פורסם 2006 ביולי 2019 שנים כל מי שאוהב אבודים בצורה מטורפת כמוני מוזמן פה לדבר איתי ועם אחרים.אבודים זאת אחת הסדרות היותר טובות שהועלו על מסך הטלוויזיה ואני מת כבר שתצא העונה השלישיתאת העונה הראשונה ושנייה התחלתי לראות שבארה"ב כבר הן נגמרו ותוך 8 ימים גמרתי את 2 העונותהכל בגלל שזאת סדרה מושכת ומרתקת..אני מת על הסדרה הזאת.גם אתם אנשים יכולים לדבר פה על הסדרה ולהגיד את דעתכם ולדבר על פרקים
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר לדעתי הסדרה לא מצדיקה את כמות הצופים שיש לה.יש לך בכלל מושג כמה צופים יש לה?
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר ·._.·´‾ link=topic=192415.msg1679638#msg1679638 date=1153418241]הסדרה הכי טובה שהייתה אי פעם!! חולה עליה... עונה שלישית תתחיל בספטמבר לא?העונה השלישית מתחילה באמצע אוקטובר.סדרה מסריחה פריזון ברייק שולטזה לא סדרה מסריחה אני ראיתי גם את כל העונה הראשונה של פריזון ברייק וגם את זה ממש אהבתי
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים כל מי שאוהב אבודים בצורה מטורפת כמוני מוזמן פה לדבר איתי ועם אחרים. אבודים זאת אחת הסדרות היותר טובות שהועלו על מסך הטלוויזיה ואני מת כבר שתצא העונה השלישית את העונה הראשונה ושנייה התחלתי לראות שבארה"ב כבר הן נגמרו ותוך 8 ימים גמרתי את 2 העונות הכל בגלל שזאת סדרה מושכת ומרתקת.. אני מת על הסדרה הזאת. גם אתם אנשים יכולים לדבר פה על הסדרה ולהגיד את דעתכם ולדבר על פרקים בואנה איזה אנשים מעופפים יש פה.... הנושא הזה נטחן ונטחן פה בפורום חלאס.... סדרה טובה אפילו מעולה... נו אז ... סבבה מה עוד אתה רוצה.. דיברנו על זה שוב ושוב ...
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר בואנה איזה אנשים מעופפים יש פה.... הנושא הזה נטחן ונטחן פה בפורום חלאס.... סדרה טובה אפילו מעולה... נו אז ... סבבה מה עוד אתה רוצה.. דיברנו על זה שוב ושוב ... אני חדש באתר אני לא יודע שכבר דיברתם על זה
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים באבודים יש עומק שלא ראיתי בשום סדרה אחרת. הבעייה היחידה היא שאני חושב שהם הולכים לפשל עם הסוד שמסתתר מאחורי כל הסיפור.אגב, PRISONBREAK גם טובה אבל לא מתקרבת ל LOST לדעתי
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אני חדש באתר אני לא יודע שכבר דיברתם על זה אז תרשה לי להכיר לך את החבר הכי טוב שלך בפורום, מר חיפוש, הנה תמונה שלו: תשתמש בו לפני שאתה פותח ת'ראדים, זה יחסוך לך ולפורום הרבה זמן ומאמץ (ובמקרים מסויימים עצבים)
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים באבודים יש עומק שלא ראיתי בשום סדרה אחרת. הבעייה היחידה היא שאני חושב שהם הולכים לפשל עם הסוד שמסתתר מאחורי כל הסיפור.אגב, PRISONBREAK גם טובה אבל לא מתקרבת ל LOST לדעתימסכים עם כל מילה.אני פשוט יודע שהם יהרסו את הסוד.צודק גם לגבי prison break.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים ראיתי את אבודיםראיתי גם Prison breakגם 4400וגם 24לאבודים פשוט יש משהו מסתורי ומושךPB גם ענקי וסידרה מעולה,אומנם לאבודים יש כמה פרקים משעממם אבל הטובים שבניים פשוט מרתקייםכמו הפרק האחרון של העונה השניהאדיר
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר ראיתי את אבודיםראיתי גם Prison breakגם 4400וגם 24לאבודים פשוט יש משהו מסתורי ומושךPB גם ענקי וסידרה מעולה,אומנם לאבודים יש כמה פרקים משעממם אבל הטובים שבניים פשוט מרתקייםכמו הפרק האחרון של העונה השניהאדיראני אישית לא אהבתי את הפרק האחרון של העונה השנייה של אבודים..ממש הסוף של הפרק היה גרוע שמתקשרים אליה לטלפוןאבל שאר הפרק עצמו שמייקל הולך עם וולט עם הספינה והאחרים לוקחים את סויר ג'ק וקייט היה ממש מותח ועדיין..אני משער שבטח בעונה ה3 שאר האנשים באי יחברו לאחרים ויהפכו להיות ממש כמוהם ושעוד מישהו חדש יגיע לאי
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים פריסון ברייק לא מדגדג את קצה הז*ן של אבודים קיצר , הסדרה הכי טובה בעולם 24 אחריה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.