד את חברי ספטמבר השחור)

לזרוק אותה לבור , עוד פעם אי אפשר, כי זה הפרת זכויות אדם.

(לא שזה הפריע לכל שאר העולם - קומוניסטים, וייטנאמים, יפנים, גרמנים, אפילו האמריקאים המתחסדים האלה)

אז מה לעשות ?

לא יודע.

מה שכן, אם רוצים להיות בטוחים שהיא לא תחזור על זה שוב ..

מישהו קרא כאן את 1984?

זוכרים מה עשו לו בסוף? בסוף הספר הוא האמין בעצמו שהוא אוהב את האח הגדול...

זה מה שצריך לעשות.

לשטוף לה את המוח. לתת לה את החגורה ולהגיד לה ללכת להגיד שלום לנסראללה.

ככה גם יצאנו פיירים בעיני העולם ("היא לא מתה, ולא פצועה, תראו! היא אפילו מחייכת ")

וגם מי שנשלח אותה להגיד לו שלום, יחטוף על הראש.....

פורסם

*חתמו על העצומה עכשיו! אל תחכו אפילו רגע אחד!

תרמו שקל אחד בלבד, אם נגיע למספר תרומות מספיק- נוכל לממן ל PurePro טיפול פסיכולוגי. אז למה אתם מחכים?

חייגו עכשיו*

קראתי את כל התגובות שלך בדיון. דיברו פה על השתלות מוח, אני מציע שתשקול אחת ברצינות. אף אחת מהתגובות שלך לא הייתה שקולה, הגיונית או ראציונאלית אפילו טיפה, אתה פשוט פולט את המחשבה (הקיצונית) הראשונה שקופצת לך לראש.

ובקשר לשאלה של הדיון-

לדעתי- פשוט להגלות. להעיף אותה ללבנון או משהו

ואני לא מבין למה ישראל לא משחררים אסירים. שישחררו, אבל כל עוד זה לא בשטחנו. ככה גם לא צריכים להאכיל אותם ולבזבז מליונים מתקציב המדינה, וגם מקבלים פחות רוצחים על אדמת ישראל.

הצעה ממש מעולה... :s07:

אתה פשוט במקום לשלם עליהם בבית כלא אתה מוצא דרך אחרת לבזבז עליהם כסף..

מזה להעיף ללבנון? מי אמר שלבנון ושאר המדינות רוצות אותה? זה לא הולך ככה...ונגיד שהם כן רוצות...

מה ימנע ממנה מלחזור? כלום! מה שאומר שאתה צריך להציב שמירה הרבה יותר טובה על הגבול...ובכך גם לסכן חיי אדם (למשל בגבול הצפוני) או הגבול הדרומי שקרוב לפלסטינים...מה עשינו פה? עדיף כבר להשאיר בבית כלא..ככה הפיקוח והשמירה יותר קלה

פורסם

יש פה אנשים חולים.

מה שצריך לעשות זה פשוט, לשלוח אותה עם חגורת הנפץ שלה בשלט רחוק לתוך שוק עזה.

שיטעמו מהדייסה שלהם.

פורסם

הצעה ממש מעולה... :s07:

אתה פשוט במקום לשלם עליהם בבית כלא אתה מוצא דרך אחרת לבזבז עליהם כסף..

מזה להעיף ללבנון? מי אמר שלבנון ושאר המדינות רוצות אותה? זה לא הולך ככה...ונגיד שהם כן רוצות...

מה ימנע ממנה מלחזור? כלום! מה שאומר שאתה צריך להציב שמירה הרבה יותר טובה על הגבול...ובכך גם לסכן חיי אדם (למשל בגבול הצפוני) או הגבול הדרומי שקרוב לפלסטינים...מה עשינו פה? עדיף כבר להשאיר בבית כלא..ככה הפיקוח והשמירה יותר קלה

תגיד לי מה זה 10 אלף איש ליד ה 30 מיליון בערך שגרים בסביבתינו ורוצים לרצוח אותנו? כלום. גם אף אחד לא מבטיח לך שהם ימהרו לחזור לעשות פעולות חבלה כנגד ישראל. אולי אחרי 10 שנים בכלא הם חושבים "החרא הזה לא בשבילי, לפה אני לא רוצה לחזור"

זה בכל מקרה עדיף מלהאכיל אותם פה.

חוץ מזה, אמרתי שנשחרר את כולם? לא.

פורסם

אני מעדיף לשלם יותר מיסים,העיקר שישארו וירקבו בכלא כל החיים שלהם ויאכלו מצידי 100 טוןביום.העיקר שהם כלואים זה הכי חשוב.

פורסם

צריך? להוציא להורג/לזרוק לכלא ולזרוק את המפתח

יקרה? ישחררו אותה בשביל לקבל חטופים חזרה

פורסם

מה לעשות למחבלת?

אם היא כוסית,אז לאנוס אותה ואז לזרוק אותה ממטוס ללבנון

אם היא לא כוסית,אז לזרוק אותה ממטוס ללבנון.

פורסם

מה לעשות למחבלת?

אם היא כוסית,אז לאנוס אותה ואז לזרוק אותה ממטוס ללבנון

אם היא לא כוסית,אז לזרוק אותה ממטוס ללבנון.

אם היא לא כוסית אז כמה דקירות בהחלט יכולות להחליף את האונס!!

פורסם

להחליף אותה תמורת שבוי שלנו.

די כבר עם ההרג השינאה והאלימות, זה לא עוזר לאף אחד ואתם יורדים לרמה של חיות צמאות דם, איכס.

פורסם

זה מה שקורה שאלה האויבים שלנו הם

חיות צמאות דם

שלא מבינים כלום מהחיים שלהם ורק רוצים להרוג לנו!!

פורסם

לפי דעתי הדרך הכי טובה זה פשוט לעשות את ההפך ממה שהיא באה לעשות.

1. לתת לשב"כ לתחקר אותה ולהוציא ממנה כל פיסת מידע שתוכל לעזור לנו בהמשך.

2.בגלל שהיא ויתרה על הזכות שלה לחיות. פשוט להפוך אותה לבנק השתלות.

כליה, ריאה, לב, וכל איבר אחר שיכול להציל יהודים.

היא באה להרוג יהודים והיא השיגה את המטרה ההפוכה שהיא תציל המון יהודים שמחכים לאיבר שיציל את חיים ויתן להם לחיות חייהם נורמלים מחוץ לכותלי בתי החולים.

אחר כך עם השאריות פשוט לשים בתוך קופסא ולשרוף.

וכל האסירי ביטחון עם דם על היידים. למה שלא נמכור אותם לניסויים. הגיע הזמן להרוויח עליהם כסף. הרי לצאת מבתי הסוהר הם לא יצאו. אז שיתחילו להכניס למדינה. וחבל על כל קוף או שאר בעה"ח שסובל בגלל הניסויים האלו. כמובן שיעשו איזה ניסויים שהם רוצים על הנבלות האלו גם איפור. ובמיוחד תרופות ניסיוניות. בדרך הזאת במקום להביא רוע וסבל לאנושיות הם מביאים קידמה והתקדמות טכנלוגית.

ואז שהם ימותו ניראה איך אללה יתייחס אליהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים