פורסם 2006 ביולי 2019 שנים לא אמרתי שניתן להצמיח פטמה.אמרתי שאיברים קטנים כמו אצבעות ניתן לחדש עד גיל 5-6ולגבי זה, אם אתה רוצה להכחיש גם את זה ולהגיד שזה בולשיט, דבר עם דודה שלי שאיבדה שליש מהאצבע המורה לקראת גיל 4, והיום, הפלא ופלא, אני לא רואה אותה חסרה שם.....אחי מישהו עובד עליך..
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים איך קוראים לסרט באנגלית אני רוהצ לחפש אותו..?Suicide Circle (aka Suicide Club, aka Jisatsu Sakuru, aka Jisatsu Club)סרט גרוע ברמות מטורפות.ובאותה רמה גם מזעזע.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר פטמה זה מגניב....מעניין מה הטעם של זה .... משום מה אני לא זוכר את הטעם של הפטמות של אמא שלי ( אזהרה ציניות* מכיוון שבזמן האחרון אנשים לא מבדילים בין ציניות לרצינות) יש פה מישהו שיודע מה הטעם שלהם? חולני מאוד בקיצור אתה רומז שאתה בתול?
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים יופי דביל....יש לי שאלה ....מי פה יותר עם בנות? אני או אתה? אתה כל היום משחק קלפים....אני לפחות מנסה( אזהרה ציניות* מכיוון שבזמן האחרון אנשים לא מבדילים בין ציניות לרצינות)דן תרגיע בגלל שזה יגמר לא טוב במיטה!
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים פאק מה הקשר :nutty:דיי מספיק עם סטיות מהנושא...דיברנו על טעם הפטמות.. נו קדימה תנו רעיון ...זה ממש משעשעזה רק עידן שמשחק כל היום קלפים....אני ראיתי אותו מדי פעם מסתכל על ילדה אחת עם שדיייייייםםםם ענקיים...נראה לי היא דלוקה עליך עידן די די פאמלה אנדרסון לא דלוקה עליי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.