עבור לתוכן

ogrish (בלי תמונות)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

..אני נחשפתי לאתרים המסוג הזה בגיל 13 :xyxthumbs:

בואנה איזה גבר אתה לך לך תרגום בתעודת הזהות שלך פעמים גבר שכל פעם שתוציא אותו ידעו שאתה אחלה גבר

מה שכן חוץ מהגבר אני חושב גם שאתה חולה

• תגובות 54
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא גוואה

שמע אחי יש אחלה אתרים במקום

sex4free.co.il

csex.co.il

zex.co.il

pichunter.com

sexstyle.co.il

peep.co.il

בזה אני צופה כול יום כול היום !

פורסם
  • מחבר

יש כאלה שלא צריכים את האתרים האלה אם אתה מבין למה אני מתכוון :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

קרה לי מקרה דומה כמו פותח הת'ראד, לפני כמה שנים צפיתי במשך יומיים בסרטונים פשוט זועתיים וחולניים מהאתר הזה, אי אפשר לתאר במילים את הגועל, ולמשך כמה ימים רצופים פשוט לא ישנתי, לא יכולתי לעצום את העיניים או להרדם, ובכלל גם בחיי היום יום הייתי מחורפן לחלוטין, מאז הדפדפן שלי לא דרך באתר הזה.

פורסם

אממ אני גם לא צריך יש חברה D:

אבל עדיין קשה מאוד להגמל מפרונו איכותי!

פורסם
  • מחבר

קרה לי מקרה דומה כמו פותח הת'ראד, לפני כמה שנים צפיתי במשך יומיים בסרטונים פשוט זועתיים וחולניים מהאתר הזה, אי אפשר לתאר במילים את הגועל, ולמשך כמה ימים רצופים פשוט לא ישנתי, לא יכולתי לעצום את העיניים או להרדם, ובכלל גם בחיי היום יום הייתי מחורפן לחלוטין, מאז הדפדפן שלי לא דרך באתר הזה.

לא רק שנדפקתי לגמרי היו לי סיוטים תקשיב

ראיתי את הדברים האלה קצת לפני שהתגייסתי הגעתי לטירונות שלי ימים ספורים אחרי ראיתי את זה

בקיצור הגעתי לטירונות שמתי זין באמצע היום הלכתי לישון בחדר

אני ישינתי במיטה עם הנעליים ככה קומפלט איך שאני

אחרי כמה שעות בס"מלת באה והערה אותי ואני ביכלל חלמתי:

שיש הפגנה ענקים של מליונים ומתי שמשהו נוגע שמשהו הוא מתפרק לגמרי

ואז היא פיתאום צעקה עלי תוך כדי החלום קמתי כמאט דקפתי לה כאפה לפנים

מאז ראתה אני לא נורמלי חח לא דיברה איתי יותר..

אגב היה לי חלום גם של יש נהר שם דם ויש אברים של אנשים שם

לא רגלים וידיים אלה לב טחול מעיין קיבה מוח וכאלה

וואי אני נזכר בזה בעעעעע :puke: :puke:

פורסם

InFecT[0]r אתה מוזר אתה יודע!, אתה אומר לאנשים לא לראות ולהכנס לאתרים כאלה אבל אתה פותח תרד ושם אתר :screwy:

פורסם
  • מחבר

מוזר אני לא אחי אולי לא הטבאתי טוב

ונתתי תאתר שידעו לאיזה אתר אני מתכוון

פורסם

העיקר שהפנמת כמה העולם אכזר:

"סיבלו של פלסטיני רעב לא מפריע לקיבה המלאה שלי :)"

אולי אתה צריך תמונה של גופת ילד פלסתינאי שמת מרעב ברחוב כדי להבין שזה לא מצחיק?

פורסם

אתם יכולים בבקשה להסביר לי על מה כל המהומה רבותי?

אני לא רואה שום דבר מפחיד\מזעזע באתר.. למעשה אין שם תמונות.. (אני לא עילג מצאתי את התמונה.. אבל הם ממויינות למיליון Subים..)

מישהו יכול לכוון אותי לדברים הכבדים באמת? כמו הסרטון הזה שכורתים לחייל האמריקאי את הראש (היו לי סיוטים מזה בזמנו..)

*אני לא חולה אני רק רוצה לטעום שוב את סוג הטעם הזה של הפחד הפנימי.

תודה :)

פורסם

קרה גם לי כשהאיתי בן 15...עד עכשיו יש לי טראומה מהאתר הזה ולא ניכנסתי עליו יותר מ 3 שנים...מה ששבר לי את גב הגמל זה הסרטים שצ'צ'נים מצלמים ושולחים להורים של החיילים הביתה איך הם מתעללים בבנים שהם ואת הבכי הנורה הזה פשוט היתה לי צמרמורת כמה ימים , מאז אני לא ניכנס לשום דברים מהסוג הזה פשוט כואב לי הלב.

אנשים אחרי פיגועים זה עוד "בקטנה" , אתם צריכים לראות קודם (או לא צריכים) אנשים עם גידולים למינהם (עקב סרטן או מחלות קשות אחרות) , גרמנים שאר מתעללים בנשים - פשוט מיסמרו אישה לשלוחן דרך השדים שלה ותנתו לכלב לאכול אותה כשהיא צורחת...אני לא ירחיב יותר...אני לא נגד האתר הזה כמו שקודם האיתי אני דווקה הבנתי שיעודו האמיתי להוציא אנשים מהבוע , להראות להם את העולם האמיתי ולעריך את חייהם.

פורסם

גוף האדם הוא בסה"כ גוש בשר שיכול להיות מאוד לא פוטוגני

ככל שתמהרו להפנים את זה ככה יהיה יותר טוב

פורסם

^^ כי רק אז תחיו באושר ועושר, כי להבין שאנחנו גושי בשר זו האמת היחידה! חיבים להפנים את זה!

ZorD, תעמוד 5 דקות על אילון במרכז הנתיב, אני מבטיח לך גם פחד וגם זוועות, אתה תהיה מרוצה "עד השמים".

פורסם

^^ כי רק אז תחיו באושר ועושר, כי להבין שאנחנו גושי בשר זו האמת היחידה! חיבים להפנים את זה!

ואחר-כך אתה בוכה כמו כלבה שאנשים מכניסים לך מילים לפה

פורסם

טוב אנ מגיב לנושא של האשכול פשוט אין כוח לקרוא 5 עמודים..

אני נכנס לשם מדי פעם ומסתכל זה לא עושה לי כלום באמת שלא לא מגעיל אותי ואני יוצא מהאתר ולא חושב על זה אחרי, מה שכן מגעיל אותי זה סירטון אחד שרואים ממש מקרוב מכניסים לאדם סכין לגרון ואז הוא צועק וחותכים לולאט את הראש והוא מפרפר, וזה גם לא ראיתי דרך אוגריש..בכלל אני לא חושב על זה שאני יוצא מהאתר אפילו שראיתי יותר ממאה תמונות משם..סתם נכנס להסתכל לראות מה חדש בסצנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים