עבור לתוכן

ישראל נכנעה לטרור-כן לשחרור אסירים

Featured Replies

פורסם

אסירים ותיקים תמורת גלעד שליט

העיתון "אל-חייאת": ראש השב"כ, יובל דיסקין, הבטיח לאבו מאזן שחרור אסירים פלסטינים "ללא דם על הידיים" תמורת שחרור החייל החטוף, רב"ט גלעד שליט

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=384586&sid=126

איזה טמטום הם רואים שזה שווה ועכשיו רק יחטפו יותר! :bash:

שצה"ל יפעיל את המודעין המפורסם שלו ויעשה להם משהו כבר נמאס!

פורסם

נשמע לא אמין.

פורסם

איך אני מת שיעשו להם איזו פעולה מבצעית שתפיל אותם לקרשים בזמן השחרור שיעבדו עליהם לא יודע שיעשו להם משהו שיעשו איזו תחבולה שהם לא יבינו מאיפה זה בא להם.

אם הם הולכים להחליף אסירים עתידנו הלך לעזאזל, הם יראו את זה כשיטה ואז יחטפו עוד ועוד

פורסם

באמת נראה מקור לא אמין אבל לך תדע, בכלל אני לא מבין את כל הקטע של ה"דם על הידיים", אם תפסו מחבל לפני פיגוע אז זה פחות מאשר זה שתכנן את הפיגוע או זה שהצליח לבצע פיגוע? אדם שמסיע ביודעין מחבל למקום הומה אדם נחשב עם דם על הידיים? אני אומר לא לשחרר אפילו אחד, בכלל צריך להעלים את האנשים האלה ולא לתת להם זכויות בסיסיות כי הם חיות אדם.(וחבל שאין לנו מתקן כליאה כמו לאמריקאים בגואטנמו)

פורסם

אני כולי תקווה שאולמרט ימשיך להפתיע אותי לטובה - וזה לא יקרה...

מצד שני, כמה זמן רצוף אני יכול לצפות כבר להיות מופתע לטובה...?

:-\

פורסם
  • מחבר

באמת נראה מקור לא אמין אבל לך תדע, בכלל אני לא מבין את כל הקטע של ה"דם על הידיים", אם תפסו מחבל לפני פיגוע אז זה פחות מאשר זה שתכנן את הפיגוע או זה שהצליח לבצע פיגוע? אדם שמסיע ביודעין מחבל למקום הומה אדם נחשב עם דם על הידיים? אני אומר לא לשחרר אפילו אחד, בכלל צריך להעלים את האנשים האלה ולא לתת להם זכויות בסיסיות כי הם חיות אדם.(וחבל שאין לנו מתקן כליאה כמו לאמריקאים בגואטנמו)

"דם על הידיים" זה מחבל לדוגמא שנכנס לישוב רצח משפחה ואז תפסו אותו וזרקו לכלא.

פורסם

אני אומר שזו הגדרה שבירה מאוד, ומחבל שנתפס עם מטען שיכול בקלות להרוג 30 אנשים, לא צריך שיקבל אותו יחס כמו המחבל שכן הצליח?

פורסם
  • מחבר

מישהו שהיה בדרך לרצוח מישהו מקבל את אותה כמות השנים בכלא כמו רוצח שרצח מישהו?

פורסם

אתה מוכן לקחת את הסיכון שהוא יתפוצץ לך באיזה מועדון ?

אני לא

פורסם

מישהו שהיה בדרך לרצוח מישהו מקבל את אותה כמות השנים בכלא כמו רוצח שרצח מישהו?

ברגע שאתה משווה מחבלים לרצח אזרחי נגמר הסיפור מבחינתי.

כמו שעושים הפרדה אם נהרגים מחבלים או אזרחים כאן עושים את אותה הפרדה.

פורסם

מה קורה פה?

blackbird קיבל קצת שכל?

פורסם
  • מחבר

מה קורה פה?

blackbird קיבל קצת שכל?

מה אתה רוצה? :nixweiss:

ברגע שאתה משווה מחבלים לרצח אזרחי נגמר הסיפור מבחינתי.

כמו שעושים הפרדה אם נהרגים מחבלים או אזרחים כאן עושים את אותה הפרדה.

תראה לדעתי החוק לא מפריד פה לכן אני משווה כמובן שיש הבדל פה הוא רוצח מישהו כי הוא ישראלי ושם הוא רוצח בגלל משהו אחר(לא בגלל לאום/דת/גזע).

פורסם

בטח שיש הבדל- יש הבדל בין היחס והזכויות שמדינה צריכה לספק לאזרחיה(ובכללם רוצחים\פושעים) לבין היחס שצריך לספק לאויבי המדינה. מאותה הסיבה שזאב רוזנשטיין אף פעם לא נהיה עציר בטחוני כי הוא עמד לחסל מישהו, למרות שמחבל שמתכנן פיגוע- יעצר גם יעצר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים