עבור לתוכן

המכונית המהירה ביותר בעולם נחשפה Barabus TKR

Featured Replies

פורסם

אני עדין מאוהב בה

bugatti164veyron200502spo0.jpg

bugatti164veyron20061eh3.jpg

• תגובות 30
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דומה ל-F1 האגדית (עד היום מכונית החלומות שלי :hat:)

פורסם

למה לא אפשרי? מכוניות פורמולה אחת למשל..אומנם מאיצות למאה בערך ב3 שניות..אבל קראתי שהם מאיצות ממאה למאתיים בשניה וחצי...

אתה מוזמן לחפש על זה..זה היה פעם בבלייזר נדמה לי...

וחוץ מזה..מה עם מכוניות דראג עם מליארד וחצי כ"ס? הם תוך חצי שניה במאה..(שוב..תעשה חיפוש ותראה..)

יותר נכון 0-200 ב4.5 שניות (ממצב של נסיעה קבועה על 100 קמ"ש יקח להם יותר זמן להגיע ל-200)

פורסם

רגע שאני אבין היא עולה רק חצי מיליון דולר????!?! פאק אז אני אקנה אותה :)

פורסם

רגע שאני אבין היא עולה רק חצי מיליון דולר????!?! פאק אז אני אקנה אותה :)

קנה , להביא אותה לארץ יעלה את המחיר למיליון , מס בולים וכל הבולשיטים אתה מגיע ל 1,100,000

ולך תמצע סוכנות ביטוח שיודעת אפילו מה זה

פורסם
link=topic=192536.msg1681757#msg1681757 date=1153519293]

קנה , להביא אותה לארץ יעלה את המחיר למיליון , מס בולים וכל הבולשיטים אתה מגיע ל 1,100,000

ולך תמצע סוכנות ביטוח שיודעת אפילו מה זה

על תגזים :|

לייבא מכונית לארץ לא עולה חצי מיליון דולר :|

ותאמת חשבתי היא לא משהוא :| מזדה RX7 עדיף (מבחינת יופי כמובן)

פורסם

לייבא מכונית לארץ לא עולה חצי מיליון דולר :|

ותאמת חשבתי היא לא משהוא :| מזדה RX7 עדיף (מבחינת יופי כמובן)

מס על מכוניות, מתקרב ל90% ככה שזה כמעט מליון דולר סה"כ.... אז כן היבוא אם ככה יעלה חצי מליון$.

וRX7 מכוערת. אולי התכוונת לRX8...

פורסם

מס על מכוניות, מתקרב ל90% ככה שזה כמעט מליון דולר סה"כ.... אז כן היבוא אם ככה יעלה חצי מליון$.

וRX7 מכוערת. אולי התכוונת לRX8...

לא לא התכוונתי ל RX7... שמונה לא משהוא :| עיצוב דפוק של הדלתות..

פורסם

ביבוא אישי: 140% מס + חובת ביטוח על סכום שווי הרכב 100%, ככה שאתה מגיע ל240% מעל למחיר הרכב. לא, אני לא ממציא, אתם מוזמנים לחטט באתר משרד הרישוי בעצמכם.

יבוא ע"י יבואנים מורשים מוסדר בצורה אחרת, 90% מס ומטה, תשלום ביטוח שונה לחלוטין.

link=topic=192536.msg1681709#msg1681709 date=1153517141]

סיבי פחמן לא פחם

סיבי פחמן = סיבי פחם - שתי הצורות מקובלות. ניסית לתקן משהו שלא דורש תיקון.

פורסם

חבל שאי אפשר ליבא מכוניות שהן מעל שלוש שנים בכביש...

להביא לפה איזו סופרה או סקיילין ---- חלום :D

פורסם

הא... דיי דומה לסאלין S7, לא ממש אהבתי... אני עדיין פאנבוי של הבוגאטי.

:xyxthumbs:

פורסם

סיבי פחמן = סיבי פחם - שתי הצורות מקובלות. ניסית לתקן משהו שלא דורש תיקון.

מהידע הצנוע שלי בכימיה אני חושב שהתיקון היה במקום כי פחם היא רק אחת מהדרך של היסוד פחמן להופיע בטבע ולכן בהתחשב בזה שאני משוכנע שהסיביים לא היו עשויים מפחמן שהיה קודם פחם [מכיון שלפחם מבנה מולקולרי מפוזר וכדי לסדרו יש צורך להשקיע כמויות אנרגיה עצומות, שעולות הון תועפות (כמו הפיכת אפר אדם (שברובו עשוי פחם )ליהלום ע"י חימום ודחיסה אדירה, יש מפעל בקנדה שעושה את זה אז אם אתה רוצה אתה יכול לשבץ את סבתא בטבעת..)] אני חושב שלהגיד סיבי פחמן יהיה יותר נכון בהתחשב שפחמן מכסה את כל האפשרויות של חומרים שעשוים מהיסוד הכימי פחמן ©, ולהגיד סיבי פחם יהיה שקול לביטויים כמו סיבי יהלום , או סיבי גרפיט (תוצרים אחרים של היסוד פחמן).

מקוה שהשכלתם, ושלא הטעתי מישהו..

זה בהתבסס על מה שלמדתי השנה בכימיה (י"א) וקצת ידע אישי והיגיון. אם מישהו רוצה להוסיף ו/או לתקן אותי אני אשמח..

פורסם

מהידע הצנוע שלי בכימיה אני חושב שהתיקון היה במקום כי פחם היא רק אחת מהדרך של היסוד פחמן להופיע בטבע ולכן בהתחשב בזה שאני משוכנע שהסיביים לא היו עשויים מפחמן שהיה קודם פחם [מכיון שלפחם מבנה מולקולרי מפוזר וכדי לסדרו יש צורך להשקיע כמויות אנרגיה עצומות, שעולות הון תועפות (כמו הפיכת אפר אדם (שברובו עשוי פחם )ליהלום ע"י חימום ודחיסה אדירה, יש מפעל בקנדה שעושה את זה אז אם אתה רוצה אתה יכול לשבץ את סבתא בטבעת..)] אני חושב שלהגיד סיבי פחמן יהיה יותר נכון בהתחשב שפחמן מכסה את כל האפשרויות של חומרים שעשוים מהיסוד הכימי פחמן ©, ולהגיד סיבי פחם יהיה שקול לביטויים כמו סיבי יהלום , או סיבי גרפיט (תוצרים אחרים של היסוד פחמן).

מקוה שהשכלתם, ושלא הטעתי מישהו..

זה בהתבסס על מה שלמדתי השנה בכימיה (י"א) וקצת ידע אישי והיגיון. אם מישהו רוצה להוסיף ו/או לתקן אותי אני אשמח..

השכלתי, ח"ח :xyxthumbs:.

פורסם

מנוע חשמלי זה גיי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים