עבור לתוכן

כמה עולה דיסקית מצופה ביהלום 545 + בעיה מוזרה ?

Featured Replies

פורסם

קניתי אתמול מולטסקיל של SKILL ויש במזוודה 5 דיסקיות פשוטות . שתים מהן נגמרו תוך דקת שימוש אחת והשאיריות לא מתיצבות כאשר אני מחזק את הבורג בציר והן נעות בעת העבודה חוץ מתנועת המולטסקיל לכן נשברו שתים מהן , איני יודע למה !! אם מישהו יודע שיסביר לי בבקשה .

עכשיו אני רוצה לקנות או סט של דיסקיות מחוזקות או דיסקית אחת מצופה ביהלום אני מניח שהדיסקית מצופה ביהלום היא תעבוד עד אינסוף כלומר לא נגמרת נכון ?

מה המחירים של הדיסקיות המחוזקות 426 והדיסקית מצופה ביהלום 545 ?

פורסם

עוד לא ראיתי 545 בארץ, באיביי היא עולה בסביבות ה15 דולר

5 דיסיקיות מחוזקות עולות בארץ 50 ש"ח

פורסם

קיים בארץ דסקית יהלום ראאתי בהום סנטר אבל זה די יקר זה עלה בערך 120 שקל וזה של חברה אחרת לא של דרמל אלא של PROXON.. עדיף תקנה את המחוזקות..

פורסם
  • מחבר

האם 5 דיסקיות מחוזקות מספיקות למוד שלם אני מתכנן לחתוך צורת דרגון בצד המארז ובצד השני להבות גם כן להבות מלמעלה ומקדימה חור של מאוורר 120 מ"מ ומאחורה שני חורים של 80 מ"מ ?

פורסם

תלוי מה עובי הפח שלך..... תן פרטים של המארז... יש מארזים שיש להם פח דק ומספיק דסקית מחוזקת אחת לחתוך את כל הצד שלו

פורסם

זה תלוי במיומנות שלך הרבה יותר מבעובי הפח...

אם זאת הפעם הראשונה שלך עם דרמל, אל תצפה לעבודות ענקיות על דיסקית או שתיים... אתה תבזבז לפחות אחת (במקרה הטוב) עד שתקבל את הרגש על הכלי ותתפוס את שיטת העבודה הנוחה לך.

בהצלחה בכל אופן.

פורסם
  • מחבר

הסברתי קודם

האם 5 דיסקיות מחוזקות מספיקות למוד שלם אני מתכנן לחתוך צורת דרגון בצד המארז ובצד השני להבות גם כן להבות מלמעלה ומקדימה חור של מאוורר 120 מ"מ ומאחורה שני חורים של 80 מ"מ ?

פורסם

דבר ראשון, גם הדיסקיות יהלום יגמרו בשלב מסויים...

דבר שני, תחזק את הדיסקית עוד יותר. אל תפחד... אם הן עדיין לא מוחזקות טוב מספיק, תנסה למצוא ציר חדש... בד"כ אמורה להיות גומייה שמחזיקה את הדיסקית חזק בלי לשבור אותה, אולי לך אין...

דבר שלישי, דיסקיות של סקיל הן חרא. אל תתפלא שהן נשברו כל כל בקלות...

ו...

זה תלוי במיומנות שלך הרבה יותר מבעובי הפח...

אם זאת הפעם הראשונה שלך עם דרמל, אל תצפה לעבודות ענקיות על דיסקית או שתיים... אתה תבזבז לפחות אחת (במקרה הטוב) עד שתקבל את הרגש על הכלי ותתפוס את שיטת העבודה הנוחה לך.

בהצלחה בכל אופן.

פורסם

לחיתוך מדויק בחומרים רכים כמו אלמוניום וכו' אני ממליץ להשתמש במכשיר כרסום ממונע, אולי אפילו C.N.C!

פורסם

הייתי רוצה להדגיש שאותי תסכלו הדיסקיות שבאו לי עם הדרמל שלי הן נשברו כל שניה ואחרי כמה דקות לא הצליחו לחתוך כלום אז הלכתי להום סנטר וקניתי את הדיסקיות של דרמל ואין מה לדבר זה ממש שמיים וארץ וחיתוך יותר נקי החומר יותר טוב (וגם בצבע שונה) הקיצר תקנה דיסקיות של דרמל בקשר לזה שהדיסקית רופפת אז יש מצב שאתה בטעות זרקתה את הגומיות שבאות עם הראש ששמים בו דיסקיות ואז צריך או איך שהוא להשיג גומיות חדשות או לקנות ראש חדש (באסה)

פורסם

לחיתוך מדויק בחומרים רכים כמו אלמוניום וכו' אני ממליץ להשתמש במכשיר כרסום ממונע, אולי אפילו C.N.C!

אתה מתנדב לתתל לו CNC? :s07:

הוא רק עכשו קנה דראמל, מאיפה הוא ישיג CNC?

הייתי רוצה להדגיש שאותי תסכלו הדיסקיות שבאו לי עם הדרמל שלי הן נשברו כל שניה ואחרי כמה דקות לא הצליחו לחתוך כלום אז הלכתי להום סנטר וקניתי את הדיסקיות של דרמל ואין מה לדבר זה ממש שמיים וארץ וחיתוך יותר נקי החומר יותר טוב (וגם בצבע שונה) הקיצר תקנה דיסקיות של דרמל בקשר לזה שהדיסקית רופפת אז יש מצב שאתה בטעות זרקתה את הגומיות שבאות עם הראש ששמים בו דיסקיות ואז צריך או איך שהוא להשיג גומיות חדשות או לקנות ראש חדש (באסה)

תלמד לכתוב עם פסיקים או אל תכתוב בכלל. יש גבול!

ואני כבר כתבתי את כל זה קודם לכן.

אנשים, תפסיקו לחרטט על הבוקר.

פורסם
  • מחבר

אפשר לקנות ציר חדש של הדיסקיות בלבד ?

פורסם

אפשר לקנות ציר חדש של הדיסקיות בלבד ?

אפשר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים