עבור לתוכן

ogrish (בלי תמונות)

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה אולי משהו יוכל לענות לי עליה

יש אתר שקוראים לו אוגריש www.ogrish.com

אתה מסריח,מגעיל,זוועה,דוחה,מכוער,

יש שם כריתת ראשים רציחות כאילו זה לקנות סגריות במכולת

אנשים חתוכים ולא יודע מה עוד אלוהים ישמור אותי מהדברים האלה,

מה יש ביכלל אנשים שאוהבים לצפות בזוועה הזאת?

(אגב אני מבקש ממכם שאף אחד לא יכניס לפה תמונה משם

הספיק לי מה שראיתי )

מעניין אותי מאוד מאיפה צוות האתר מביא את כל התמונות האלה ואת הצילומים ?

• תגובות 54
  • צפיות 10.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש אנשי מבז''פ משטרה,מדא,זק''א עוברי רוח שרואים מה הולך וחלקם מצלמים תתמונות לחקירה להבין מה קרה וככה

בדר''כ התמונות מפיגועים כמו האלה שנכנסו לסרט

הגיעו מעוברי רוח שהוציאו מצלמה וצילמו

פורסם
  • מחבר

שמע מה קרה לי פעם הייתי ניכנס לדברים האלה מסקרנות

והתחלתי להדפק אני אומר לך לא הייתי נורמלי כמה ימים

חשבתי אני גיבור גדול..

הייתי הולך למועדון או משהו הייתי מדמיין שזה נגיד שאני מסתכל עליו איך חותכים לו תראש

אני ראיתי סרטים הכי קשים לצפיה כמו שכמה נאצים לקחו כושי אחד וגילפו לו את העור עם סכין ובסוף חתכו לו תאברים

וואי אני כותב ובא לי שוב להביא

חחח אני מבקש ממך בלי לינקים וכאלה

עולם אכזר!!!

פורסם

שמע האתרים האלה אני אוהב אותם אתה יודע למה ? כי הם מוציאים את כול ההיפים המטומטים שחיים להם בבועה בתל אביב שהכול טוב והמאריקן דריים מתגשם

קיצר האתרים האלה באים אולי לרוב לפסיכופותים שנהנהים מכאלה דברים, אבל הם לנו הנורמלים מזכירים שאנחנו חיים בעולם אכזר והסרט שהבאתי חובה לכול יהודי לראות ולהפיצו כמה שיותר בחו''ל על מנת שיראו מה עושים לנו הערבושים

פורסם
  • מחבר

עזוב אותי מהסרטים האלה אחי אני לא ניכנסתי ואני גם לא יכנס ראיתי מספיק הקיבה שלי רגילה כניראה

פעם הייתי יושב ואוכל ליד זה עם חבר והחברה שלו והיינו צחוקים שהיינו שומעים את ההוא שחותכים לו את הראש נחנק

היום כבר לא זה קשה לראות את הדברים האלה

פעם משהו אמר לי שבעיקר ליהודים קשה לראות את זה כי יש להם נשמה משהו כזה

פורסם

שמע שאני ראיתי תתמונות האלה כאב לי לא צחקתי ולא הבאנו על זה צחוקים

זה בא להזכיר לך שאתה לא חיי בבועה וורודה בארץ הפיותת

אנחנו חיים בעולם מסריח שכול שנייה משהו יכול להרוג אותך

פורסם

קיצר האתרים האלה באים אולי לרוב לפסיכופותים שנהנהים מכאלה דברים, אבל הם לנו הנורמלים מזכירים שאנחנו חיים בעולם אכזר והסרט שהבאתי חובה לכול יהודי לראות ולהפיצו כמה שיותר בחו''ל על מנת שיראו מה עושים לנו הערבושים

מחזק

התמונות מהאוטובוס......לא ראיתי משהו כל כך מפחיד

פורסם
  • מחבר

שמע אחי לפי הפרטים שלך בפורום ראיתי שאתה בן 16

ואני לא חי בבועה אחי אני עברתי וראיתי מספיק בחיים

תאמין לי שהיו לי תקופות לא קלות בחיים אבל לא ניגע בזה

אני בן 21 וחצי אחי אחרי צבא

וחיים וורודים? אני לא בטוח שאתה אומר את זה לבנאדם הנכון

פורסם

מה רע באתר לא מבין ? אתר מצויין ומעניין..תכנס למערכת הפורומים שם יש את הדברים הבאמת איכותיים..

פורסם
  • מחבר

מה רע באתר לא מבין ? אתר מצויין ומעניין..תכנס למערכת הפורומים שם יש את הדברים הבאמת איכותיים..

בהצלחה לך אני לא נכנס גבר

פורסם

FFS תמצאו חברות או משהו, ogrish? הזוועות האלה זה מה שמעניין אתכם בחיים? :nixweiss:

פורסם

יש אנשי מבז''פ משטרה,מדא,זק''א עוברי רוח שרואים מה הולך וחלקם מצלמים תתמונות לחקירה להבין מה קרה וככה

בדר''כ התמונות מפיגועים כמו האלה שנכנסו לסרט

הגיעו מעוברי רוח שהוציאו מצלמה וצילמו

זה סרט ישן שהעלתי לפני כמה ימים ,אנשים שם מגיבים כאילו מה שאנחנו עושים עכשיו זה עין תחת עין תגיבו שם תסבירו לאידיוטים האלה שמתוך ה300 האלה חצי זה אנשי חיזבאללה וחצי זה אנשים שמגנים על החיזבאללה ונותנים להם את הבתים שלהם שירו משם קטיושות.

פורסם

אני לא מבין מה הקשר לחברות ? אני אישית בקשר..אני לא מבין איך ההעדפות הקולינריות שלי אמורות להשפיע על חיי חברה ?

פורסם

העדפות קולינריות? :puke:

פורסם
  • מחבר

זה סרט ישן שהעלתי לפני כמה ימים ,אנשים שם מגיבים כאילו מה שאנחנו עושים עכשיו זה עין תחת עין תגיבו שם תסבירו לאידיוטים האלה שמתוך ה300 האלה חצי זה אנשי חיזבאללה וחצי זה אנשים שמגנים על החיזבאללה ונותנים להם את הבתים שלהם שירו משם קטיושות.

לך תבין תאנשים אחי הערבים הפחדים שמתחבים על היום ומפחדים מצהל הולכים אומרים לעולם רק את מה שאנחנו עושים להם ואנחנו לא מבקשים עזרה ולא כלום אנחנו בשלנו

ומה שהכי מעצבן אותי ממש זה שהם אומרים לנו שאם רוצים מלחמה והם שולחים לנו טילים לאזרחים ואומרים לעולם שהם מודיעים לנו לפני יעני כמו ישראל

ומה שהכי הרבה מעצבן זה שהם אומרים "אנחנו נשפיל אותכם" "אנחנו ננצח ותשטיות האלה שלהם"

והם מתחבים ובורחים כל הזמן אז איזו השפלה אני לא מבין?

פחדנים שקרנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים