פורסם 2006 ביולי 2019 שנים יש לי שאלה אולי משהו יוכל לענות לי עליהיש אתר שקוראים לו אוגריש www.ogrish.comאתה מסריח,מגעיל,זוועה,דוחה,מכוער,יש שם כריתת ראשים רציחות כאילו זה לקנות סגריות במכולתאנשים חתוכים ולא יודע מה עוד אלוהים ישמור אותי מהדברים האלה,מה יש ביכלל אנשים שאוהבים לצפות בזוועה הזאת?(אגב אני מבקש ממכם שאף אחד לא יכניס לפה תמונה משםהספיק לי מה שראיתי )מעניין אותי מאוד מאיפה צוות האתר מביא את כל התמונות האלה ואת הצילומים ?
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים יש אנשי מבז''פ משטרה,מדא,זק''א עוברי רוח שרואים מה הולך וחלקם מצלמים תתמונות לחקירה להבין מה קרה וככה בדר''כ התמונות מפיגועים כמו האלה שנכנסו לסרט הגיעו מעוברי רוח שהוציאו מצלמה וצילמו
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר שמע מה קרה לי פעם הייתי ניכנס לדברים האלה מסקרנותוהתחלתי להדפק אני אומר לך לא הייתי נורמלי כמה ימיםחשבתי אני גיבור גדול..הייתי הולך למועדון או משהו הייתי מדמיין שזה נגיד שאני מסתכל עליו איך חותכים לו תראשאני ראיתי סרטים הכי קשים לצפיה כמו שכמה נאצים לקחו כושי אחד וגילפו לו את העור עם סכין ובסוף חתכו לו תאבריםוואי אני כותב ובא לי שוב להביאחחח אני מבקש ממך בלי לינקים וכאלהעולם אכזר!!!
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים שמע האתרים האלה אני אוהב אותם אתה יודע למה ? כי הם מוציאים את כול ההיפים המטומטים שחיים להם בבועה בתל אביב שהכול טוב והמאריקן דריים מתגשם קיצר האתרים האלה באים אולי לרוב לפסיכופותים שנהנהים מכאלה דברים, אבל הם לנו הנורמלים מזכירים שאנחנו חיים בעולם אכזר והסרט שהבאתי חובה לכול יהודי לראות ולהפיצו כמה שיותר בחו''ל על מנת שיראו מה עושים לנו הערבושים
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר עזוב אותי מהסרטים האלה אחי אני לא ניכנסתי ואני גם לא יכנס ראיתי מספיק הקיבה שלי רגילה כניראהפעם הייתי יושב ואוכל ליד זה עם חבר והחברה שלו והיינו צחוקים שהיינו שומעים את ההוא שחותכים לו את הראש נחנקהיום כבר לא זה קשה לראות את הדברים האלהפעם משהו אמר לי שבעיקר ליהודים קשה לראות את זה כי יש להם נשמה משהו כזה
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים שמע שאני ראיתי תתמונות האלה כאב לי לא צחקתי ולא הבאנו על זה צחוקים זה בא להזכיר לך שאתה לא חיי בבועה וורודה בארץ הפיותתאנחנו חיים בעולם מסריח שכול שנייה משהו יכול להרוג אותך
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים קיצר האתרים האלה באים אולי לרוב לפסיכופותים שנהנהים מכאלה דברים, אבל הם לנו הנורמלים מזכירים שאנחנו חיים בעולם אכזר והסרט שהבאתי חובה לכול יהודי לראות ולהפיצו כמה שיותר בחו''ל על מנת שיראו מה עושים לנו הערבושים מחזקהתמונות מהאוטובוס......לא ראיתי משהו כל כך מפחיד
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר שמע אחי לפי הפרטים שלך בפורום ראיתי שאתה בן 16ואני לא חי בבועה אחי אני עברתי וראיתי מספיק בחייםתאמין לי שהיו לי תקופות לא קלות בחיים אבל לא ניגע בזהאני בן 21 וחצי אחי אחרי צבאוחיים וורודים? אני לא בטוח שאתה אומר את זה לבנאדם הנכון
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מה רע באתר לא מבין ? אתר מצויין ומעניין..תכנס למערכת הפורומים שם יש את הדברים הבאמת איכותיים..
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר מה רע באתר לא מבין ? אתר מצויין ומעניין..תכנס למערכת הפורומים שם יש את הדברים הבאמת איכותיים..בהצלחה לך אני לא נכנס גבר
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים יש אנשי מבז''פ משטרה,מדא,זק''א עוברי רוח שרואים מה הולך וחלקם מצלמים תתמונות לחקירה להבין מה קרה וככה בדר''כ התמונות מפיגועים כמו האלה שנכנסו לסרט הגיעו מעוברי רוח שהוציאו מצלמה וצילמו זה סרט ישן שהעלתי לפני כמה ימים ,אנשים שם מגיבים כאילו מה שאנחנו עושים עכשיו זה עין תחת עין תגיבו שם תסבירו לאידיוטים האלה שמתוך ה300 האלה חצי זה אנשי חיזבאללה וחצי זה אנשים שמגנים על החיזבאללה ונותנים להם את הבתים שלהם שירו משם קטיושות.
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים אני לא מבין מה הקשר לחברות ? אני אישית בקשר..אני לא מבין איך ההעדפות הקולינריות שלי אמורות להשפיע על חיי חברה ?
פורסם 2006 ביולי 2019 שנים מחבר זה סרט ישן שהעלתי לפני כמה ימים ,אנשים שם מגיבים כאילו מה שאנחנו עושים עכשיו זה עין תחת עין תגיבו שם תסבירו לאידיוטים האלה שמתוך ה300 האלה חצי זה אנשי חיזבאללה וחצי זה אנשים שמגנים על החיזבאללה ונותנים להם את הבתים שלהם שירו משם קטיושות.לך תבין תאנשים אחי הערבים הפחדים שמתחבים על היום ומפחדים מצהל הולכים אומרים לעולם רק את מה שאנחנו עושים להם ואנחנו לא מבקשים עזרה ולא כלום אנחנו בשלנוומה שהכי מעצבן אותי ממש זה שהם אומרים לנו שאם רוצים מלחמה והם שולחים לנו טילים לאזרחים ואומרים לעולם שהם מודיעים לנו לפני יעני כמו ישראלומה שהכי הרבה מעצבן זה שהם אומרים "אנחנו נשפיל אותכם" "אנחנו ננצח ותשטיות האלה שלהם"והם מתחבים ובורחים כל הזמן אז איזו השפלה אני לא מבין?פחדנים שקרנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.