עבור לתוכן

מה לפי דעתכם צריך לעלות בגורלה של המחבלת המתאבדת שניתפסה לא מזמן

Featured Replies

פורסם

אנשים, מה לפי דעתכם צריך לעשות למחבלת המתאבדת?

אני לא מכיר באופן מיקצועי את דיני המשפט הישראלי אבל בכל זאת אני חושב שהיא לא צריכה לקבל עונש מוות.

לפי דעתי עונש טוב זה כמה שנים מאחורי הסורגים בבית כלא לפושעים, שפשעו כנגד המדינה שלנו.

מה אתם חושבים שצריך לעשות לה?

• תגובות 85
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לתלות אותה במרכז הארץ ולתת לכולם לזרוק אליה דברים

פורסם

אנשים, מה לפי דעתכם צריך לעשות למחבלת המתאבדת?

אני לא מכיר באופן מיקצועי את דיני המשפט הישראלי אבל בכל זאת אני חושב שהיא לא צריכה לקבל עונש מוות.

לפי דעתי עונש טוב זה כמה שנים מאחורי הסורגים בבית כלא לפושעים, שפשעו כנגד המדינה שלנו.

מה אתם חושבים שצריך לעשות לה?

אני מקווה שאתה צוחק..האנשים האלה הם לא פה כדי "להחזיר ת'אדמה שלהם" הם פשוט פה כדי להרוג אותנו..

עונש כזה (מאחורי סורגים) לא עוזר להרבה אנסים,גנבים וכו' שפשוט ממשיכים לגנוב ולאנוס וכו'..

אז בחייך...היא תצא..יעבור קצת זמן והיא תעשה את זה שוב..גם אם היא לא תעשה זאת ישירות היא פשוט תחנך את הילדים שלה לשנוא את ישראל..ואז הם יעשו פיגועים..וחוזר חלילה..

עונש מוות הוא הפיתרון-חד וחלק! :behead:

פורסם

אולי קצת עבודות שירות \ תרומה לקהילה...

מה כבר יכולים לתת לה? היא תשב קצת מאחורי סורגים זה הכל.

לערבושים זה לא מדגדג, לא אכפת להם בשיט מהמתאבדים, לה זה בטח לא אמור לשנות הרבה, גם ככה היא כבר וויתרה על החיים שלה, כמו שאמר הבחורצ'יק מעלי, שהיא תשתחרר היא בטח תיהיה מלאת מורל לעשות את הפיגוע שלא הצליח לה בפעם הראשונה.

פורסם

להכריח אותה לקרוא את ההודעות המפגרות בפורום הזה.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח שהיא ניסתה לעשות את הפיגוע מתוך הצורך להרוג אותנו. יכול להיות שגם היא עשתה את זה בגלל דיני שטח וכו.

צריך לברר יותר פרטים אליה. בכל מקרה אני חושב שלמרות זאת אסור להרוג אותה. אני יודע שהיא ניסתה לעשות מעשה איום אבל בכל זאת, מעשה זה אינו גורר גזר דין מוות. אני חושב שכמה שנים טובות בכלא ובידוד מהחברה, יוכלו לשנות את קו הממחשבה שלה.

ואם היא תתיפס עוד פעם בניסון חבלה, אז צריך להוציא אותה להורג.

פורסם

אתה שומע מה אתה מציע?

אתה מציע שנושיב אותה בכלא..היא תעלה כסף למדינה (כמו כל האסירים) ..היא תשחרר..יהיה לה יותר מוטיבציה "לדפוק" את אלה שהרסו לה חצי מהחיים בכלא..

ואז רק אם נצליח לתפוס אותה שוב (אם לא אז היא תפוצץ כמה ישראלים) אז ורק אז לתת לה עונש מוות?

זה אבסורד...אתה מתגרה במזל שלך שוב...זה פשוט משהו טיפשי לעשות..מישהו בא להרוג אותך ואתה נותן לו עוד הזדמנות :nono:

פורסם

אני לא בטוח שהיא ניסתה לעשות את הפיגוע מתוך הצורך להרוג אותנו. יכול להיות שגם היא עשתה את זה בגלל דיני שטח וכו.

צריך לברר יותר פרטים אליה. בכל מקרה אני חושב שלמרות זאת אסור להרוג אותה. אני יודע שהיא ניסתה לעשות מעשה איום אבל בכל זאת, מעשה זה אינו גורר גזר דין מוות. אני חושב שכמה שנים טובות בכלא ובידוד מהחברה, יוכלו לשנות את קו הממחשבה שלה.

טוב...

אז מה אחמד, כל טוב חוצמזה?

פורסם

מאסר עולם.אבל,שקודם כל יסחטו ממנה כמה שיותר מידע.

פורסם

מאסר עולם.אבל,שקודם כל יסחטו ממנה כמה שיותר מידע.

למה???!?!

קודם סוחטים מידע (בעינויים אם צריך כמובן) ואז להוציא אותה להורג!

זה הורג אותי בחי...אנחנו המדינה היחידה שעושה שטויות כאלה..

הפסטינים זה אנשים שרוצים להרוג אותנו..פשוט להרוג...ואנחנו שמים אותם בבתי כלא,ומבזבזים לנו עוד יותר כסף...

ואחרי זה משחררים אותם והם עושים את זה עוד פעם..

מעגל הרוע! :s05:

פורסם

אני מקווה שאתה צוחק..האנשים האלה הם לא פה כדי "להחזיר ת'אדמה שלהם" הם פשוט פה כדי להרוג אותנו..

עונש כזה (מאחורי סורגים) לא עוזר להרבה אנסים,גנבים וכו' שפשוט ממשיכים לגנוב ולאנוס וכו'..

אז בחייך...היא תצא..יעבור קצת זמן והיא תעשה את זה שוב..גם אם היא לא תעשה זאת ישירות היא פשוט תחנך את הילדים שלה לשנוא את ישראל..ואז הם יעשו פיגועים..וחוזר חלילה..

עונש מוות הוא הפיתרון-חד וחלק! :behead:

בגלל זה בדיון השני אמרתי שצריך לעקר אותה ולזרוק אותה לבור

שהיא לא תגיע בחיים למצב שהיא תוכל להביא ילדים אופס, התכוונתי שהידים ושהיא תמות בבור וככה לא יהיה לה סיכוי לחזור להתאבד בעתיד

פורסם

רצית להתפוצץ ולהרוג הרבה אנשים? אין בעיה. לחבר אותה לפצצה ולזרוק אותה על החיזבאללה ממטוס, היא תתפוצץ ותהרוג אנשים.

אנשים כאלה צריך לחתוך אותם עם קוצץ ציפורניים, שתסבול שתראה מה זה לנסות להרוג יהודים.

פורסם

בגלל זה בדיון השני אמרתי שצריך לעקר אותה ולזרוק אותה לבור

שהיא לא תגיע בחיים למצב שהיא תוכל להביא ילדים אופס, התכוונתי שהידים ושהיא תמות בבור וככה לא יהיה לה סיכוי לחזור להתאבד בעתיד

רצית להתפוצץ ולהרוג הרבה אנשים? אין בעיה. לחבר אותה לפצצה ולזרוק אותה על החיזבאללה ממטוס, היא תתפוצץ ותהרוג אנשים.

אנשים כאלה צריך לחתוך אותם עם קוצץ ציפורניים, שתסבול שתראה מה זה לנסות להרוג יהודים.

אלה דיבורים!! אפילו יצירתיים במידה מסוימת... :yelclap: :yelclap: :yelclap::xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז אני רוצה להגיד לכם משהוא פו אנשים נחמדים ("אז מה אחמד הכל טוב חוץ מזה",להכריח אותה ליקרוא את ההודעות המפגרות בפורום הזה") אני מכבד את דעכתם מאד. זאת זכותם להביע אותה כל עוד אתם לא פוגעים במישהוא אחר. אז למה כשאני אומר משהוא כולם קופצים עליי בשנאה כאילו שאפילו לא רוצים להקשיב לי. מה עשיתי לכם?.

וחוץ מזה עובדה שעד עכשיו (אם אני לא טועה) לא פסקו גזר דין מוות למחבלים מתאבדים שניתפסו (ומי שפסקו את זה היו אנשים מעט יותר אינטיליגטים מרוב האנשים פו). אז תגידו לי אתם איך זה שבית המשפט (לא משנה עכשיו באיזה דרגה) לא פוסק גזר דין מוות למחבלים מתאבדים, לא ניראה לכם שיש איזה היגיון מאחורי האידיאולגיה הזאת.

אני יודע שהיא עשתה מעשה לא נכון, אבל בכל זאת מעשה זה אינו גורר גזר דין מוות (לפחות לא בשלב הראשוני). לכו תדעו אולי אימו עליה שאם היא לא תעשה פיגוע אז יהרגו את כל המשפחה שלה. אולי היא רצתה לעשות פיגוע רק כדי להשיג קצת כסף.

לפי דעתי צריך לברר אליה עוד פרטים, ולתת לה כמה שנים טובות מאחורי סורג ובריח.

פורסם

אם אני לא טועה בישראל הדבר היחידי שמקבלים עליו גזר דין מוות זה בגידה בזמן מלחמה, אם למשל עכשיו נמצא בוגד במדינת ישראל אז יוציאו אותו להורג אבל כבר לא יודע אם העונש הזה עוד תקף.

ומה זה כמה שנים טובות? אנשים כאלה לא משחררים שיירקבו בכלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים