עבור לתוכן

סלבריטאים הקוראים להפסיק את הלחימה בלבנו

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3279169,00.html

קחו לדוגמא את שקירה....היא חושבת שהיא בעלת כוח מספיק גדול בשביל לגרום לנו להפסיק להילחם.....ואת זה היא עוד אומרת אחרי שהיא אמרה שהיא שונאת יהודים או משהו כזה ...זה מה שמרגיז אותי....זה שהיא ועד כמה סלבריטאים בכלל לא מודעים למצב שלנו....כל הרגשה שלהם לגבי מלחמה לא קרובה אפילו לשלנו....הם לא חיים במציאות הזאת....החיים שלהם יפים....

אם תמצאו עוד ידיעות על סלבריטאים כאלה תוסיפו לת'ראד כי אני רוצה לראות איזה כמה אידיוטים זוהרים יש אי שם

• תגובות 31
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שאקירה!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הבנתי עכשיו החיזבאללה ישלח עלינו את שאקירה ואז ניהיה גמורים!

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3279169,00.html

קחו לדוגמא את שקירה....היא חושבת שהיא בעלת כוח מספיק גדול בשביל לגרום לנו להפסיק להילחם.....ואת זה היא עוד אומרת אחרי שהיא אמרה שהיא שונאת יהודים או משהו כזה ...זה מה שמרגיז אותי....זה שהיא ועד כמה סלבריטאים בכלל לא מודעים למצב שלנו....כל הרגשה שלהם לגבי מלחמה לא קרובה אפילו לשלנו....הם לא חיים במציאות הזאת....החיים שלהם יפים....

אם תמצאו עוד ידיעות על סלבריטאים כאלה תוסיפו לת'ראד כי אני רוצה לראות איזה כמה אידיוטים זוהרים יש אי שם

החיים שלהם יפים ?? איפה אתה חיי ? עם היא שרה ורוב העולם מכיר אותה זה לא אומר שיש לה חיים יפים , תראה חדשות בידור, תראה סיפורי הוליווד לרובם היו ויש חיים יותר מזעזעים מאשר לנורקומן זרוק בסמטה בתל-אביב .

והיא סתם מסריחה היא אמרה היא מעדיפה לשתות דם של צפרדע מאשר להיות עם יהודי , מה היא קשורה ביכלל ? קלעק "אני קוראת לארה"ב להפסיק את זה.." חח רק בוש יקשיב לאיזה שרמוטה זמרת עם קול של גבר שעברה על כל מיטה בהוליווד .

פורסם

שרמוטה מפגרת שבי בשקט,את תעשי מה שאת יודעת וישראל תעשה מה שהיא יודעת.לעצור את ישראל אה?

אבל שארה"ב שיטחה את אפגניסטן זה לא הפריע לך?

פורסם

היא שונאת דוסים לא יהודים

פורסם

שרמוטה מפגרת שבי בשקט,את תעשי מה שאת יודעת וישראל תעשה מה שהיא יודעת.לעצור את ישראל אה?

אבל שארה"ב שיטחה את אפגניסטן זה לא הפריע לך?

ממתי לישראל יש סטטוס של ארה"ב?אף פעם לא היה ולא יהיה.

תגיד אתה מדבר עליה?יש לך איזה מחשבה( :screwy:)היא תקרא את זה? :screwy:

פורסם

דיברתי "אליה" סתם מהעצבים לא בגלל שאני באמת חושב שהיא תקרא את זה.

תפסיק להיות כזה ראש קטן.

פורסם

ממתי לישראל יש סטטוס של ארה"ב?אף פעם לא היה ולא יהיה.

תגיד אתה מדבר עליה?יש לך איזה מחשבה( :screwy:)היא תקרא את זה? :screwy:

שתוק כבר י'מחבל כל ההודעות שלך זה נגד ישראל מה הבעיה ש'ך ?, איפה אתה גר ביכלל ? יצאת לחופשה עם המשפחה לארץ מולדתך ירדן ?

פורסם

היא שונאת דוסים לא יהודים

ודוסים הם נוצרים?

פורסם

ודוסים הם נוצרים?

לא כל יהודי הוא דוס.

שתוק כבר י'מחבל כל ההודעות שלך זה נגד ישראל מה הבעיה ש'ך ?, איפה אתה גר ביכלל ? יצאת לחופשה עם המשפחה לארץ מולדתך ירדן ?

:screwy:

אתה חי בבועה שישראל היא מעצמת על? :lol:

פורסם

מה זה משנה היא שונאת יהודים וזה ידוע.

פורסם

ודוסים הם נוצרים?

מה הקשר? לא יודע מה זה דוסים ,זה בני אדם לא קשורים .

של: המחבל ב היום בשעה 01:22:27

מעצמת על

מה ת'רוצה? שקל?

פורסם

גם ליקרוא אתה לא יודע? אתה קופץ גם בלי לדעת למה? קרה את ההודעה שהגבת לי עליה ותבין כבר.

פורסם

גם ליקרוא אתה לא יודע? אתה קופץ גם בלי לדעת למה? קרה את ההודעה שהגבת לי עליה ותבין כבר.

אני ילמד אותך לקרוא זה אתה לא יודע לקרוא ... מה שאני אומר ב " מה ת'רוצה? שקל ? זה אומר שתסביר את עצמך. .במה אתה מתכוון מעצמת על ?

[glow=red,2,300]יא פליט[/glow]

פורסם

אני לא מבין על מה אתם כועסים? על זה שהיא ביקשה שיהיה כאן התערבות עולמית לעצירת הבלאגן הזה?

אתם חושבים שהחטופים יגיעו לכאן מעצמם... חייבים התערבות ולחץ של המדינות הגדולות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים