עבור לתוכן

מה לפי דעתכם צריך לעלות בגורלה של המחבלת המתאבדת שניתפסה לא מזמן

Featured Replies

פורסם

אם הם ערבים זה לא אומר שהאיברים שלהם לא טובים

המה שלא בסדר אצליהם זה השכל ובינתיים אין השתלות מוח מסביב ככה שאני לא חושב שזה ישפיע על ישראלים

• תגובות 85
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ילדון, זה אסור. ישראל חתמה ואשררה את האמנה הבינ"ל על איסור עינויים. חוק כזה הוא לא חוקתי. אתה חי במדינה דמוקרטית, וזה אומר זכויות אדם.

ובכל מקרה, אתה לא יכול לגעת בה אם היא לא אזרחית ישראל כי מבחינת העולם זו פגיעה בשבויי מלחמה, וזה פשע מלחמה.

אני מבין שאתה כועס ורוצה שהיא תמות. גם אני. אבל אם תפסו אותה בחיים אי אפשר לעשות לה כלום חוץ מלחקור ולטלטל אותה קצת.

לא אם אתה נותן ל "אזרחים" לחקור אותה שבצעם הם חוקרי שבכ''כ אחרי שעות העבודה

וכמובן שזה מתבצע במתקן צבאי סגור שאף אחד לא יודע מה הולך שם, וחלאס להיות ראש קטן

אם הנאצים הצליחו לרצוח 10 מליון איש לא רק יהודים ולענות מעל ל3 מליון איש אז אנחנו לא נצליח עם 10 אלף איש

פורסם

PurePro בחייך...עכשיו באמת הגזמת בטרוף...בחיים אל תשווה אותנו לנאצים!!

ברור לי שחתמנו על אמנת ג'נבה לגבי שוביי מלחמה וכו'...

אבל שמע..בטוח יש משהו שניתן לעשות כדי להבטיח שהיא לא תחזור ותנסה לעשות זאת שוב חוץ מלשלוח אותה לעשרות שנים לכלא שכמו שאמרו מעליי עולה לנו המון המון כסף מדי שנה...

פורסם

לא אם אתה נותן ל "אזרחים" לחקור אותה שבצעם הם חוקרי שבכ''כ אחרי שעות העבודה

וכמובן שזה מתבצע במתקן צבאי סגור שאף אחד לא יודע מה הולך שם, וחלאס להיות ראש קטן

אם הנאצים הצליחו לרצוח 10 מליון איש לא רק יהודים ולענות מעל ל3 מליון איש אז אנחנו לא נצליח עם 10 אלף איש

שלושה דברים:

1. הסתה לרצח זו עבירה פלילית. העונש על שידול הוא כמו העונש על רצח.

2. אתה מדבר על רצח עם.

3. אני שמח שאתה בן 16 ואין לך זכות בחירה.

פורסם

אני לא מדבר על רצח

אני מדבר על לענות תמחבלים

זה לא נורמלי שהם יושבים בסתלבט בבתי כלא שאנחנו משלמים על זה ואנחנו בקושי יכולים לגעת בהם בגלל האמנות שאנחנו חתומים עליהם

פורסם

HERO - יש לך כמה נקודות נכונות שאני מסכים...

PurePro אתה באמת קצת מגזים..אל תשווה אותנו לנאצים..זה באמת רצח עם..ועקרונית אין לנו בעיה עם העם הפלשתיני..אלה רק עם המחבלים מתוכם...

ולגבי חקירות עינויים ושאר דברים מסרטי פעולה..אין ספק שזה סתם "משאלת לב" אם ניתן לומר ככה..זה דברים לא הגיוניים שלא יקרו...

אבל עדיין כמו שאמרתי...מישהו יכול לחשוב על דרך אחרת לעצור לתמיד!! את המחבלים האלה ולא לשים אותם בבתי כלא שעולים לנו כסף?

פורסם

אממ לשים להם כדור בראש

שמע גם לי אין בעיה עם הפלאתינים רק עם המחבלים יש לי

פורסם

PurePro שמע..אני גם בגילך פחות או יותר (17) ואני גם קיצוני..ונכון שהעלנו כמה רעיונות שהינו שמחים שיקרו..אבל בוא רגע נחזור למציאות...

זה לא יקרה (לצערנו אולי) אז אני מדבר ברצינות ושואל אם למישהו יש פיתרון אחר...בר ישום..

פורסם

שמעתי פעם שכתוב בתורה שכל הזמן שיהיה ערבים כאילו מוסלמים בעולם יהיה מלחמות איתם ושימו לב שאיפה שיש ערבים יש בלאגן וטרור בכל העולם זה נכון

או משהו בסגנון אני לא יודע אם ניסחתי את זה נכון!!

ולהשמיד את כולם זה הפיתרון הכי טוב לנו ולכל העולם

פורסם

שמעתי פעם שכתוב בתורה שכל הזמן שיהיה ערבים כאילו מוסלמים בעולם יהיה מלחמות איתם ושימו לב שאיפה שיש ערבים יש בלאגן וטרור בכל העולם זה נכון

או משהו בסגנון אני לא יודע אם ניסחתי את זה נכון!!

ולהשמיד את כולם זה הפיתרון הכי טוב לנו ולכל העולם

הלוואי וזה היה אפשרי... :nixweiss:

פורסם

מה שצריך לעשות זה להרוג אותה ולקבור את הגופה שלה עם חזיר ככה הערבים יבינו שאין מנוס והגיע הזמן להפסיק להתאבד כי זה רק יחלל את כבוד המתים שלהם .

חוץ מזה כל מחבל שמתפוצץ צריך לעשות לו את זה רק מה במדינה שלנן יש שלטון של פחדנים .

פורסם

מה שצריך לעשות זה להרוג אותה ולקבור את הגופה שלה עם חזיר ככה הערבים יבינו שאין מנוס והגיע הזמן להפסיק להתאבד כי זה רק יחלל את כבוד המתים שלהם .

חוץ מזה כל מחבל שמתפוצץ צריך לעשות לו את זה רק מה במדינה שלנן יש שלטון של פחדנים .

לערבים בשטחים אין כבוד בכלל.הם ירצחו את המשפחה שלהם אם הם יצטרכו.
פורסם

הנה רעיון שישפיל את הארגון שממנו באה לצורך העניין ננחש שהיא באה מהחיזבאללה ושתפסו אותה עם חגורת נפץ עליה (מה שקורה עם רב המחבלים בד"כ).

אוקי אז מה שעושים זה שהורגים אותה אבל בלי לירות בה בלי כלום שהגןף שלה לא ייפצע, מלבישים עליה את הבגדים שהיו לה שמים עליה את החגורת נפץ וקוברים אותה ככה איך שהיא, שיבינו שאם היא רצתה למות עם חגורת נפץ עליה כך יהיה, להראות להם שאנחנו קוברים את החגורות נפץ האלה.

ואם היינו חכמים היינו צריכים לעשות המידיעה הזאת רעש בכל העולם שכולם ישתגעו שיראו מה זה טרור שיבינו שלא אנחנו עושים את הטרור, אבל אנחנו-לאאא אנחנו נפרסם בחדשות לשתי שניות שהמחבלת נתפסה ונמשיך הלאה, אולי בגלל שזה כבר הפך להיות שגרה, חבל...

פורסם

במובן מסויים אני מסכים עם הבחור מעליי ^^^^ יכול להיות שבגלל שאנחנו לא נותנים לזה חשיפה מהסוג הנכון בתקשורת העניין נהפך לשיגרה...

אולי צריכים לזעזע במובן מסוים את העולם וללכת בדרך קיצונית..

כי התאבדות זאת דרך קיצונית..אז אולי התשובה לזה היא קיצוניות מסויימת..

פורסם

אוקי אז מה שעושים זה שהורגים אותה אבל בלי לירות בה בלי כלום שהגןף שלה לא ייפצע, מלבישים עליה את הבגדים שהיו לה שמים עליה את החגורת נפץ וקוברים אותה ככה איך שהיא, שיבינו שאם היא רצתה למות עם חגורת נפץ עליה כך יהיה, להראות להם שאנחנו קוברים את החגורות נפץ האלה.

מעניין מה יחשבו הארכיאולוגים בעוד 10,000 שנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים