עבור לתוכן

שאלה בנוגע לשליחת חלקים אלקטרוניים לחול (מחשב)

Featured Replies

פורסם

שלום.

ארצה לדעת כיצד אפשר לקחת מחשב שלם בנוי (מארז מסך וכו) ופשוט מאד להעביר אותו לחול, איך לעשות את זה, מה הדרך הכי בטוחה לעשות את זה וכמה זה יעלה.

תודה מראש :)

פורסם
  • מחבר

אני מראש מצטער על ההקפצה..

הטראד הגיע לעמוד השני עם מספר ציפיות אך 0 תגובות :-\

בבקשה עזרו :)

פורסם

לדעתי הכי בטוח יהיה להשתמש בFedEx, או חברה דומה.

הם נותנות אפשרות לעשות ביטוח על המשלוח, ועוד כל מיני אופציות.

אבל זה יעלה לך הרבה (גם כחבילה זה יעלה המון), כי מה לעושת, מחשב זה עסק כבד.

פורסם

וזה גם מסך ויש לזה גודל בתור חבילה!!

ונראה י שאתה גם יכול לבחור אם לשלוח את זה דרך האויר או דרך הים

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה רבה על התגובות שלכם.

עכשיו לעיניין..

האם עדיף לשלוח את המחשב בחלקים?

מה העיניין עם הביטוח? אם אני מעביר HD ששי עליו מידע יקר והם הורסים אותו מה קורה?

כל חלק שהם הורסים הם משלמים 100% את כל הסכום?

אני יכול לקחת איתי חלק קטן מהחלקים של המחשב.. לדוגמה: זיכרונות, HD , ומעבד..? (האם לא יהיו בעיות בשדות התעופה..? נגיד לדוגמה בשדה התעופה בארץ.?)

*אני יכול להכניס את הלוח אם שעליו כבר מורכבים הזיכרונות והמעבד + לקחת את הHD בתוך קופסא שאיתה קיבלתי את הלוח.. הקופסר לא גדולה מידי..

האם יעשו לי בעיות בשדות התעופה? (לדוג" בארץ..?)

תודה מראש! :xyxthumbs:

פורסם

נראה לי שעדיף לך למכור אותו (למעט ה HD) ולקנות חדש בחו"ל ... אלה אם זה מחשב מיוחד במינו

פורסם
  • מחבר

ובכן.. ההצעה מעניינית אבל דבר שכזה אינו אפשרי.. לא מדובר במחשב אחד אלה בכמות מסויימת.

אבל המחשב המדובר הזה הוא אכן מיוחד "במינו"

חשבתי לי.. אם אני יפרק את המארז לגמרי והוא יהיה שטוח כמו פלטה יחד עם כל החלקים האחרים כשהם מוגנים מפני זעזויים וכ"ו.. האם זה יעבוד?

זה אכן יתפוס הרבה פחות מקום ויהיה קומפקטי..

אשמח לכל רעיון והצעה העולים בראשכם..

תודה :xyxthumbs:

פורסם

יש הבדל עדיין בין חלקים דוממים לבין חלקים מכנים. לא יודע מה אתך אבל אני היתי מאוד דואג על ה HD ... רק לחשוב על כל הפעמים שיזרקו אותו ויחבטו בו :-[

קשה לתת לך רעיונות בלי לדעת בדיוק על מה אתה מדבר משקל\נפח\כמות\סוג... למשל האם המארז הוא הכרחי ? או נגיד ההיט סינק ? כל דבר כזה יכול לעלות לך ביוקר בגלל המשקל שלו

תבדוק אולי גם אפשרות של משלוח דרך הים למרות שזה יכול לקחות המון זמן יחסית אבל הרבה יותר זול

פורסם
  • מחבר

המשלוח יהיה בחלקים. אך על הלוח המעבד והזיכרון כבר יהיו מורכבים עליו.. יהיה גם מארז מפורק לגמריי.. כך שישאוף לתפוס 0 מקום.

יש לי עוד שאלה קטנה.. זה אולי יהיה יותר יעיל כך..

אני יכול לקחת איתי חלק קטן מהחלקים של המחשב.. לדוגמה: זיכרונו, לוח, HD ,ומעבד..?

אך האם לא יהיו בעיות בשדות התעופה..? נגיד לדוגמה בשדה התעופה בארץ?

*אני יכול להכניס את הלוח אם שעליו כבר מורכבים הזיכרונות והמעבד + לקחת את הHD בתוך קופסא שאיתה קיבלתי את הלוח.. הקופסא לא גדולה מידי..

האם יעשו לי בעיות בשדות התעופה? (לדוג" בארץ..?)

שוב תודה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

^^ מישהו בבקשה?

(סליחה אם אני מציק :silly:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים