עבור לתוכן

צריך עזרה במסכי lcd

Featured Replies

פורסם

ניראה לי שהכותרת דיי טובה חחח

טוב אז ממזן לא הייתי בפורום ופעם שאלתי כמה שאלות והתחלתי במודינג מסוים למארז שלי אז מי שזוכר.. אני עכשיו ממשיך אותו (סוף סוף יש זמן!!!!)

אני תכננתי להוסיף עוד חלק שלם למעלה למארז ואני רוצה לעשות שם חור למסך lcd עכשיו קראתי קצת עליהם הבנתי קצת וכ'ו...

אבל אני צריך אותכם שתעזרו לי לבחור מסך lcd בגודל נורמלי לא גדול

הייתי אומר בערך 5ס"מ גובה על 15ס"מ רוחב.. או 10 ס"מ רוחב... בערך...

חיפשתי בגוגל כבר שעה ואני לא מצליח למצוא מסכים אז אם אתם יכולים להביא לי אתרים של חנויות שמוכרות lcd רגיל יענו רק מסך בלי כל החרא וכ'ו...

אני צריך רק מסך בלי לחצנים בלי כלום!...

יש עדיפות לחנויות מהארץ אבל תביאו גם מחו"ל...

ועד דבר:

אם אתם יכולים להמליץ לי על טכנולוגיה מסוימת.. לא יקרה.. אני מתלבט בין:

Passive LCD

ל VFD

אם אתם יכולים להסביר לי את ההיתרונות והחסרונות של כל טכנולוגיה ולהגיד מה יש לכם ועל מה אתם ממליצים זה ממש יעזור לי

תודה מראש!!

אה חחח מצטער על האורך נזכרתי עכשיו בעוד משהו שניראה לי דיי קשור..::

אני רוצה לקנות מוניטור כזה אתם יודעים מוניטור עגול קטן עם מחט ולחבר אותו למחשב ושהוא יציג לי את הcpu ואת האודיו (לחבר אותו לווינאפ או משהו..)

אני לא יודע אם זה אפשרי אבל שמעתי שכן אז אם אתם יכולים להסביר לי איך לעשות את זה ואם אולי צריך תוכנות ואיך בכלל לחבר את המוניטור למחשב...?

שוב תודה מראש ומצטער על שזה כל כך ארוך!!! אני פשוט דיי חדש בתחום וזה המודינג הראשון שלי...!! :)

פורסם

א. מה התקציב?

ב.רוצה מוכן\להלחים לבד?

LCD רגיל עולה באזור ה50 שקל

בעוד שVFD, בקושי תמצא בארץ - ואם כן - זה יהיה יקר, אם תקנה מוכן, עוד יותר יקר (כמו של LIS\TT )

פורסם
  • מחבר

א. אין תקציב...

כמה שיעלה יעלה... אני משקיע את כולי בזה ועובד בחופש!!! :))

(אבל לא להגזים חחח)

ב. אני מוכן להלחים!

אז אני מניח שאני יקנה Passive LCD בגלל המגבלות...

אבל אם ידוע לך על מסך בטכנולוגית VFD שאני יכול לקנות מחו"ל ובזול תציעו כי האפשרות של לקנות מחו"ל פתוחה!!! גם אם הם לא עושים משלוחים לארץ!!

(כשאני כל הזמן אומר בזול הכוונה למקס' 150 ש"ח זה ניראה לי המחירים...)

אם אני טועה במה שכתבתי למעלה תתקנו אותי...

פורסם

א. מה התקציב?

ב.רוצה מוכן\להלחים לבד?

LCD רגיל עולה באזור ה50 שקל

בעוד שVFD, בקושי תמצא בארץ - ואם כן - זה יהיה יקר, אם תקנה מוכן, עוד יותר יקר (כמו של LIS\TT )

אם תוכל להפנות אותי למסכים מוכנים אשמח מאוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים