פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אני אישית לא אהבתי את הפרק האחרון של העונה השנייה של אבודים.. ממש הסוף של הפרק היה גרוע שמתקשרים אליה לטלפון אבל שאר הפרק עצמו שמייקל הולך עם וולט עם הספינה והאחרים לוקחים את סויר ג'ק וקייט היה ממש מותח ועדיין.. אני משער שבטח בעונה ה3 שאר האנשים באי יחברו לאחרים ויהפכו להיות ממש כמוהם ושעוד מישהו חדש יגיע לאי ----------ספוילר עונה שניה פרק אחרון אבודים--------- לפי דעתי קרב רק יגדל "איכשהו" כל החטופים ואז הם יחזרו למחנה יספרו להם , ויתחילו מלחמה
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים יש לך בכלל מושג כמה צופים יש לה?מה אתה מנסה להגיד פה?אין עומק לסדרה הזאת בגרוש הסיבה העיקרית שהיא מושכת אנשים זה חוסר התוכן שאמור להתווסף ולהתבהר בפרק הבא.אני ראיתי את שתי העונות, נהנתי במחצית מן הפרקים, אבל עדיין איכזבה אותי הסדרה הזאת, במיוחד לאחר כל הרעש סביבה.מורחים את הסדרה הזאת, נקודה. אף אחד לא יכול להתווכח איתי על זה, אתם כולם יודעים שזה נכון.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים אבודים סדרה מעולה, בתקופה שהיא הייתה משודרת הייתי מכור, עכשיו מנסה לשכוח...עד העונה הבאה..
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים elisha cuthbert :biggthumpup: http://www.metacafe.com/watch/95796/elisha_cuthbert/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.