עבור לתוכן

צבא לבנון יצטרף למלחמה אם ישראל תכנס ללבנון קרקעית

Featured Replies

פורסם
"אהלן וסהלן", אמר מור בראיון הטלוויזיוני, כשהוא מתכוון לכך שהחיילים הלבנונים רק ממתינים לכניסה מסיבית של כוחות צה"ל. "אנחנו מחכים להם (כוחות צה"ל) כדי שנוכל להגן על אדמתנו וכבודנו. צבא לבנון - ואני מדגיש - צבא לבנון, יתנגד, יגן, ילחם ויוכיח שהוא צבא שראוי לכבוד והערכה", דברי השר.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3279171,00.html

:lol: :lol:

איך ילחם בצהל? במקל ואבן? (צבא לבנון יותר גרוע מהחזיבללה בנשק)

• תגובות 60
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

ימים פופולריים

פורסם

יש להם רק קצת יותר כוח אדם.יש להם כ60,000 איש.

פורסם

אם הם יכנסו למלחמה נגדנו הם יפלו במהירות.הם צריכים להיות לצידנו נגד החיזבאללה כי הם רק מפסידים.

פורסם

למה שצבא של מדינה ריבונית יהיה בעד צבא של מדינה שתוקפת את ארצו?זאת בגידה.

פורסם

כי ישראל תוקפת ארגון טרור יחכם.

פורסם

לא ישראל תוקפת את לבנון.גם במקרה כמו שאתה ציינת אתה חושב שלצבא של מדינה אחרת מותר לעשות פעילויות צבאיות בשטח של מדינה אחרת בלי הסכמת ושהצבא של אותה מדינה יעזור להם?זאת בגידה בכל מקרה.

פורסם

טוב תקרא לזה איך שאתה רוצה.העיקר הצבא שומר על קיום המדינה וזה מה שחשוב.

פורסם

אם צבא לבנון יתקוף את ישראל ולא משנה באיזה מהירות ישראל תשמיד אותו יהיו עבדות בתחום הכלכלי וגם בחיילים. זה לא שווה לנו. ואני מאמין שלא ניכנס ללבנון.

פורסם

למה שצבא של מדינה ריבונית י

:lol: :lol: :lol:

החיזבאללה שולט בכל מה שקורה שם אם עוד לא הבנת את זה בעזרת איראן וסוריה.לבנון היא צעצוע של ציר הרשע סוריה ואיראן לתקוף את ישראל ולא לשאת באשמה ישירה,ובמיוחד איראן שמנסה להרחיק כמה שיותר מבטים מכיוון פרוייקט הגרעין שלה.

פורסם

תמשיך לצחוק כל העולם יודע שהיא מדינה ריבונית וגם ישראל.

פורסם

לא,היא לא יזבל בוגד כל הדעות שלך לטובת הערבים יחתיכת חרא.

פורסם

מעניין כל מי שלא מסכים לדעה שלך הוא זבל ובוגד? אתה גם מדבר לקירות. יש לך בעיות נפשיות. :screwy:

פורסם
  • מחבר

למה שצבא של מדינה ריבונית יהיה בעד צבא של מדינה שתוקפת את ארצו?זאת בגידה.

שתוקפת את ארצו כדי שיהיה טוב לארצו.. :nono:

זה שלבנון לא עושה כלום בנידון זה כבר בעיה שלהם.

ומדינה ריבונית לא הייתי קורא ללבנון ::)

פורסם

ממש לא.אני מקבל דעות שונות אבל כשהם לטובת הצד שלנו,מה שאתה ברור שלא בצד שלנו.

מדבר לקירות?WTF?

פורסם

עם כל הכבוד לבנון היא מדינה ריבונית בדיוק כמו ישראל ותקיפת חיזבלה בשטח לבנון היא תקיפה של לבנון , תתאר לעצמך יש בארץ אירגנון טרור של דתים אשר עושה פיגועים בבריטניה , בריטניה שולחת מטוסים ומפוצצת לנו את האמא מה תיהיה התגובה שלנו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים