עבור לתוכן

נפלו טילים לא מזמן בחיפה!!

Featured Replies

פורסם

מה קרה אף אחד לא מעניין אותו? כי זה לא נפל בתל אביב מה???

המקום שזה נפל בו זה מקום שאני הייתי עובר בו מספר פעמים בשבוע, זה כזה פחד.

כבר נמאס מזה וזה מעצבן, וכל השמלאנים דבילים האלה שבו ותשתקו. :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

מה הקשר אף אחד לא מעניין אותו? זה עד עכשיו בחדשות מה אתה רוצה שאנשים יעשו ילכו לחיפה וינסו לתפוס את הטילים לפני שהם נופלים? קצת הגיון כולנו עצובים מהמצב...

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא כותב פה כלום... כל זה אני מדבר.

פורסם

אתה מצפה שעל כל טיל יפתח פה ת'ראד? למה על הקסאמים שנפלו באשקלון ושדרות פתחו כל יום\ נפילה ת'ראד חדש? ועל הפצמ"רים בעוטף עזה?

הקטיושה הראשונה שנפלה בטבריה נפלה על בית של שתי בנות שהיו בכיתה שלי בחטיבה (הפגיעה הישירה הייתה בדירה של אחת מהן)... אז? במלחמה דברים כאלה קורים... זה הייה מעצבן אם המדינה לא הייתה עושה נגד זה שום דבר, לדוגמא כמו נגד הקסאמים בשדרות...

פורסם

מבין אותך שאתה כועס,אבל מנסים למנוע את זה וכולנו מבינים אותכם שם גם אם אני גר במרכז,אני מזדההה ומבין את הפחדים,הלחצים וכו'.

פורסם

עכשיו נפל בין קריית ים לקריית חיים ראיתי מהמרפסת ענן בטון

פורסם

באמא זה היה מפחיד אני עוד ברחוב ליד דגניה בקרית חיים וזה נשמע ממש ליד :s05:

פורסם

לא נפל בין קרית ים לבין קריית חיים לפחות לפי המידע שלי ...

נפל בקרית ים ב' בכלל שזה בטוח אבל עדיין אני לא יודע איפה בדיוק או בבית ספר רודמן או ברחוב צה"ל ובאתר של קריות רשום שבמרכז קליטה ליד היםם

בקיצור אני גר גם בקרית ים ב' והיה ווואחד בום חזק זה 2 דקות הליכה ממני ... ינעל הערבים השרוטות האלה

פורסם

נפל חמש דקות נסיעה ממני על הכביש לכיוון הדר... הבומים נשמעו ממש חזק במטח הראשון, מטח שני הברחתי את אחותי דרומה וחזרתי הביתה..

פורסם

מה הקשר אף אחד לא מעניין אותו? זה עד עכשיו בחדשות מה אתה רוצה שאנשים יעשו ילכו לחיפה וינסו לתפוס את הטילים לפני שהם נופלים? קצת הגיון כולנו עצובים מהמצב...

עצובים עינל רבאק בוא לשבוע כיף בקריות תנסה לא לצאת מהבית שבוע

עצובים MY ASS :pissed:

פורסם

הגזמת אני גר בחיפה... פשוט ליהיות בבית...

עכשיו יבוא מישהו מקריית שמונה או משהו כזה יגע לך בוא אליי לסוף שובע ותדבר ככה...

פורסם

אם כל הכבוד אני הגעתי מקרית שמונה לפני שבוע יצאתי לחפשש (אם נשק סעמק לא הזדקתי על כלום ואני לא יודע אם אני יוכל לחזור למוצב בכלל להזדקות על משהו :kopfpatsch: :kopfpatsch:) בדיוק שהתחיל העניין ביום רביעי ודי שמעתי את הקטישות הראשונות תאמין לי אבל פו זה כבר יותר מדי

אין חיים

פורסם

אוקי סליחה שלא יורים עלי קטיושות, באמת סליחה אני מבקש סליחה ממך שלא יורים עלי קטיושות. תאמין לי שאני לא שמח שיורים קטיושות על תושבי הצפון אבל מה אתה רוצה שאני יעשה? אתה מאשים אותי כאילו אני זה שיורה עליך את הקטיושות אתה צריך להירגע אין לי שום דבר נגדך, סליחה שלא יורים עלי קטיושות וזהו, אם זה יעשה אותך שמח תירה עלי אתה קטיושות בסדר?

פורסם

אם אתה רוצה אני ינסה עליך את התותח תפוח אדמה שאני בונה אבל רק אם אתה רוצה

עזוב אבל מה שאמרתי סתם תחייה תהנה אני לא יכול כרגע נדפק לי החודש :xyxthumbs:

פורסם

נו באמת איזה ויכוח טפשי וסתמי, אף אחד לא צריך להתנצל על זה שהוא לא בקו האש, ומי שגר בחיפה לא צריך לצייר את עצמו כל כל במסכנות(ואני גר בחיפה), נכון זה לא נעים שהכל סגור ויש סירנות שלוש פעמים ביום(במיוחד שזה מעיר אותך בבוקר)אבל גם ככה הכל סגור ואין מה לעשות אז להישאר בבית זה לא כזה נורא, ומקסימום אני כל כך רוצה לצאת יש מספיק מקומות במרחק 20 דקות נסיעה שאני יכול ללכת אליהם או מקסימום לנסוע לתל אביב כמו שעשינו אתמול.

אמנם המצב לא נעים אבל צריך לקחת הכל בפרופורציות,יש אנשים שחיים עם המצב הזה יום יום והם לא עושים רעש כזה גדול , אז מי אנחנו שנבכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים