עבור לתוכן

ogrish (בלי תמונות)

Featured Replies

פורסם

כואב לראות תמונות כאלה במיוחד לאנשים שעברו פיגוע וחוו מקרי רצח וכד'..

• תגובות 54
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זוועה מה שהולך באתר הזה :puke:

פורסם
  • מחבר

אל תכנסו לחרא הזה אני מבקש

אנשים באמריקה חולים על הדברים האלה ניראה לי כל הפריקים האלה שם

היה איתי משהו בכלא הצבאי פריק אחד משהו מזעזע

שכל היום היה מזיין לי תשכל על החרא הזה והייתי זורם איתו כי לא היה לי בעיה אם זה בתקופה ההיא

פורסם

אולי תיתן לאנשים להחליט בעצמם ? יאהבו ימשיכו להכנס לא יאהבו לא ימשיכו להכנס..למי שמעוניין אני מכיר עוד כמה אתרים..

פורסם

אבל למה אתם חושבים שאם היינו בשלום עם ערבים או כולם היו מתים אז כל העולם היה ורוד? זה נכון שהעולם היה פחות שחור אבל מה אנשים לא מתים מדברים אחרים??? מישהו פה ראה במקרה את הסרט "שניה אחת יותר מידי"? ס

סרט ישראלי, לא היו פה ערבים או רוצחים אבל אדם מת שם לא ממחלה אלה ממכות שקיבל מחבר שלו.......

אז תפסיקו לחשוב שהערבים הם ה"שדים" היחידים.... גם כשאתה הולך מכות עם חבר שלך אתה בעצמך "שד"

פורסם
  • מחבר

אומרים שניכנס בך השטן

אולי תיתן לאנשים להחליט בעצמם ? יאהבו ימשיכו להכנס לא יאהבו לא ימשיכו להכנס..למי שמעוניין אני מכיר עוד כמה אתרים..

אתה גנוב אתה קצת אה?

מה יש לאנשים להכנס לחרא הזה אין פה שום דבר מועיל

חוצמזה כל מי שנורמלי לחלוטין לא יחזור לשם שוב פעם אלה אם מתפתח אצלו משהו שלא נדבר על זה עכשיו

פורסם

שמע אחי אני גם ראיתי פעם תאתר הזה וסירתי בו וככה אני אומר לך רציני זה חולני ומגעיל, אבל עדיין חובה לראות את זה בשביל להבין מה הולך בעולם שלנו ושלא הכול וורוד

פורסם
  • מחבר

יש משהו במה שאתה אומר

ביגלל זה אני אומר שהעולם שלנו אכזר

פורסם

מזל טוב

התפוצצה לך הבועה

פורסם

שמע האתרים האלה אני אוהב אותם אתה יודע למה ? כי הם מוציאים את כול ההיפים המטומטים שחיים להם בבועה בתל אביב שהכול טוב והמאריקן דריים מתגשם

אתה מסכן...

לך תגור בסיירה לאון או לבנון אם אתה חושב שאלה החיים. מי שנמצא בבועה זה אתה אם אתה חושב שזאת המציאות.

ואם אתה צריך לראות תמונות של אנשים מתים כדי להבין את קונספט המוות אתה מאותגר נפשית...

אני לא מאמין שבן אדם יכל להיות עלוב כל כך שהוא יחשוב שאנשים בת"א פחות טובים ממנו או חיים במציאות שונה כי נפל לו טיל על הבית (אוי...מסכן, גם לי אז מה!) ולהם יש בית קפה ליד הבית, למה מי אתה כבר ומה עושה אותך מיוחד?... כמה צרה יכולה להיות ראיה של בן אדם? אנשים בת"א לא משרתים ומתים בשביל בצה"ל? אנשים בת"א לא מתו בעשרות פיגועים? אנשים בת"א לא מתים בהמונים בתאונות דרכים? להם אין סרטן? לת"א לא הגיע האידס?....אתה בטוח שהם אלו שבבועה? זה שהמצב הסוציו אקונומי שלך פחות טוב משל תושבי גוש דן לא הופך אותך לנעלה בשום צורה עליהם הם אזרחי המדינה ושווים לא פחות ממך, אפילו אם אתה מרגיש מסכן והם לא.

ואל תנסה אפילו לדחוף את ההפגנות של השמאל הקיצוני שמתרחשות בת"א, אוכלוסית ת"א מונה כחצי מיליון בני אדם, ברור שאם השמאל הקיצוני שהוא מיעוט נדיר רוצה שלהפגנה שלו יהיה קצת כוחה הוא חיב לארגן אותה בת"א, והפגנה של 1000 אנשים לא אומרת כלום.

אם מישהו חושב שלראות יהודים מתים יעשה אותו יותר חזק, יותר ציוני או יותר יהודי הוא טיפש מוחלט, ואם הוא לא מבין את משמעות הפיגועים הוא לא צריך תמונות הוא צריך שכל בריא, בושה בכלל שדברים כאלה מתפרסמים ושאנשים רוקדים על דם יהודים כדי להראות לעולם כמה אנחנו מסכנים כמו איזה חבורה של טרוריסטים רודפי דם, בושה למדינה.

וכל מי שצריך לראות זוועות כדי להבין אותם, אתם באמת חיים בבועה ורודה אבל יותר גרוע מזה אתם אטומים נשפית ומוחית אם רק תמונה של ילד מפוצל לשנים תגרום לכם להתעורר...אולי עדיף שתשארו בבועה.

InFecT[0]r

השאלה שלך במקום אבל חבל שפירסמת את הקישור (למרות שמישהו אחר היה עושה את זה בכל מקרה, גם אם היתה מבקש שלא).

כי יש פה ילדים קטנים בגילאי 11-13 שמסתובבים בפורום וטבעי שהסקרנות עולה על ההיגיון, וחבל שהם יראו את הזוועות האלו כל כך מוקדם.

מי יודע מה זה יכל לעשות :nixweiss:.

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:
פורסם

לא בעייה להריץ חיפוש ogrish בגוגל ולמצוא תאתר

בכול מקרה, אני ראיתי אנשים מתים במציאות מול העניים שלי בפיגוע ואני באמצעי נפצעתי בו אז אל תזיין לי תשכל טוב ?

אני יודע איזה חיים יש חרא בכול העולם הזה ואני לא צריך לראות תמונות של גופות בשביל לדעת מהוא העולם שאנו חיים בו

ותעשה לי טובה החיים בישראל מספיק חרא לא צריך לנסוע ללבנון

מקום שקט ? ארה''ב, אילטיה,גרמניה,אמסרדם שם אין צרות, שם אין לך פחד שיפלו לך דברים מהשמים או שאיזה מישהו יתפוצץ לך באמצע האוכל ויעיף אותך 20 מטר על הקיר וידאג להשאיר אותך שבועים בבית חולים עם שברים וחתכים בכול הגוף בסדר ?

פורסם

האתרים האלה צריכים להיות לא חוקיים לדעתי...למה צריך לדעת כמה העולם אכזר? מתישהו כולם לומדים את זה....עדיף ללמוד את זה באופן ספונטני כי תמיד קיים הסיכוי שבן אדם גם לא יחשף לדברים האלה...

פורסם

מי שנכנס לאתרים מהסוג הזה מודיע לפני כניסתו שהוא מעל 18 ככה שהאחריות היא עליו..אני נחשפתי לאתרים המסוג הזה בגיל 13 :xyxthumbs:

פורסם

צריך להוריד את האתר הזה מהרשת!!

האתר הזה לא מומלץ לא לילדים וגם לא למבוגרים יש שם הרבה דברים שאנשים לא צריכים לראות אפילו פעם בחיים!!

נ.ב

ראיתם שם את הסרטים שרואים את הערבים בעירק מורידים ראש לחיים אמריקאי??

איזה מפחיד זה אההההה רק שהחטופים שלנו לא גמרו ככה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים