פורסם 2006 ביולי 2019 שנים "אהלן וסהלן", אמר מור בראיון הטלוויזיוני, כשהוא מתכוון לכך שהחיילים הלבנונים רק ממתינים לכניסה מסיבית של כוחות צה"ל. "אנחנו מחכים להם (כוחות צה"ל) כדי שנוכל להגן על אדמתנו וכבודנו. צבא לבנון - ואני מדגיש - צבא לבנון, יתנגד, יגן, ילחם ויוכיח שהוא צבא שראוי לכבוד והערכה", דברי השר. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3279171,00.html :lol: איך ילחם בצהל? במקל ואבן? (צבא לבנון יותר גרוע מהחזיבללה בנשק)
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אם הם יכנסו למלחמה נגדנו הם יפלו במהירות.הם צריכים להיות לצידנו נגד החיזבאללה כי הם רק מפסידים.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים לא ישראל תוקפת את לבנון.גם במקרה כמו שאתה ציינת אתה חושב שלצבא של מדינה אחרת מותר לעשות פעילויות צבאיות בשטח של מדינה אחרת בלי הסכמת ושהצבא של אותה מדינה יעזור להם?זאת בגידה בכל מקרה.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אם צבא לבנון יתקוף את ישראל ולא משנה באיזה מהירות ישראל תשמיד אותו יהיו עבדות בתחום הכלכלי וגם בחיילים. זה לא שווה לנו. ואני מאמין שלא ניכנס ללבנון.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים למה שצבא של מדינה ריבונית י :lol: החיזבאללה שולט בכל מה שקורה שם אם עוד לא הבנת את זה בעזרת איראן וסוריה.לבנון היא צעצוע של ציר הרשע סוריה ואיראן לתקוף את ישראל ולא לשאת באשמה ישירה,ובמיוחד איראן שמנסה להרחיק כמה שיותר מבטים מכיוון פרוייקט הגרעין שלה.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מעניין כל מי שלא מסכים לדעה שלך הוא זבל ובוגד? אתה גם מדבר לקירות. יש לך בעיות נפשיות.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר למה שצבא של מדינה ריבונית יהיה בעד צבא של מדינה שתוקפת את ארצו?זאת בגידה. שתוקפת את ארצו כדי שיהיה טוב לארצו.. זה שלבנון לא עושה כלום בנידון זה כבר בעיה שלהם. ומדינה ריבונית לא הייתי קורא ללבנון :
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים ממש לא.אני מקבל דעות שונות אבל כשהם לטובת הצד שלנו,מה שאתה ברור שלא בצד שלנו.מדבר לקירות?WTF?
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים עם כל הכבוד לבנון היא מדינה ריבונית בדיוק כמו ישראל ותקיפת חיזבלה בשטח לבנון היא תקיפה של לבנון , תתאר לעצמך יש בארץ אירגנון טרור של דתים אשר עושה פיגועים בבריטניה , בריטניה שולחת מטוסים ומפוצצת לנו את האמא מה תיהיה התגובה שלנו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.