עבור לתוכן

מה לפי דעתכם צריך לעלות בגורלה של המחבלת המתאבדת שניתפסה לא מזמן

Featured Replies

פורסם

[פתרון הזוי מפאת השעה]

מישהו ראה את הסרט Spawn?

אפשר לעצור את המחבל, להשתיל לו חיישן בלב ולשחרר אותו לחופשי

ברגע שהלב מפסיק לפעום, החיישן משדר אוטומטית למערכת ארטילריה ממוחשבת שמפגיזה את הכפר שלו

[\פתרון הזוי מפאת השעה]

• תגובות 85
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי רעיון יותר טוב

לתלוש לה את כל השערות מהגב ולחבר אותה איתן לצבי ים

פורסם

להטביע אותה בדם חזיר :smile1:

פורסם

אין ספק שמידע זה דבר חשוב...אני בעד..

אבל למה לכלא? זה עולה למדינה המון כסף שבא על חשבונך וחשבוני כמובן! ובסוף משתחררים..ועד הולכים לבצע שוב התאבדויות..הוא מתכננים/מגדלים דור חדש של מתאבדים...

אחרי שמוציאים מהאנשים האלה מידע צריכים לחשוב על משהו שינטרל את היכולת שלהם לניסיון חוזר לחלוטין ולצמיתות! ולא בית כלא!

אם יכניסו אותה לכלא אז היא תישאר שם אלא אם יעשו עיסקת שבויים או משהו כזה!

כל עוד ישחררו אותה היא ישר תלך לעשות עוד פיגוע

ועוד משהו למדינה לא איכפת כמעט שזה עולה לי ולך כסף כי זה מחלק ביון מליון אנשים אז אף אחד לא מרגיש את זה

אבל אם היה עונש מוות בארץ שלנו זה היה הפיתרון המושלם למקרים האלה!!

;) ;) ;)

פורסם

מה אתם חושבים שצריך לעשות לה?

אונס קבוצתי.

...ואז להחזיר אותה למקום שממנו באה. זה יכול להיות אחלה סרט סנאף.

פורסם

לסחוט ממנה תמידע כמה שיותר

לענות אותה כמו שצריך לשים בה מכות של החיים שלה

לאנוס אותה כול החוקרי שבכ''כ להביא עליה גאנג באנג ולפרק אותה מכות

ואז לפוצץ אותה מכות, לעקר אותה,לכרות לה תיידים רגליים,עיינים,אוזנים ולשרוף לה תפנים

ולהחזיר אותה לעזה

פורסם

לדעתי צריך לנעול אותה עם המטען שלה בחדר מבטון, ושתתאבד אז.

אבל מרגע שבתקשורת כותבים שתפסו אותה חיה, אי אפשר לעשות לה שום דבר חוץ מלזרוק אותה לכלא לכמה שנים.

פורסם

ואז לפוצץ אותה מכות, לעקר אותה,לכרות לה תיידים רגליים,עיינים,אוזנים ולשרוף לה תפנים

ולהחזיר אותה לעזה

אני בעד...רק אני בעד לחתוך לה ת'לשון גם והלוציא לה את כל האיברים הפנימיים שלא נחוצים כדי לחיות..(כליה שהרבה אנשים בישראל צריכים,לכרות לה ת'ציצים רחם קרניות בעיינים וכו') ולעשות בהם שימוש לאנשים שצריכים השתלות..

וכמובן לאנוס אותה - רק אם היא שווה (באופן יחסי לערבים כמובן)

לדעתי צריך לנעול אותה עם המטען שלה בחדר מבטון, ושתתאבד אז.

אבל מרגע שבתקשורת כותבים שתפסו אותה חיה, אי אפשר לעשות לה שום דבר חוץ מלזרוק אותה לכלא לכמה שנים.

זאת בדיוק הבעיה פה..צריכים לחוקק חוק חדש בנוגע למתאבדים..פשוט הוצאה להורג ולפני כן שימוש באיברים הנחוצים לחולים בישראל..(השתלות הכוונה)

פורסם

ולהחזיר אותה לעזה

מישהו פה חי בסרט

פורסם

שמע זה שהשמאלנים פה חווגים לי על המדינה והורסים אותה ואנחנו צריכים בגלל השטיות שלהם להכניס אותם לכלא על חשבון משלם המיסים

והם מקבלים שם אחלה תאנים כמו חופשה

בעזה הם יושנים בהריסות בלי אוכל עם מי ביוב ברחוב ומסריחים

אצלנו הם מקבלים כול אחד חדר עם מיטה חמה 3 ארוחות ביום מים, שירותים,מקלחת פעם ביומים

מה רע ? וואלה אני זז לרצוח !

ושמע האונס זה השפלה בשביל הערבים במיוחד לנשים, אישה שנאסנה הבטחון העצמי שלה יורד לאפס

לחלאות אדם כאלה כמו המחבלות האלה מגיע לאנוס אותם ולעשות אליהם סרטי הארד קור סנאף מטורף

לפרק תאאמא שלהם להכניס לה 8 איבירים במכה ולשבור עליה כסא תוך כדי

פורסם

שמע זה שהשמאלנים פה חווגים לי על המדינה והורסים אותה ואנחנו צריכים בגלל השטיות שלהם להכניס אותם לכלא על חשבון משלם המיסים

אצלנו הם מקבלים כול אחד חדר עם מיטה חמה 3 ארוחות ביום מים, שירותים,מקלחת פעם ביומים

ושמע האונס זה השפלה בשביל הערבים במיוחד לנשים, אישה שנאסנה הבטחון העצמי שלה יורד לאפס

לחלאות אדם כאלה כמו המחבלות האלה מגיע לאנוס אותם ולעשות אליהם סרטי הארד קור סנאף מטורף

פיתרון פשוט מעולה בחיי-אין לי מה להוסיף (ואני לא ציני)

הכנסה של כאלה אנשים לכלא עולה הרבה הרבה כסף למדינה..ואולי השמאלנים פה באתר והשמאלנים בכלל יתחילו להבין שבמקום להוסיף כסף לחינוך של הילדים שלהם אז מוציאים את זה על מחבלים שלא מגיע להם לחיות ובאמת הם מקבלים תנאים יותר טובים בבית כלא מאשר התנאים שהיו להם בעזה..אנחנו רק עושים להם טובה שאנחנו שמים אותם בכלא

פורסם

זאת בדיוק הבעיה פה..צריכים לחוקק חוק חדש בנוגע למתאבדים..פשוט הוצאה להורג ולפני כן שימוש באיברים הנחוצים לחולים בישראל..(השתלות הכוונה)

ילדון, זה אסור. ישראל חתמה ואשררה את האמנה הבינ"ל על איסור עינויים. חוק כזה הוא לא חוקתי. אתה חי במדינה דמוקרטית, וזה אומר זכויות אדם.

ובכל מקרה, אתה לא יכול לגעת בה אם היא לא אזרחית ישראל כי מבחינת העולם זו פגיעה בשבויי מלחמה, וזה פשע מלחמה.

אני מבין שאתה כועס ורוצה שהיא תמות. גם אני. אבל אם תפסו אותה בחיים אי אפשר לעשות לה כלום חוץ מלחקור ולטלטל אותה קצת.

פורסם

אבל מי ירצה איבר של ערבי בגוף שלו??

ועוד אחד שניסה לעשות פיגוע?

:nixweiss:

פורסם

נו בטח אתה יודע כמה אסירים ביטחונים יש לנו ? מעל ל10,000 כול חרא כזה עולה לנו משהו כמו 6-9 דולר ליום

הם מבלים כבר כמה שנים טובות וכול מחבל שתוספים מתווסף לחשבון

אני בעד להכין עצומה שקוראת להרחיב את ההגדרה של "נאצים ועוזריהם" לכול אחד אשר בא לבצע פשעים וכוונה לפגיעה באזרחים ישראלים או תיירים מחו''ל

כלומר נוכל להוציא את כולם להורג ואם מישהו לא מוכן לזה רק תעיברו תחוק אני מוכן בעצמי להרוג כול אחד ואחד מהחולראות האלה

ככה ניטפר מהמון חרא והמצב הכלכלי ישתפר

פורסם

אתה צריך עזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים