עבור לתוכן

9 ball. איך להכניס את התשעה על התתחלה?

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי שאלה בקשר למשחק 9 ball (ביליארד למי שלא הבין). איך אני יכול על ההתחלה להנכניס את התעשה לחור?

אם אפשר אז ציורים גם יעזרו.

תודה רבה מראש.

פורסם

ליתאמן הרבה

מה זה השאלה מטומטמת הזאת

זה שאלה של כמה חזק אתה מכה את הכדור

את הכיוון

אתה צריך להיות ממש ממש ממש מקצוען בשביל להכניס את כל ה-9 על התחלה

פורסם

אתה יודע שאם אתה מכניס את הצהוב ניצחת אוטומטית נכון?

פורסם

ואם הכנסתה תשחור הפסדתה, תלבן והפסדתה תטור

פורסם

אתה יודע שאם אתה מכניס את הצהוב ניצחת אוטומטית נכון?

מאיפה שעמתה את זה xD?!

פורסם

ככה זה ב9 בול ::)

כמובן שלא ישר הם הלבן לצהוב אלא מפגיעה היקפית סתם דוגמא ככה:

מקל >>לבן >> אדום>> צהוב >> חור ==== ניצחת.

אם תעשה ככה:

מקל>> צהוב

אתה מפסיד את התור כמובן.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם נכון!..

הכוונה הייתה שיש משחק 9 ball.

כולכם מכירים את חוקי המחשק יש להכניס את התשעה אבל בתנאי שאתה פוגע קודם בכדור עם המספר הנמוך ביותר..

עכשיו יש את מכת הפתיחה. השאלה שלי איך אני צריך לעשות ספין/ולכוון את הלבן וכו' בשביל ישר על מכת בפתיחה לפגוע ב 1 ולהכניס את ה 9? זה הרעיון.

פורסם

צריך להקפיץ את הכדור למרכז ה9 (דרך האויר), אין מכה ישירה (או מסובבת או ואטאוור) שמסוגלת להכניס את כולם

פורסם

ישר על ההתחלה זה רק מזל.

ואתם לא הבנתם כנראה

מתחילים בכדור מספר 1 צריכים להכניס את על הכדורים מ1 עד 9

אבל אם למשל צריכים להכניס את כדור 3 ואתה פוגע ב3 והוא מכניס את ה9 ניצחת.

כמו שאמרתי,רק מזל על ההתחלה.

פורסם

אתה לא הבנת מה הוא שאל

הוא לא שאל איך מנצחים במכה אחת, אלא איך מכניסים את כל הכדורים במכה אחת

פורסם
  • מחבר

אתה לא הבנת מה הוא שאל

הוא לא שאל איך מנצחים במכה אחת, אלא איך מכניסים את כל הכדורים במכה אחת

לא השאלה איך מכניסים את הכדור שרשום עליו "9" (הכדור הלבן עם פס צהוב) על ההתחלה במכת פתיחה. כלומר מה אני שרוצה ללמוד זה ממכת פתיחה לפגוע בכדור מספר אחד ואז להכניס את כדור מספר 9. וככה ישר אני מנצח זה השאלה

פורסם

טוב אז הנה הסבר וקודם נתחיל מהסבר מה זה המשחק הזה כי ראיתי שחלק פה לא מבינים:

המשחק 9 בול מורכב מ10 כדורים. הכדור הלבן ועוד 9 כדורים. הכדורים מסודרים במשולש לפי הסדר כשכדור מספר 9 נמצא באמצע והמטרה היא להכניס אותו ויש כמה דרכים להכניס אותו, עוד חוק הוא שחייב להכניס את הכדורים לפי הסדר וגם במשולש לסדר אותם לפי הסדר.

אז ככה ה"1" נמצא מקדימה וחייב לפגוע בו. אפשרות אחת היא להכניס את ה"1" ואז את ה"2" ואז את ה"3" וכן הלאה עד שמכניסים את ה9 ואפשרות שניה היא למשל הכנסתי את הכדורים לפי הסדר עד הכדור הרביעי, אני יכול עכשיו למשל לפגוע עם הכדור הלבן ב"4" וש"4" יפגע ב"9" ויכניס אותו, או שאני יכול לפגוע ב"4" ושהלבן יפגע ב"9" ויכניס אותו. בכל מקרה הלבן חייב לפגוע ב4 קודם.

כדי להכניס את ה9 על ההתחלה אתה צריך שני ידיים מקל והרבה "מחדדים", תחדד את המקל כמה שאתה יכול ותעשה ספין לצד ימין (הכדור מסתובב שמאלה) תכוון את הכדור שישפשף את ה"1" ויפג בכדור שנמצא מאחורה בצד שמאל של ה"1", אם המכה תיהיה מספיק חזקה ה"9" ייכנס לחור הימני למעלה אבל בישביל זה אתה צריך ממש לשפשף את ה1 בקושי לגעת בו רק כדי שהמהלך יהיה חוקי.

קיצור אחי זה קשה צריך מכה ממש חזקה וספין ממש טוב כדי להצליח, בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה הבנתי אני אנסה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים