עבור לתוכן

מה לפי דעתכם צריך לעלות בגורלה של המחבלת המתאבדת שניתפסה לא מזמן

Featured Replies

פורסם

פיגוע אז יהרגו את כל המשפחה שלה. אולי היא רצתה לעשות פיגוע רק כדי להשיג קצת כסף.

ולתת לה כמה שנים טובות מאחורי סורג ובריח.

מה בדיוק היא תעשה עם הכסף? :lol:

כמה שנים טובות על דבר כזה?

מאסר עולם,חביבי.

• תגובות 85
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלה דיבורים!! אפילו יצירתיים במידה מסוימת... :yelclap: :yelclap: :yelclap::xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

טוב שאנחנו רק מדברים

באתר אוגריש דברים מצולמים נעשים לא מדוברים

פורסם
  • מחבר

בן אדם לא הבנת אותי.

אני מעלה תיאוריה שאולי היא היית במשבר כלכלי לכן היא רצתה לעשות פיגוע ע"מ לקבל מעט כסף כדי שהיא תוכל להאכיל את ה-8 ילדים שלה :screwy:).

פורסם

amitaihasnes7 אל תבין לא נכון.."מתנפלים" רק מעצבים על המצב וכו'..לא עלייך..זכותך לדעתך האישית...

אבל שמע..אני לא חושב שאותי צריך לעניין מה המניעים שלה..באמת שלא..מה אכפת לי שהיא צריכה עוד כסף ובגלל זה היא עשתה את זה..

המטרה שלה היא אותה מטרה..וזה לפוצץ אותי לחתיכות קטנות..אותי ועוד כמה שיותר יהודים...

אז אני חושב שאחרי שהיא ניסתה (ובתקווה-לא הצליחה) לבצע דבר כזה..צריכים לעשות משהו (ת'יודע מה..לא חייב גזר דין מוות) שיבטיח לחלוטין שהיא לא תוכל לחזור ולנסות לעשות זאת שוב..משהו אחר מבית כלא..כי להחזיק בחורה בת עשרים בבית כלא עד שהיא תמות בגיל 80 זה לא פיתרון...

בן אדם לא הבנת אותי.

אני מעלה תיאוריה שאולי היא היית במשבר כלכלי לכן היא רצתה לעשות פיגוע ע"מ לקבל מעט כסף כדי שהיא תוכל להאכיל את ה-8 ילדים שלה :screwy:).

תגיד לי ברצינות עכשיו..אם מישהו חס ושלום היה רוצח אחד מהמשפחה הקרובה שלך..היה מעניין אותך אם זה בגלל שהוא שיכור או בגלל שנתנו לו 100 שקל לקנות סמים או בגלל שהבטיחו לו 70 בתולות?

היא רוצה להרוג אותי-אני הצלחתי לתפוס אותה..אני לא מתכוון לתת לה את האפשרות לעשות זאת שוב..ממש לא..זה פשוט לא הגיוני..

פורסם
  • מחבר

אבל בן אדם, אתה לא חושב שזאת תפיסה קצת לא אנושית?!

פורסם

אבל בן אדם, אתה לא חושב שזאת תפיסה קצת לא אנושית?!

מה תפיסה לא אנושית? להוציא אותה להורג?

חחחחח לא אנושית!? ולבוא לפוצץ אנשים חפים מפשע עם חגורת נפץ ולהרוג כמה עשרות מהם ולפצוע עוד כמה עשרות ולהרוס לאנשים ת'חיים...אנשים שסה"כ הלכו עם המשפחה שלהם לחגוג לאחד מהם יומולדת במסעדה..או מטיילים עם הילדים בקניון..

לפוצץ להם ת'צורה..זה אנושי?!

פורסם

להוציא אותה להורג בכיכר המדינה.

פורסם

להתאבד- זה לא אנושי. אני לא נגדך ואם המצב הוא שהיא חייבת כסף אני יכול להבין אותה, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שהיא ניסתה להתאבד מבין?< בד"כ את הקורבן לא מעניין המניע, גם האנשים בלבנון שעכשיו אין להם בית לא מעניין אותם מי אשם ולמה, הם רוצים את הבית שלהם בחזרה פה זה רק בית במקרה עם המתאבדת מדובר בחיים.

פורסם

להוציא אותה להורג בכיכר המדינה.

כן, רעיון מצויין!

וליד הגרדום יהיו דוכנים של קטיעת ידיים לגנבים!

אחחח, איזה כיף לגור באיראן, כלומר בישראל.

פורסם

יוציאו לה את הנשמה ואחר כך בטח כלא!!

אמרו שהיא נחקרת בשירות ביטחון כללי(שב"כ) והם לא פריירים הם יענו אותה אם צריך!

פורסם

יוציאו לה את הנשמה ואחר כך בטח כלא!!

אמרו שהיא נחקרת בשירות ביטחון כללי(שב"כ) והם לא פריירים הם יענו אותה אם צריך!

אין ספק שמידע זה דבר חשוב...אני בעד..

אבל למה לכלא? זה עולה למדינה המון כסף שבא על חשבונך וחשבוני כמובן! ובסוף משתחררים..ועד הולכים לבצע שוב התאבדויות..הוא מתכננים/מגדלים דור חדש של מתאבדים...

אחרי שמוציאים מהאנשים האלה מידע צריכים לחשוב על משהו שינטרל את היכולת שלהם לניסיון חוזר לחלוטין ולצמיתות! ולא בית כלא!

פורסם

אנחנו צריכים להפסיק להתיימר להיות הומניטריים מול העולם זה לא עוזר הוא גם ככה רואה בנו כובשים ורוצחים כי הערבים מפציצים אותם בתמונות זוועה בתקשורת ואנחנו לא עושים את זה כשמדובר בפיגוע התאבדות למשל

לדעתי צריך לעקור לה את העינייםף לעקר אותה ואז לזרוק אותה לבור כמו שאמרו כאן ;)

רוצחים צריך לרצוח נקודה

פורסם

אנחנו צריכים להפסיק להתיימר להיות הומניטריים מול העולם זה לא עוזר הוא גם ככה רואה בנו כובשים ורוצחים כי הערבים מפציצים אותם בתמונות זוועה בתקשורת ואנחנו לא עושים את זה כשמדובר בפיגוע התאבדות למשל

לדעתי צריך לעקור לה את העינייםף לעקר אותה ואז לזרוק אותה לבור כמו שאמרו כאן ;)

רוצחים צריך לרצוח נקודה

נכון..עיין תחת עיין...

ואנחנו לא עושים את זה כי יש לנו ת'עניין של "חילול כבוד המת" שאנחנו לא רוצים לעשות אותו...אף אחד לא צריך לראות בטלויזיה חלקים מהמשפחה שלו חס וחלילה :cwm10:

פורסם

אבל זה לא ממש מפחיד אותה, היא גם ככה התכוונה להתאבד,

בכלא היא תסבול הרבה יותר, הבעיה היא שהיא תשתחרר מהכלא עוד בגיל שהיא מסוגלת עדיין להזיק למדינה, צריך לעשות להם את המאסר מספיק ארוך שהיא תשתחרר היא לא תדע מי היא

פורסם

עינויים, אחלה עונש, וגם לא מזיק כל כך, להוציא לה שערה שערה מהגב, שהיא תרגיש סבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים